Burun estetiğinden sonra bir yöne doğru olan yamukluk

Bayanmorrengi Bayanmorrengi merhabalar burnunuzdaki şişlikler indi mi acaba son durumu nedir?bende kalın deriliyim ameliyat olalı 3 ay oluyor ve burun ucum bir yandan daha biçimsiz gözüküyo :KK43:
Merhabalar tam da bugün 7.ayım doldu ve baya bir iyileşme söz konusu yamuk gözükme gibi bir durum yok şuan gayet memnunum:) kalın derili olunca baya bir sabır gerekiyor:(

Eklentiler

• IMG_5417.webp
    IMG_5417.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 1.691
İlk fotoya göre gayet iyi gözüküyor burnunuzda yamukluk kalmamış herhangi birşey yaptınız mı bu süreçte masaj ilaç vs.

Benimde sadece fotolarda çıkan yamuklugum var burun ucu da gereğinden fazla kalkık arnica kremi duymuştum pek işe yaramıyor demişlerdi.denesem ise yarar belki çok saol

Arkadaşlar merhaba. Burun estetiği olalı 45 gün oldu burnumda ki şişliklerin büyük bölümü indi ama sağ taraf sol tarafa göre daha şiş duruyor bu da yamuk gözükmesine yol açıyor. Böyle bir durum yaşayan oldu mu deneyimli olanlar bana yardımcı olabilir mi? ( fotoğraf yükledim) :)
Merhaba 7.ayinizi gördüm inanılmaz bir değişim olmuş. Gerçekten nasıl sabrettiniz ben de aynı durumdayım düzelme ihtimali var mıdır sizce

Back
X