Merhaba Kızlar :) Bu yaz burun estetiği olacağım.Bu site de bunun için çok faydalı oldu bana..
Ama genellikle burun kemiği ile alakalı problemleri olanların yorumlarıyla karşılaştım..
Benim kemiğimle alakalı sıkıntım yok.Yalnızca burnumun yüzüme göre büyük durduğunu düşünüyorum.
Önden geniş gibi geliyor.Problemim kıkırdaklarla alakalı anlayacağınız.Biraz daralttırıp hafifçe kaldırttırmayı düşünüyorum.
Benim gibi burnunun genişliği ile alakalı operasyon geçirenler varsa tecrübelerinden yararlanmak isteriz.. :)
Ve bu konu ile alakalı burada konuşabiliriz.
Sevgiler
cnm bizim gibi burna sahip ameliyat olmuş çok az arkadaş var galiba.ben de aylardır bu siteyi takip ediyorum hiç geniş burna sahip olup da ameliyat olanların resimlerini görmedim.hep kemerli burunların öncesi ve sonrası hallerini gördüm.neyse ben de 2 ay sonra ameliyat olacam.resimleri koyarım,yolu biz açalım bari.
Aynen öyle canım.
Bu arada sanırım çok yakın tarihlerde ameliyat olacağız...
Ben de ameliyatımı olduktan sonra resmimi paylaşırım.Ameliyat sürecinden de bahsederim.
En azından başkaları bilgi edinmiş olur
kızlar ben dediğiniz ameliyatı oldum ve çok memnunum kesinlikle şikayetçi ve mutsuzsanız yaptırın derim. benim burnumda kemiğe hiç dokunulmadı sadece uç inceltilip kaldırıldı. eklerseniz resimlerime bakabilirsiniz. bu arada burun ucu ameliyatı adlı başlıktanda takip edebilirsiz.
ya benim burnum çok olmasada birazcık siyahi burnu gibi geniş ucu düşük gülmek bana hiç yakışmıyor
derisi kalın
sizinde mi öyle
lütfen ameliyatı olunca sonuçları burada paylaşın
Merhaba Kızlar :) Bu yaz burun estetiği olacağım.Bu site de bunun için çok faydalı oldu bana..
Ama genellikle burun kemiği ile alakalı problemleri olanların yorumlarıyla karşılaştım..
Benim kemiğimle alakalı sıkıntım yok.Yalnızca burnumun yüzüme göre büyük durduğunu düşünüyorum.
Önden geniş gibi geliyor.Problemim kıkırdaklarla alakalı anlayacağınız.Biraz daralttırıp hafifçe kaldırttırmayı düşünüyorum.
Benim gibi burnunun genişliği ile alakalı operasyon geçirenler varsa tecrübelerinden yararlanmak isteriz.. :)
Ve bu konu ile alakalı burada konuşabiliriz.
Sevgiler
Bende sizdenim kızlarHangi doktora amliyat olacaksınız? süreçle ilgili mutlaka buraya bilgilendirme yapın bende olmak istiyorum çünküüü
kızlar ben dediğiniz ameliyatı oldum ve çok memnunum kesinlikle şikayetçi ve mutsuzsanız yaptırın derim. benim burnumda kemiğe hiç dokunulmadı sadece uç inceltilip kaldırıldı. eklerseniz resimlerime bakabilirsiniz. bu arada burun ucu ameliyatı adlı başlıktanda takip edebilirsiz.
Ben de aynı durumdayım. Yüzüm küçük burnum kocaman kemerli falan değil ama yandan da çok büyük. suratımın ortasında patlıyor resmen. Bursa'da ameliyat olmayı düşünüyorum bu yaz, para biriktiriyorum şuan. Umarım yüzüme göre sevimli bir burna kavuşurum...
Cnm sen kime ameliyat olacaksın yada oldun mu? :)cnm bizim gibi burna sahip ameliyat olmuş çok az arkadaş var galiba.ben de aylardır bu siteyi takip ediyorum hiç geniş burna sahip olup da ameliyat olanların resimlerini görmedim.hep kemerli burunların öncesi ve sonrası hallerini gördüm.neyse ben de 2 ay sonra ameliyat olacam.resimleri koyarım,yolu biz açalım bari.
Cnm sen kime ameliyat olacaksın yada oldun mu? :)
Evet morlugum cok olmamstı olan sisliklerimde geçti :) hayırlısı olsun tatlım hiç korkma nasıl olup bittiğini anlamayacaksn bileyok canım daha olmadım.önce tevfik sözeni düşünüyordum.bir türlü randevu alamadım.ankarada kalacak yerim de yok.o yüzden burda çorumda olmaya karar verdim.özel hastanede bir doktorla görüştüm.ameliyatım 16 gün sonra.sen nasıl oldun.morluklar,şişlikler geçti mi?
Evet morlugum cok olmamstı olan sisliklerimde geçti :) hayırlısı olsun tatlım hiç korkma nasıl olup bittiğini anlamayacaksn bile
Eveet alçım çıktı yorum yapmam için erken belki ama ben bunumu acayip sevdim ya sanki yıllardır böyle gibi yüzüme uyumlu tatlı ve şiiiş tabiki sislerim insin foto paylaşcm tatlm görürsünüzne güzel çok sevindim senin adına.ben şişmeye ve morarmaya çok müsaitim.bakalım nasıl olacak.alçın çıktı mı,burnunun şekli nasıl.beğendin mi?
Eveet alçım çıktı yorum yapmam için erken belki ama ben bunumu acayip sevdim ya sanki yıllardır böyle gibi yüzüme uyumlu tatlı ve şiiiş tabiki sislerim insin foto paylaşcm tatlm görürsünüz
ayyy çok sevindim,ne güzel sonuçtan memnun olman.yeni burnunla sıkıntısız ,sağlıklı ,musmutlu bir ömür geçirirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?