Burun Estetii iin para biriktirme.....

babystar oldugun yere doktora gore degisiyor ama 3 binden4 binden asagi iyi doktor duymadim...tabi tip fakultelerini bilmiyorum durun nedir ama..yakup avsar ,emre ilhan,tunc tiryaki gibi iyi doktorlarin fiyatlari 3-4-5....tl ler arasi:(

Aranızda estetik olmuş olan varsa bana msn adresini verebilir mi bende HAsan Hüseyin Ceylana yakın zamanda olmayı düşünüyorum,endişelrm vr yrdmcı olrsnz sewnrm

Gazi Hastanesinde 800 tl ye ameliyat olabilirsiniz arkadaslar orasi cok gelismis gercekten, ve gunde kac kisi oluyor bi gorseniz orda ameliyati. Ben de orda oldum ve gercekten cok cok memnun kaldim. Doktorumuz Kemal Findikcioglu gercekten harika bir doktor. hERKESE KOLAY GELSIN

kısmetcim.......24 şubatta burun ameliyatı oldum bu ikinci ameliyatımdı.seninle ve diğer arkadaşlarla başımdan geçenleri paylaşmak istiyorum ki benim gibi ikinci bir ameliyata maruz kalmayın diye:)burnumda et ve deviasyon vardı ve burnumun ucu çok etliydi.büyük duruyordu artı nefes problemim büyüktü.esenlerde ikamet ediyorum esenlerde herhangi bir hastaneye gittim muayene oldum
ameliyat dediler tabiki ameliyat ücretide diğer doktorlara göre uygun diye ameliyat olmaya karar verdim...2008 yılında ilk ameliyatımı oldum inanki keşke olmasaydım dedim nefes problemim burnumun şekli daha beter oldu... daha sonra gitmediğim doktor kalmadı ödediğim muayene ücretleri de cabası.taki bir arkadaşımın eşinin tavsiyesi ve bu forum sayesinde dr.emre ilhanı duydum ve görüşmek için randevu aldım muayenesinin ücretsiz olmasınada çok şaşırdım bu arada.. çünkü çoğu doktor alıyor.2011 nisan ayında görüşmeye başladık emre beyle inan emre bey hastalarına o kadar değer veriyor ve zamanını harcıyor en önemlisi sana o kadar çok güven veriyorki... şuan ameliyat olalı 12.gün oldu bantlarım çıksın resimlerimi paylaşıcam.hem nefes hem şekil bakımında süperim...emre beyi tavsiye ederim en büyük AVANTAJI İSE hem kbb doktoru hem estetisyen şunu söylemeliyimki bu ameliyatı istiyorsan ücret en son düşünelecek konu..emre beyle mutlaka görüş derim...

ARKADASLAR BEN YAZIN YAKUP AVSARA BURUN ESTETIGI OLMAYI DUSUNUYORUM AMA BURUN ESTETIKLERI 3-4 BIN TL DEN BASLIYOR VE BEN HENUZ HIC PARA BIRIKTIREMEDIM SIZ NASIL PARANIZI DENKLESTIRDINIZ? KREDIMI CEKTINIZ ? ALTIN MI BOZDURDUNUZ? AILENIZ MI ESINIZ MI VERDI?YADA BASKA NASIL PARA BIRIKTIRDINIZ?

BANA FIKIR VERIRSENIZ SEVINIRIM...senağlama

valla ben calisarak buldum o parayi..

Sizin mesajınızdan alıntı yaptım ama sadece yeri geldi diye ne zamandır bu konuda birşeyler yazmak istiyordum. Amacım sadece size bir cevap vermek değil kesinlikle :34:

Hani doktorlar kendi kendilerine isimleri duyuldukça fiyat arttırıyorlar, bir havalara giriyorlar vs deniyor ya; siz hiç düşünüyor musunuz her doktorun kendi el emeğine biçtiği bir değer vardır ki bunu hasta memnuniyetleri de belirler, her doktorun ameliyat maliyetlerini el emeği dışında yıl içinde gittikleri seminerlerin, aldıkları eğitimlerin, katıldıkları workshop ların, öğrendikleri araştırdıkları yeni bilgilerin, çalıştıkları hastanelerinin kalitelerinin, ameliyat sırasında kullandıkları malzemelerin de etkilediğini düşündünüz mü hiç.

50 tl lik neşter kullanan doktorla 150 € luk neşter kullanan, bütün yılını muayenehanesinde geçiren doktor ile yılda en az 4-5 kere yurtdışına gidip oradaki yenilikleri takip eden, kendini geliştirmek için yurtiçi ve yurtdışında eğitimler alan, 100 lerce € luk kitaplara abone olan ve yayınlardan gelişmeleri takip eden doktorların fiyatı izin verin ki aynı olmasın. Sadece sizin bütçenize uygun değil diye aman bizim doktor çok havaya girmiş geçen sene 3000 e yapıyordu bu sene 7000 e yapmaya başlamış şeklinde bu kadar kolay yaftalamamak lazım bence. Bu kişiler hastalarına iyi hizmet verebilmek için kendilerine, cihazlarına vs de bir yatırım yapıyorlar. Ayrıca her doktorun hangi kesimden hastaları ameliyat edebileceğine karar verme lüksü var. Bugün size bir burun ameliyatı için 10.000 TL fazla gelebilir ama bir başkası bu ücreti duyunca ertesi gün ameliyat olmak isteyebilir.

O nedenle ücreti bütçenize uymayan doktorları forumlarda bu kadar kolay harcamama lazım diye düşünüyorum:34:

Ha bu arada hep tekrarladığım şeyi de ekleyeyim. Ucuz olan her doktor kötü, pahalı olan her doktor da iyi demek değildir.

:71:

Bir not daha ekleyeyim. Bizim en tecrübesiz plastik cerrahımız, yurtdışındaki en yetenekli cerraha on basar. Geçtiğimiz günlerde okuduğum bir ropörtajda yurtdışından gelen hastaların %60 ının orada ameliyat olup ülkemizde revizyon yaptırtığından bahsediyorlardı.

sizde haklisiniz aslinda...

ARKADASLAR BEN YAZIN YAKUP AVSARA BURUN ESTETIGI OLMAYI DUSUNUYORUM AMA BURUN ESTETIKLERI 3-4 BIN TL DEN BASLIYOR VE BEN HENUZ HIC PARA BIRIKTIREMEDIM SIZ NASIL PARANIZI DENKLESTIRDINIZ? KREDIMI CEKTINIZ ? ALTIN MI BOZDURDUNUZ? AILENIZ MI ESINIZ MI VERDI?YADA BASKA NASIL PARA BIRIKTIRDINIZ?

BANA FIKIR VERIRSENIZ SEVINIRIM...senağlama

yakup avsarin fiyati neden bu kadar yuksek...

Kıslar bencede iyice araştırın..Burda isim vermek doğrumu bilmiyırum.
İstanbul/Avrupa yakası Avcılar ilçesi Parseller semtinde:bbo:
İsmini öğrenmek isteyenlere özelden yazarım..
Bende çoooooook istiyordum ama evde herkes tepkili aşkımdaaaa:çok üzgünüm:

canım yazarmısın bana özelden doktoru

Back
X