Burun estetiğinden sonra psikolojim bozuldu

Suan aynisini bende yasiyorum banada 4 ay oldu degisimlere bende kolay alisan biri degilim

Tam olarak aynı şeyleri düşünüyorum her gün her gün.. okurken bile gözlerim doldu yine. Yarın nasıl dışarı çıkarım diye düşünüyorum şuan 1 yıl nasıl geçer böyle bilmiyorum ve umarım yüzüme yakışmamasının tek nedeni daha oturmamış olmasıdır. Çok teşekkür ederim desteğiniz için inşallah bende atlatırım

Bu süreçte burnunu aynada kontrol edip , şiş indi mi bugün dünden daha mı iyi acaba yarın nasıl olucak şeklinde düşünüp düşünüp kendine günlerini zehir etme ben de dışarıya çıkmak istemezdim kimse bize gelsin istemezdim elimde sürekli bir ayna ile gezer 10 dk da bir bakardım şimdi ne kadar boşuna kendimi üzmüşüm diyorum ve bir karar verdim bu ameliyatı olmayı ben istedim sonuçlarına katlanamayaksam neden bu adımı attım ki diyerek kendimi her gün suçluyordum şimdiye kadar yazdığım tüm olumsuz şeyleri yaşadım ben , pişmanlıksa en yoğun duygular ile yaşadım ama geçti geçiyor herkes bir şekilde atlatıyor ..Senin için gereken bu zamanda kendine başka meşguliyetler bulmaya çalış kafanı dağıtacak şeyler ile ilgilen burnunu düşündüğün her an zaman hiç geçmiyor gibi gelir ne zaman onu düşünmeyi bıraktığımda bir bakıyorsun 1 yıl bitmiş bile

Gerçekten geçiyor mu bugünler ben kafayı yicem dayanamıyorum burnumdan başka bişey düşünemiyorum çevremde insan kalmadı yapayalnizim

Gerçekten geçiyor mu bugünler ben kafayı yicem dayanamıyorum burnumdan başka bişey düşünemiyorum çevremde insan kalmadı yapayalnizim
Merhaba 2 kez burun estetiği olmuş biri olarak duygularınız bana çok tanıdık geldi.Her ne kadar ameliyattan sonraki burnumuz öncekine göre güzel olsa bile yüzünüz bakışlarınız mimiklerinizi herşeyi etkiliyor.
Burun yüzün tam ortasında ana merkezinde.Onun değişmesi demek herşeyin değişmesi demek.Örneğin burun ucum düşüktü sadece o düşüklüğün alınmasını istedim doktorum kaldırmış.Önceden hiç gözüme çarpmayan üst dudağım incecik kaldı burnumun altında.Bakışlarım gülümseyince ifadem herşeyim değişti.28 yaşındayım.Kendimi bildim bileli hep burnuma hastalıklı bir şekilde takıntılıydım oldum kurtuldum diyemicem hala şöyle olsa böyle olsa daha güzel olurdu kafasındayım.
Muhtemelen şu an biraz daha ödem vardır.Beklemekten başka çareniz yok.Alışıcaksınız.Aynaya baktığınızda eski halini özlemek ne demek iyi bilirim.
Eski ve yeni halinizi çok merak ettim.Özelden bana da atarsanız memnun olurum.Objektif olacağıma söz veriyorum.

Herkese merhaba. Bende estetikten sonra cok zor gunler geçirdim hala da geçiriyorum. Benim sorunum ise burnumun eski hali ile ayni olması. O kadar eziyeti bunun icinmi cektim diyorum. Onden bakinca aşağı doğru iniklik var. Ben hafif kavis ve hafif kalkik olsun istemistim.ama olmadı

Ne kadar oldu estetik olalı ?

