Benımde kanatlara dokunulmadı ama ödemden orantısız daha buyuk duruyor alcı bantlar çıkana kadar dokunmayın sadece görunen burunucu kısmını peceteyle sıler gıbı yapın ıstersenız
Evet canım.orantisizlik var oda birinde işlem var diğerinde yok diye düşünüyorum benim sağ kemik tekrar yapılandırıldı sol kanat kirkirdak kondu bunlar için başka Dr kaburgadan kıkırdak alırım demişti bu Dr burundakileri kullandı epey kullanacak fazlalikta vardı
Şimdi nasılsınız pekı? Ilk amelıyat mıydı? Özelden fotoğraf gonderebılır mısınız sakıncası yoksa bir de dr uma sordum sıkıntı olmaz dedı ama sızlere de sorayım bısıklet surmeye ve hafıf tempolu yürüyüşe baslasam?
Şimdi nasılsınız pekı? Ilk amelıyat mıydı? Özelden fotoğraf gonderebılır mısınız sakıncası yoksa bir de dr uma sordum sıkıntı olmaz dedı ama sızlere de sorayım bısıklet surmeye ve hafıf tempolu yürüyüşe baslasam?
Tonik aldım çok siyah olmadı zaten duş alınca soyuluyor hafif tırnağimla alıyorum siyah noktalarda geliyor ama yağlanma ilk başta yoktu yeni yeni oluyor dışarı çıkarken pudra
sürüyorum artık
Tonik aldım çok siyah olmadı zaten duş alınca soyuluyor hafif tırnağimla alıyorum siyah noktalarda geliyor ama yağlanma ilk başta yoktu yeni yeni oluyor dışarı çıkarken pudra
sürüyorum artık