matmazell burdan paylaşırısn di mi yaşadıklarını ameliyatın ne zaman geçmiş olsun şimdiden.. aybendor sana tam geçmiş olsun :) ben de bi yola başkoydum bakalım..ya her ikisini aynı anda çıkaracam aradan ya da hiçbirini olamıcam.. cesaretimi toplamam bikaç senemi aldı zaten :) aybendor burnunda kemikle ilgili problem varmıydı.. bnm kemik yamuk kırılcakmış yeniden yapılcaıkmış beni asıl korkutan kısım bu açıkçası her doktor öle kemiği yeniden şekillendiremez ki :93: memnunsun sonuçtan sanırım anlattıklarına bakılırsa sevindim senin adına darısı başıma inş.
Canım benim burnumda kemikle ilgili bir sorun yoktu ama doktorcum bıraz kavisli olsun ıstedı sanırım kırmıs kemıgımı:)) ama guzel olmus valla ben doktoruma cok guvenıyodum zaten ustelık bu benım 3. amelıyatım. dıger 2sını basak bır doktor yapmıs ve burnumun ucunu yamultmustu Allahtan o kemıgıne dokunmamıstı.. Ama Cemil bey saolsun tum sorunlarımı hallettı tek bır amelıyatla:)) goguslerımde 2 beden buyudu:))
gogus ve burun benım 5.5 saat surdu:)) ama doktorcum burnumla cok ugrasmıs cunku baska bır doktor burnumu yamultmustu.. kaportayı toplamak vakıt almıs:)) ama zaten sen uyudugun ıcın anlamıyorsun vakıt nasıl gecıyo onemlı olan sonuc degılmı!!
bence normal 4 saat ameliyat süresi ikisi için.. ben 6 saati bile göze aldım.. benim burnum öyle böyle değil çok zaman alır düzeltmek.. bildiğin yamukben öle kalkık burun olsun yandan ince olsun yok üstten kemiksiz olsun falan şeyler istemiyorum yaa..bana eski burnumu (yani 6 yaşındaki burnumu :)) geri verecek bir doktor arıyorum kızlar, bu konuda kendine güvenen.. bi de yanında meme yapsın yeter bana :) çok şey mi istiyorum kii
evet canım doğru söylüyorsun önemli olan süreç değil sonuç tabi ki de :) ya ne bileyim bana 4 saat bile çok gelmişti. bir de ameliyat esnasında üstsüz oluyoruz ya sadece ince bi ameliyat önlüğü zaten göğüs için üst taraf saatlerce açıkta kalacak. genelde ameliyathaneler soğuk olduğu için sonrasında ciddi soğuk algınlığı yaşama riski oluyor. çıkınca ameliyat sancıların olacak bir de soğuk algınlığı da eklenirse hepten biterim diye korktum. bünyem de hastalanmaya çok müsait zaten. Allah korusun her türlü ihtimali düşünüp kendime dert ediniyorum ya...
aaa hiç bu açıdan düşünmemiştimmm matmazelll.. burun ameliyatı olcaz bi de aynı anda biz :) sonra üşütüp de sümüklü sümüklü dolaşmayalım ortalarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?