- Konu Sahibi Ozirem5553
-
Bende çok kararsizim napcam bilmiyorumMerhaba arkadaslar
Ahmet Altıntaş a yada
Huseyın Burak bayraktara
Burun ameliyatı olan varmı
Lutfen yorumsuz kalmayın gören duyanlar...
Yada olanlar kimlere oldunuz
Gercekten artık kafama o kadar takar oldum ki... Ama Ahmet bey ıcın 100 kisi ile konustuk 100 de olumlu desem yalan olmaz ama 10 bin ortalamaBende çok kararsizim napcam bilmiyorum
Doktor nafiz korezde esabil eker e iyi diyorlar estetik cerrahi ben ona gitcem yorumlarina bakarsaniz dışarıda uygun fiyat olarak ta elide çok başarılıymış yorumları bile ikna ediciGercekten artık kafama o kadar takar oldum ki... Ama Ahmet bey ıcın 100 kisi ile konustuk 100 de olumlu desem yalan olmaz ama 10 bin ortalamaBurak bey ıcinde cok olumlu seylwr deniliyor ona gitmek istiyorum bı.. Ama hıc mı kimse olmadı burada ona ya
TSK ederim.. Peki ınstgram da varmı ne kadara oldunuzOrhan Aydın’a oldum daha tam oturmasa bile memnunum genel olarak
Cok tskler hemen ıncelıyorum... Gittıgı iz zmn bilgi verirseniz ne mutlu olururmDoktor nafiz korezde esabil eker e iyi diyorlar estetik cerrahi ben ona gitcem yorumlarina bakarsaniz dışarıda uygun fiyat olarak ta elide çok başarılıymış yorumları bile ikna edici
Evet var yeni açtı yerini arayıp bilgi almanız daha sağlıklı olur minimum ağrı ile geçti ameliyatım instagramdan inceleyebilirsinizTSK ederim.. Peki ınstgram da varmı ne kadara oldunuz
Tmm gidince size yazcam pazartesi gide bilirimCok tskler hemen ıncelıyorum... Gittıgı iz zmn bilgi verirseniz ne mutlu olururm
Meraba kaç ay sonraya attı ameliyat tarihini aceba yardımcı olurmusun canimBen esabil Eker’e yeni ameliyat oldum canım , sıkıntılı bir süreç olduğunu çok iyi anladığım için yardımcı olabilirim soruların varsa
Ben Kasım da görüşmüştüm 18 Nisan’da ameliyatımı oldumMeraba kaç ay sonraya attı ameliyat tarihini aceba yardımcı olurmusun canim
Biraz anlatırmısınız nasıl oldu süreç Sitres var bende biraz canınız acıdı mıBen Kasım da görüşmüştüm 18 Nisan’da memnun mu
Ağrı,sızı olmadı bende ameliyattan sonra bir 15 dk hissettim Ağrıdağı’nı onun dışında bir daha hiç olmadı doktorun verdiği ağrı kesiciyi hiç kullanmadım bile.İlk iki gün şişler artıyor ama oda buz, krem derken geçiyor .Tek sorun tamponlarla bir süre yaşamak zorunda kalmak ağızdan nefes alıp vermek yorucu oluyorBiraz anlatırmısınız nasıl oldu süreç Sitres var bende biraz canınız acıdı mı
Merhaba, ne zaman oldunuz tam olarak bende yeni oluyorum da bazı sorularım varBen esabil Eker’e yeni ameliyat oldum canım , sıkıntılı bir süreç olduğunu çok iyi anladığım için yardımcı olabilirim soruların varsa
Bi sorunun varmıydı yoksa sadece estetik mi oldun nekadar ödedin canım biraz çok soru sordum ama kusra bakmaAğrı,sızı olmadı bende ameliyattan sonra bir 15 dk hissettim Ağrıdağı’nı onun dışında bir daha hiç olmadı doktorun verdiği ağrı kesiciyi hiç kullanmadım bile.İlk iki gün şişler artıyor ama oda buz, krem derken geçiyor .Tek sorun tamponlarla bir süre yaşamak zorunda kalmak ağızdan nefes alıp vermek yorucu oluyor
Benim kırığım vardı sorunlu bir burundu , ben 2300 verdim .Yok canım önemli değil yardımcı olabildiğim kadar olurumBi sorunun varmıydı yoksa sadece estetik mi oldun nekadar ödedin canım biraz çok soru sordum ama kusra bakma
Teşekürler sanada çok geçmiş olsun bugün ameliyat gunu Alcam hayirlisiylaBenim kırığım vardı sorunlu bir burundu , ben 2300 verdim .Yok canım önemli değil yardımcı olabildiğim kadar olurum
Teşekkür ederim canım , hayırlısı olsun inşallah senin içinde :)Teşekürler sanada çok geçmiş olsun bugün ameliyat gunu Alcam hayirlisiyla
Amin Kasım a verdi amaliyat gününüTeşekkür ederim canım , hayırlısı olsun inşallah senin içinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?