Burun estetik ameliyatı sonrası burun ucunda bir tarafa eğrilil

noctiluca

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
14
2
286
İzmir
Merhaba, 12 gün önce ameliyat oldum burnumun ucunda eğrilik var , ödemden dedi doktor ama başına gelip düzelen varmı??

Eklentiler

• 128BC4F6-C30A-4932-B432-859BA2F34605.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 917
Merhaba, burnunuz çok yeni ve çok ödemli. tek taraflı ödem olabilir. Şuanlık bu durum tam anlaşılmıyor. Bir eğrilik varsa burnun kendini onarım süresi 9 ay bu süre içinde masajla hallolabilir. Ben de Ağustos ayında revizyon burun estetiği oldum. Burnumda eğrilik, kemik çıkıntısı, kıkırdak yamulması vardı. Ama ameliyattan sonra eğrilik hala vardı. 1 ay sonra doktora söylediğimde eğriliğin ters yönüne hafifçe dokunmamı söyledi. bu şekilde yaptığımdan beri o göze batan eğrilik azaldı. çok hafif bir eğrilik var şuan hala baskı uyguluyorum. şu 9 ay burnun oturması için çok önemli. sizin durmunuz şuan ödemden olabilir. bu yüzden çok dokunmamanızı tavsiye edebilirim. bir yada iki ay bakın eğrilik devam ederse doktorunuz size uygun masajı söyler. bu şekilde düzeltebilirsiniz.

Bantladı şu an , herhangi bir mesaj vermedi

Bantladı şu an , herhangi bir mesaj vermedi
şuan masaj için çok erken zaten benim de demek istediğim eğrilik devam ederse bir ya da iki aya masaja başlanıyor ki fotoğrafınıza tekrar baktığımda ödemden kaynaklı şişlik var. inşallah istediğiniz güzel sonuca ulaşırsınız..

Çok normaldir hatta benim anladigim bu olay 10 hastadan 4 veya 5 inde rastlanıyor. Bende dahil bu forumda birçok kişi yaşamiştir bunu o yüzden hiç kafanıza takmayın doktorunuzla iletişim halinde olun eğer ki masaj verir veya şunu yap bunu yap diye bir şeyler söylerse eksiksiz uygulayın. İnşallah hiçbir sorun olmaz. İyi günler :)

Sizin düzeldimi peki zamanla?

Arkadsslsr bide bende bir tavsiye de bukunayim kendi doktorunuz disinda benim gibi youtube izleyip baska dr masajlari denemeyin sakin dun neredeyse burnumun catisicgidiyodu

Size özelden mesaj attım bakanilr misinİz

Arkadaşlar ben de 18 gün önce burun estetiği ve eğrilik için ameliyat oldum ama burnum çok eğri bunu yaşayıp düzelen var mi. Burnum aynı yöne doğru eğri çok kötu durumdayim

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-22-15-03-07-523_com.google.android.apps.photos~3.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 732
Arkadaşlar ben de 18 gün önce burun estetiği ve eğrilik için ameliyat oldum ama burnum çok eğri bunu yaşayıp düzelen var mi. Burnum aynı yöne doğru eğri çok kötu durumdayim
Benim beşinci haftam, biraz daha ii ama hala yamukluk var, ama gün içinde sabah kalktığımda daha kötü gitgide düzeliyor yada gözüm alışıyor doktorun dediğine göre düzelecek dikişler çekiyor olabilir ,ödem olabilir diyor ama be derece doğru bilmiyorum

Eklentiler

• 12AF2585-3579-4933-A56C-18D8F80596F4.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 639
  • 2CBC4A00-AD2E-459F-808B-24A5A3FD7AEC.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 605
Sizinki şuan gayet iyi sadece ucunda o da ödemden gibi ama benimkine baksanıza nerden başlıyor eğrilik çok zor bı durum yaa

Sizinki şuan gayet iyi sadece ucunda o da ödemden gibi ama benimkine baksanıza nerden başlıyor eğrilik çok zor bı durum yaa
Valla benimde moralim bozuk etraftan kimse anlamıyor ama ben görüyorum sonuçta ve daha önce eğrilik yoktu, doktorunuz ne diyor? Sizinde daha çok yeni ödem olma ihtimalide yüksek

Valla benimde moralim bozuk etraftan kimse anlamıyor ama ben görüyorum sonuçta ve daha önce eğrilik yoktu, doktorunuz ne diyor? Sizinde daha çok yeni ödem olma ihtimalide yüksek
Doktorum normal olduğunu ödem olduğunu ve 6 aya kadar eğrilik kalmayacağını söylüyor ama ben yine de tedirginim işte bir de böyle bariz eğrilik olunca insanlar direk ona odaklanıyor gibi geliyor. Benim en başından var eğrilik hatta alcidayken bile vardı

Benimde alçıda bile vardı bende farketmiştim, sizin üstten görünümü nasıl benim çok ii gözüküyor önden yamuk gibi

Eklentiler

• IMG_20200222_200947~2.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 584
Bu da gecen yıl yıne aynı doktoruma rinoplastı olmustum

Eklentiler

• 3C808C2C-DDF3-452B-AB0B-7F41E06BE9EC.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 512
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…