Burun estetik kararsızlıktan bayılıcam

Yorumunuza denk geldimde direk estetik deseniz ne olacak ki konuşurlarsa konuşsunlar bende ameliyat oldum soranlara direk estetik dedim kime ne bundan
Ben olmayacağım Vazgeçtim insanların konuşmasından çok rahatsız olurum dayanamam ben bu duruma

Ben olmayacağım Vazgeçtim insanların konuşmasından çok rahatsız olurum dayanamam ben bu duruma
Insanlarin ne dedigiyle ilgilenme yasamana bak ve yasamadiklarindan pisman olup yasayacagina kulaklarini tika ve mutlu ol.bu hayata bi kere geliceksin unutma bu hayat senin bi kac densiz konusma ile duseceksen cok zor ,ne acilarla sinaniyo insan bunu dusun ve ne istiyosan yap benden sana nacizhane tavsiye

Insanlar acimasiz Haklisin canım saol

Bende buraya bakmayı unutmusum tam olarak karısık gelıyor sıtr kusıra bakmayın.. Doktor nerede acaba.. Ben hala olmadım ne zmn cesaret edecegım bılmıyırum ama ıkı kucuk oglum m var dort ve ıkı yasında ıste darbe alırsın kotu olur diyorlar ondan cekıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…