Burun estetiğinden sonra göz altlarım çukurlaştı:(

Merhaba kizlar benimde yeni ameliyat oldugumda 20 gun boyu morluklar oldu burnum bi accayip eskisinin iki kati cok asiri tuhaf biseydi ustune birde gozlerim oyle bir kucur gorunuyorduki haa bide cok sevdigim dudaklarima kadar tuhaflasti butun bunlarin ustune artik cildiracaktim neyseki gozlerim dudaklarim hepsi duzeldi burnum disinda sisler indi ve ayni eski haline dondu saka gibi hersey bosunaydi yani. GuluyorumArtik sadece bu duruma :)
Ne kadar sürede eskisine döndü acaba?

Goz ve goz cevresi degismiyor malesef benimde cekik iri gozlerim bildiginiz yuvarlak oldu kemerli burunlarda kemer gidince malesef gozlerin derinligi kayboluyor kemer bolgesindeki deri kemer gidince ister istemez goz altina yayiliyor ben bunu burnumdaki çillerin kaymasinda da anliyorum sirf bu yuzden burnumu yaptirdigim icin cok pismanim ve burun sirtini yukselttirmek icin revizyon dusunuyorum.. burun guzel ok ama ifade?? Heryere yaziyorum ameliyat olacaklar dikkat etsin cok iyi dusunsunler diye ,yuzumdeki en guzel yeri gozlerimin guzelligini kaybettim malesef:(

1-2 haftada epeyce oturuyor burun ama cildin kalınsa biraz daha uzun sürüyor sanırım .forumda kalın ciltli arkadaşlar çok bir sor istersen onlarada.geçmiş olsun buarada

Burada arı sütü, polenli bi karışım önermişlerdi. 1 haftadır deniyorum ve sanki dolmaya başladı gibi göz altlarım.

bende burun estetiği oldum 4 yıl önce. tam olarak yüzünün şeklini alması ödemlerin atılması vs 2 yıldır bu süreçte yazdıklarınızı okudum ve düşündüm benimde sadece burnum değil ifadem değişti mesela bende dudaklar değişti sanki dolgu yaptırmışım gibi dudaklarım oldu

bende burun estetiği oldum 4 yıl önce. tam olarak yüzünün şeklini alması ödemlerin atılması vs 2 yıldır bu süreçte yazdıklarınızı okudum ve düşündüm benimde sadece burnum değil ifadem değişti mesela bende dudaklar değişti sanki dolgu yaptırmışım gibi dudaklarım oldu
Duzeldi mi peki ifadeniz nasil oldunuz ilk zamanlarda mi degismisti yoksa hala farkli mi ifadeniz

Yabancı bir forumda benzer bir sorundan söz edilmiştiAnladığım kadarıyla çok sık görülmeyen bir durum ama bazı insanlarda ameliyat sonrasında yüzdeki yağ tabakası etkileniyor .Bu durumda olup sonradan eski haline dönenler de varmış
O mesajlar içinden bir tanesini seçtim​

The fat in our faces has died due to the restriction of blood flow. This is due to the swelling after the rhinoplasty. Tissues need blood to live and without they die off. I have had 4 lots of fat grafting and things are a lot better. I will need a few more and things will never be back to how they were but I can now go out and feel normal again. Make sure u find a good surgeon but I def recomend it if u want the fat put back in your faces https://www.realself.com/forum/lose-facial-fat-after-rhinoplasty

Çeviri :Yüzümüzdeki yağ hücreleri kanla beslenemediği için ölüyor .Bu olay burun ameliyatı sonrasında şişmenin olduğu dönemde gerçekleşir .Dokular yaşamak için kan ister bu olmadığı zaman ölürler.

Bu kişi şimdiye dek 4 kez yağ transferi yaptırdığını söylemiş (bedenin başka bölgesinden alınan yağın nakli ) Bunu yaptıracaksanız iyi bir cerrah bulun demiş ..

Ancak ne zaman burun ameliyatı geçirdiğini ,sorunun ne kadar zamandır sürdüğünü , cildinin cinsini , hastanın yaşını bilmiyoruz .Sizin henüz bir buçuk ay olmuş .Göz altlarındaki dokunun kanla iyi beslenmesi halinde tekrar eski haline dönebilir herhalde.Çoğunda eski haline dönüyormuş .

Merhaba benim 11. Ayım göz altlarım zaten genetik çukırdu fakat ameliyt sonrası daha da çukurlaştı .Bu durum göz altının daha da kararmadına neden oluyor tabi. Doktor ameliyat sonrası burnu aşırı kalın iyileşmen uzun sürecek demişti. Geçecegini sanmıyorum ama insan bi umur bekliyor. Önerilerinşz var mı acaba? Sizlerin ki geçti mi?

Merhaba,

Bende ameliyat olalı 3 hafta oldu ve sizin gibi düşünüyorum maalesef. Sizin uzun zaman olmuş. Değişti mi düzeldi mi ifadeniz? Eski güzelliğine kavuştu mu?

Teşekkür ederim.

Back
X