1 ay 3 gün oldu bugün
Henüz çok yeni 1 ay 10 günde benim oldu
Benim 2. Oluşum olduğu için biliyorum daha çok ödemli.Aynı duruyorsa demekki eski haline göre baya küçülecek demektir burun işi sabır istiyor.Kemer çok değişmez ama burun ucu çok şiştiği için inince baya küçülür

Bende kemer hic yoktu zaten. Bir

Bende kemer hic yoktu zaten. Ama burun ucu buyuk baya top gibi gulunce dudagimin ustune kadar dusen bir burun du. Ama bakıldığında kötü duran bir burnum yoktu. Deviasyon nedeniyle ameliyat olacağım için onu da duzelttirmek istedim. Muhtemelen küçülecek ama dusukluk nasıl duzelecek

Burun masajı yapıyor musun faydasını gördünüz mü?

Benim pskoligimden ziyade allaha var olan inancimdanda süpheliyim
Niye allah mı seni bu duruma getirdi .. kendin karar vermişsin kendin ameliyat olmuşun ... hem doktorda kul demi allah yapısı gibi olur mu .. doktorlar bile diyor insan eli değince doğal burun yapısını kaybediyor çökmeler yamulma riskleri oluşuyor diye.. sen asıl inanmadığın için bu kadar evhamlısın .. inandığın doktorlar hastalar vs :)

Merhaba sizin de mi ameliyat sonrası burun ucunuz düşük oldu. Doktor ne dedi

Merhaba sizin de mi ameliyat sonrası burun ucunuz düşük oldu. Doktor ne dedi

Cnm merhabalar hayır ben henüz ameliyat olmadım ,Ameliyat gunum 6 Nisan , bende hafif burun sırtımda hafif kemer var ve burun ucu düşüklüğü var burun ucum da oldukça kikirdakliymis drumun dediğine göre cerrahların en sevdiği burun yapım varmış ve ince deriliymisim yani bir nevi hamur gibi istediğin şekli alir dedi , Rabbim utandirmasin hicbirimizi böyle olumsuz açılan konular olunca okadar üzülüyorum ki herkes istediği burna hayırlısı ile sahip olsun inşallah

Inş. Simdiden bol şans diliyorum.

getirmedimi diyosun?? sana söyle söyliyim.. her insanin kaderinde ne yaziliysa onu görür.. ve ben bile bile.. dua edipte.. otel odalarinda... aklimdan sunu gecirdim.. cünkü bu ilk dua degil kabul olmayan.. yahu.. anan komadaykende bukadar yalvardin yakardin.. allahim annemi bana bagisla diye.. o dua kabul olmadiktan sonra.. bu duami sanki kabul olcak.. düsünceseyile.. bile bile psikoligimi bozdum.. ve kendi doktorumada asla sucu atmiyom.. cünkü kendi.. b..kendim. yedim .. güvendigim icin... . akpli bi kiz beni baska doktorda gördü.. aynen sunu dedi sizin burnunuz olamadigim doktorun burunlarina benziyor.. bende olabilir diyince.. .. kendisi basbakaninin oglusunun bilmem nesiydi tabi pek inanmadim herhalde oda benim doktorda olmadigina cok üzülmüstü.. burnumu görene kadar.. .. ameliyat sirasinda.. benim doktordan grippe mis diye vazgecmek zorunda kalyior... ben ise mal gibi teyzemi dinliyom.. oysaki vazgecmekten yanaydim..vazgecemedim.. tezyem olmasaydi kaciyodum okadar korku okadar sanci.. gönlümün aniden eniyisi olma demesi.... allah okadar uyarilar koymustu aslinda... doktorun 2. ameliyata iyi olmasi demesi ilk uyari ... ve ameliyat saati ileri alinmasi..2. uyari... chefimin yardimcimisin izine karsi koymasi ise ayri uyari allah onada imam nasip etsin..... bisürü uyarilar vardi aslindada... iste etrafimdaki milllet olumlu düsün diyince.. olumlu düsündük düsünemez olaydim... genelde hayata olumsuz bakarim.. ve hep dogru karalar almistim taki o ameliyat oldugum güne kadar...oda niye ??? olumlu düsündüm diye...sorunumm burun keske tek olsayida.. bukadar üzülmezdim,. burun yaninda sis olmasi beni.. yedi iste...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…