Öncelikle sakin olmalısın çünkü panik yapılacak ve kendinden nefret edilecek bir durum gibi görünen görüntünden 1 yıl tamamlandığında eser kalmıyor .. İnan bana ben de bu senin anlattığın şekilde geçirdim ameliyat sonrası sürecimi ta ki 1 yıl doluncaya kadar İnan benim burnum resmen önden sadece delikten ibaretti aynaya baktıkça çıldırıyordum bir insan kendine bunu neden yapar diye diye ağlıyordum çok zor günlerdi . Zaman geçmez ,inmez ,böyle kaldım, artık çirkinim , ben ne yaptım modunda oluyorsun hatta ben her sabah gözümü açtığımda bugün De bu burunla uyandım Allahım neden ameliyat oldum diye uyanıyordum...şu an şükürler olsun o günler bitti burnum oturdu bir buçuk yıl oldu ve artık normal inmiş bir burun var delikleri görünmüyor gayet doğal duruyor he ama ben mesela eski burnunu özlüyor muyum bazen evet çünkü ben değişimlere çabuk adapte olabilen bir insan değilim ama yine de ben bile alıştım . Üzülme ve sadece bekle
Bu süreçte burnunu aynada kontrol edip , şiş indi mi bugün dünden daha mı iyi acaba yarın nasıl olucak şeklinde düşünüp düşünüp kendine günlerini zehir etme ben de dışarıya çıkmak istemezdim kimse bize gelsin istemezdim elimde sürekli bir ayna ile gezer 10 dk da bir bakardım şimdi ne kadar boşuna kendimi üzmüşüm diyorum ve bir karar verdim bu ameliyatı olmayı ben istedim sonuçlarına katlanamayaksam neden bu adımı attım ki diyerek kendimi her gün suçluyordum şimdiye kadar yazdığım tüm olumsuz şeyleri yaşadım ben , pişmanlıksa en yoğun duygular ile yaşadım ama geçti geçiyor herkes bir şekilde atlatıyor ..Senin için gereken bu zamanda kendine başka meşguliyetler bulmaya çalış kafanı dağıtacak şeyler ile ilgilen burnunu düşündüğün her an zaman hiç geçmiyor gibi gelir ne zaman onu düşünmeyi bıraktığımda bir bakıyorsun 1 yıl bitmiş bileTam olarak aynı şeyleri düşünüyorum her gün her gün.. okurken bile gözlerim doldu yine. Yarın nasıl dışarı çıkarım diye düşünüyorum şuan 1 yıl nasıl geçer böyle bilmiyorum ve umarım yüzüme yakışmamasının tek nedeni daha oturmamış olmasıdır. Çok teşekkür ederim desteğiniz için inşallah bende atlatırım
Gerçekten geçiyor mu bugünler ben kafayı yicem dayanamıyorum burnumdan başka bişey düşünemiyorum çevremde insan kalmadı yapayalnizimBu süreçte burnunu aynada kontrol edip , şiş indi mi bugün dünden daha mı iyi acaba yarın nasıl olucak şeklinde düşünüp düşünüp kendine günlerini zehir etme ben de dışarıya çıkmak istemezdim kimse bize gelsin istemezdim elimde sürekli bir ayna ile gezer 10 dk da bir bakardım şimdi ne kadar boşuna kendimi üzmüşüm diyorum ve bir karar verdim bu ameliyatı olmayı ben istedim sonuçlarına katlanamayaksam neden bu adımı attım ki diyerek kendimi her gün suçluyordum şimdiye kadar yazdığım tüm olumsuz şeyleri yaşadım ben , pişmanlıksa en yoğun duygular ile yaşadım ama geçti geçiyor herkes bir şekilde atlatıyor ..Senin için gereken bu zamanda kendine başka meşguliyetler bulmaya çalış kafanı dağıtacak şeyler ile ilgilen burnunu düşündüğün her an zaman hiç geçmiyor gibi gelir ne zaman onu düşünmeyi bıraktığımda bir bakıyorsun 1 yıl bitmiş bile
Merhaba 2 kez burun estetiği olmuş biri olarak duygularınız bana çok tanıdık geldi.Her ne kadar ameliyattan sonraki burnumuz öncekine göre güzel olsa bile yüzünüz bakışlarınız mimiklerinizi herşeyi etkiliyor.Gerçekten geçiyor mu bugünler ben kafayı yicem dayanamıyorum burnumdan başka bişey düşünemiyorum çevremde insan kalmadı yapayalnizim
Ne kadar oldu estetik olalı ?Herkese merhaba. Bende estetikten sonra cok zor gunler geçirdim hala da geçiriyorum. Benim sorunum ise burnumun eski hali ile ayni olması. O kadar eziyeti bunun icinmi cektim diyorum. Onden bakinca aşağı doğru iniklik var. Ben hafif kavis ve hafif kalkik olsun istemistim.ama olmadı
1 ay 3 gün oldu bugünNe kadar oldu estetik olalı ?
