- 31 Mayıs 2016
- 794
- 822
- 53
- 29
- Konu Sahibi laviienrose
-
Merhaba bende 5 ay önce ameliyat oldum öncelikle ameliyatla ilgili korkularım vardı doktor araştırıp yaptırdıktan sonra hiç korkulacak bir ameliyat olmadığını söyleyebilirim ve görüntüsündende çok memnunum .Önemli olan istemediğiniz özelliği doktorunuza iletmenizdir.
Kızlar Cumartesi günü KBB'ye gittim. Zaten burnumun görüntüsünden çok şikayetçiydim inşallah burnumda et çıkar da yaptırmaya bahanem olur diyordumBurnumdaki etler kocamanmış, nefes almamı çok engelliyormuş bu yüzden etlerin alınması lazımmış, kemikte de biraz yamukluk varmış derken estetiğe de giriştik. Ama estetiği özel sigorta karşılamıyor, onun dışında et alınmasını karşılıyor. Kurban bayramında ameliyat olmak istiyorum. Ayın 11inde Yusuf Can beyle randevum var, öncelikle onunla görüşeceğim. Başka doktor tavsiyeleriniz var mıdır ? Neler yapmalıyım, neler yapmamalıyım ? Açıkcası çok fazla bi miktar ödeyebilecek durumum da yok en fazla 8 bin liraya kadar ödeyebilirim ki burun eti olduğu için estetik fark ücreti ödersin dediler o yüzden 8 bin lira bile fazla bu durumda. Yardımcı olursanız çok sevinirim
ali murat akkuş diyebilirim
bariş çakır ateş pahası
güncel Öztürk
emre ilhan
:))
Hangi doktora ameliyat oldunuz acaba ? Fiyatı ne kadardı ?
istanbulda OP.DR.EVREN HELVACI'ya ameliyat oldum .fiyatıda hastane masrafı dahil 6000tl
tabi gönderirim birde doktorun intagram sitesindende yapılan operasyonlara bakabilirsiniz @evren_helvacı
Çok teşekkür ederim bekliyorum fotoğrafınızı
Pardon Mahmut Gökdoğan hakkında sorunmu yaşadınız neden acaba?ali murat akkuş hem insancıl bir doktor hem de işini iyi yapan iyi bir doktor
Nazım Çerkeş, mahmut gökdoğan GİBİ doktorlardan bunlardan uzak dur karsına bir yerde çıkarsa : :))
Pardon Mahmut Gökdoğan hakkında sorunmu yaşadınız neden acaba?
Siz kime oldunuz ameliyatınızı? Geçmiş olsun. Fotoğraf koyacaklısınız ya da özelden atabilirmisiniz?Ben yeni ameliyat oldum ama bu surece kadar gayet iyi geldigimizi dusunuyorum doktorumla. Instagram hesabindan bakabilirsin dilersen yaptigi burunlara, ben cok begendim. Insallah istedigin diledigin gibi olur
Ben yeni ameliyat oldum ama bu surece kadar gayet iyi geldigimizi dusunuyorum doktorumla. Instagram hesabindan bakabilirsin dilersen yaptigi burunlara, ben cok begendim. Insallah istedigin diledigin gibi olur
Merhaba siz mahmut gökdoğana ameliyat olup beğenmediniz miali murat akkuş hem insancıl bir doktor hem de işini iyi yapan iyi bir doktor
Nazım Çerkeş, mahmut gökdoğan GİBİ doktorlardan bunlardan uzak dur karsına bir yerde çıkarsa : :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?