Senin bukadar psikolojini bozan sorun nedir ? Lütfen sakin ol, kaç ay oldu estetik olalı , şuan şiş ve odemli olabilir lütfen kendine gel
sıkıntı ne belki aşılamadığını için öyle geliyor çok mu kalkık olmuş eğrilik mi var
Özelden atıyorumCnm ozelden yada burdan yüz hatlarını kapatarak eski ve yeni burnunu paylaşırmisin? Ki bizde sana fikir verelim destek olalım bu kadar kotu düşündürecek kadar kotu bir burun olduğunu düşünmüyorum çünkü yıllardır alışık olduğun bir yüz bir burun vardı şuan yeni yüz hatlarına alisamiyor olabilirsin, ki bu olağan bir durum burun tüm yüzü etkiliyor bakislarina kadar
Umarım alışırımda düzelirim hayata dönerim artık.. Çok teşekkür ederimBenim çok sevdiğim bir arkadaşım da aynı sıkıntıları yaşadı, çok ciddi depresyona girdi. Aslında Sonucu muhteşemdi. Ama aynadaki görüntüye bir türlü alışamamıştı. 5-6 ay sürdü. Şimdi çoooook mutlu. Yeni yüzüne alıştı şükür. Biraz bekle canım sen dezamanla alışırsın, ayrıca 1 senede ancak şeklini alıyormuş.
Büyük ihtimal Burun sırtınız ameliyattan önce çok inceydi ameliyattan sonra şişlik ve ödemden kaynaklı çok kalınlaştığı için size suan böyle hissettiriyor. Benimde öyleydi suan 7,5 ay oldu ameliyat olalı ve o kalınlık zamanla geçiyor inceliyor. 6 ay en azından bir beklemek gerekiyor. Bende aynı sorunları yaşadım çok ağladım çok üüldüm hala şişlik var ama ilk aylara göre çok indi çok inceldi daha da inceliyor. Bugün mesela sol tarafım neredeyse indi tamamen ama sağ tarafımda hala şişlik var hala da inmeye devam ediyor. Canınızı sıkmayın lütfen gerçekten inceliyor. İnsallah bu günler geçecek.
Ya çok teşekkür ederim moral oluyor umarım geçer bu günler benim içinde en kısa zamanda.. Ben ödemden değilde kemeri aldığı için basık olduğundan kalın olduğunu düşünüyorum ama umarım ödemdir yoksa kalın burun hiç yakışmadı banainşallah geçer çok teşekkürler
Ya çok teşekkür ederim moral oluyor umarım geçer bu günler benim içinde en kısa zamanda.. Ben ödemden değilde kemeri aldığı için basık olduğundan kalın olduğunu düşünüyorum ama umarım ödemdir yoksa kalın burun hiç yakışmadı banainşallah geçer çok teşekkürler
Çokk teşekkür ederim güzel görüşünüz ve düşünceleriniz için. Umarım dediğiniz gibi alışınca bende beğenirim bi gün sadece alışmaktır sorunumKızlar M Marry_lou arkadaşım ozelden attı resimleri gerçekten muhteşem olmuşCnm sen şuan yeni yüzüne alisamamissin eski burnun yüksek kemikli ve burun ucu düşüklüğü var yan yana getirip mukayese ettiğinde kesinlikle inanılmaz degismissin yaşın dahada küçülmüş bilmiyorum kaç yaşındasın ama:)) çok tatlış olmuşsun burun sırtındaki kavis tam benim istediğim gibi benim hafif kemik var ve burun ucum düşük senin şuan sevmediğin burnu istiyorum ben ucu hafif kalkık ve sırt kısmı kavis artı olarak senin sırt kısmında gördüğün o kalınlık ödem okadar belliki bol bol masaj yap lütfen kesinlikle bukadar üzüldüğüne değmez kontur makyajla keyfini çıkar bundan 4-5 ay sonra tekrar konusalim istersen ve öpüyorum o tatlş burnuşundan
Öncelikle sakin olmalısın çünkü panik yapılacak ve kendinden nefret edilecek bir durum gibi görünen görüntünden 1 yıl tamamlandığında eser kalmıyor .. İnan bana ben de bu senin anlattığın şekilde geçirdim ameliyat sonrası sürecimi ta ki 1 yıl doluncaya kadar İnan benim burnum resmen önden sadece delikten ibaretti aynaya baktıkça çıldırıyordum bir insan kendine bunu neden yapar diye diye ağlıyordum çok zor günlerdi . Zaman geçmez ,inmez ,böyle kaldım, artık çirkinim , ben ne yaptım modunda oluyorsun hatta ben her sabah gözümü açtığımda bugün De bu burunla uyandım Allahım neden ameliyat oldum diye uyanıyordum...şu an şükürler olsun o günler bitti burnum oturdu bir buçuk yıl oldu ve artık normal inmiş bir burun var delikleri görünmüyor gayet doğal duruyor he ama ben mesela eski burnunu özlüyor muyum bazen evet çünkü ben değişimlere çabuk adapte olabilen bir insan değilim ama yine de ben bile alıştım . Üzülme ve sadece bekleKendimi bildim bileli burnumdan nefret ediyordum ama kendimide çok seviyodum sonunda oldum bu ameliyatı ki iğneden bile korkarım normalde gülerek girdim ameliyata ama gerçekten ölseydimde olmasaydım bu ameliyatı hayatımın en kötü aylarını yaşıyorum psikolojim bozuldu aynalara bakamıyorum sürekli uyumak istiyorum okulu bırakmak üzereyim ilişkimi bitirdim sırf bu yüzden herkesle iletişimimi kestim hiç bi açıklama yapmadan o kadar zamanı geri almak istiyorumki aylardır her gün ağlarmı bi insan kendimi öldürmek istiyorum kendimi özlüyorum resmen nasıl bu psikolojiden çıkıcam hiç böyle bir durum yaşayan varmı bu kadar çok ameliyat olan kişinin arasından lütfen yardım edin bana çok çaresizim
SuanÖncelikle sakin olmalısın çünkü panik yapılacak ve kendinden nefret edilecek bir durum gibi görünen görüntünden 1 yıl tamamlandığında eser kalmıyor .. İnan bana ben de bu senin anlattığın şekilde geçirdim ameliyat sonrası sürecimi ta ki 1 yıl doluncaya kadar İnan benim burnum resmen önden sadece delikten ibaretti aynaya baktıkça çıldırıyordum bir insan kendine bunu neden yapar diye diye ağlıyordum çok zor günlerdi . Zaman geçmez ,inmez ,böyle kaldım, artık çirkinim , ben ne yaptım modunda oluyorsun hatta ben her sabah gözümü açtığımda bugün De bu burunla uyandım Allahım neden ameliyat oldum diye uyanıyordum...şu an şükürler olsun o günler bitti burnum oturdu bir buçuk yıl oldu ve artık normal inmiş bir burun var delikleri görünmüyor gayet doğal duruyor he ama ben mesela eski burnunu özlüyor muyum bazen evet çünkü ben değişimlere çabuk adapte olabilen bir insan değilim ama yine de ben bile alıştım . Üzülme ve sadece bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?