Burun estetik ameliyatı sonrası burun ucunda bir tarafa eğrilil

Ben şuan alçılıyım tamponlarım çıktı asimetri yok. Kanatlara dokunmadı zaten ama biraz daha sanki geniş gibi geliyor gözüme eskiye göre.
Benımde kanatlara dokunulmadı ama ödemden orantısız daha buyuk duruyor alcı bantlar çıkana kadar dokunmayın sadece görunen burunucu kısmını peceteyle sıler gıbı yapın ıstersenız

Şimdi nasılsınız pekı? Ilk amelıyat mıydı? Özelden fotoğraf gonderebılır mısınız sakıncası yoksa bir de dr uma sordum sıkıntı olmaz dedı ama sızlere de sorayım bısıklet surmeye ve hafıf tempolu yürüyüşe baslasam?

Bu burunlar nasıl böyle kusursuz olabılıyor? Bılen bırılerı lütfen

Eklentiler

• 20C5D843-B8CE-4B43-A813-48E0E21DB39A.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 180
  • 0EC1B26A-57AB-4EEE-B6A2-962EA94F51D2.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 170
Peki ameliyat sonrası burun üstünde olusan sıyah noktalara onerılerınız nedır?

Bence biraz bekle derim yürüyüş olur zaten Dr öneriyor ama bisiklet kalsın ilk ameliyatimdi

Peki ameliyat sonrası burun üstünde olusan sıyah noktalara onerılerınız nedır?
Tonik aldım çok siyah olmadı zaten duş alınca soyuluyor hafif tırnağimla alıyorum siyah noktalarda geliyor ama yağlanma ilk başta yoktu yeni yeni oluyor dışarı çıkarken pudra
sürüyorum artık

Tonik aldım çok siyah olmadı zaten duş alınca soyuluyor hafif tırnağimla alıyorum siyah noktalarda geliyor ama yağlanma ilk başta yoktu yeni yeni oluyor dışarı çıkarken pudra
sürüyorum artık
Teşekkür ederım tonık ısmını özelden yazabılır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…