Henüz çok yeni 1 ay 10 günde benim oldu1 ay 3 gün oldu bugün
Bende kemer hic yoktu zaten. BirHenüz çok yeni 1 ay 10 günde benim oldu
Benim 2. Oluşum olduğu için biliyorum daha çok ödemli.Aynı duruyorsa demekki eski haline göre baya küçülecek demektir burun işi sabır istiyor.Kemer çok değişmez ama burun ucu çok şiştiği için inince baya küçülür
Bende kemer hic yoktu zaten. Ama burun ucu buyuk baya top gibi gulunce dudagimin ustune kadar dusen bir burun du. Ama bakıldığında kötü duran bir burnum yoktu. Deviasyon nedeniyle ameliyat olacağım için onu da duzelttirmek istedim. Muhtemelen küçülecek ama dusukluk nasıl duzelecekHenüz çok yeni 1 ay 10 günde benim oldu
Benim 2. Oluşum olduğu için biliyorum daha çok ödemli.Aynı duruyorsa demekki eski haline göre baya küçülecek demektir burun işi sabır istiyor.Kemer çok değişmez ama burun ucu çok şiştiği için inince baya küçülür
Burun masajı yapıyor musun faydasını gördünüz mü?Henüz çok yeni 1 ay 10 günde benim oldu
Hayır yapmıyorum bence ödemin pek masajla alakası yok.İnmesi için tek gereken şey zamanBurun masajı yapıyor musun faydasını gördünüz mü?
Niye allah mı seni bu duruma getirdi .. kendin karar vermişsin kendin ameliyat olmuşun ... hem doktorda kul demi allah yapısı gibi olur mu .. doktorlar bile diyor insan eli değince doğal burun yapısını kaybediyor çökmeler yamulma riskleri oluşuyor diye.. sen asıl inanmadığın için bu kadar evhamlısın .. inandığın doktorlar hastalar vs :)Benim pskoligimden ziyade allaha var olan inancimdanda süpheliyim
Merhaba bana da ozelden atarmisin resminiÖzelden atıyorum
Merhaba sizin de mi ameliyat sonrası burun ucunuz düşük oldu. Doktor ne dediKızlar M Marry_lou arkadaşım ozelden attı resimleri gerçekten muhteşem olmuşCnm sen şuan yeni yüzüne alisamamissin eski burnun yüksek kemikli ve burun ucu düşüklüğü var yan yana getirip mukayese ettiğinde kesinlikle inanılmaz degismissin yaşın dahada küçülmüş bilmiyorum kaç yaşındasın ama:)) çok tatlış olmuşsun burun sırtındaki kavis tam benim istediğim gibi benim hafif kemik var ve burun ucum düşük senin şuan sevmediğin burnu istiyorum ben ucu hafif kalkık ve sırt kısmı kavis artı olarak senin sırt kısmında gördüğün o kalınlık ödem okadar belliki bol bol masaj yap lütfen kesinlikle bukadar üzüldüğüne değmez kontur makyajla keyfini çıkar bundan 4-5 ay sonra tekrar konusalim istersen ve öpüyorum o tatlş burnuşundan
Merhaba sizin de mi ameliyat sonrası burun ucunuz düşük oldu. Doktor ne dedi
Inş. Simdiden bol şans diliyorum.Cnm merhabalar hayır ben henüz ameliyat olmadım ,Ameliyat gunum 6 Nisan , bende hafif burun sırtımda hafif kemer var ve burun ucu düşüklüğü var burun ucum da oldukça kikirdakliymis drumun dediğine göre cerrahların en sevdiği burun yapım varmış ve ince deriliymisim yani bir nevi hamur gibi istediğin şekli alir dedi , Rabbim utandirmasin hicbirimizi böyle olumsuz açılan konular olunca okadar üzülüyorum ki herkes istediği burna hayırlısı ile sahip olsun inşallah
Niye allah mı seni bu duruma getirdi .. kendin karar vermişsin kendin ameliyat olmuşun ... hem doktorda kul demi allah yapısı gibi olur mu .. doktorlar bile diyor insan eli değince doğal burun yapısını kaybediyor çökmeler yamulma riskleri oluşuyor diye.. sen asıl inanmadığın için bu kadar evhamlısın .. inandığın doktorlar hastalar vs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?