P pika67 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2017 323 53 98 23 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi isaura #41 Arbor vitae .!.: üyeliğim sonrası ilk buraya yazıyorum 28 mayıs pazartesi günü meme büyütme + burun estetik ameliyatı olacağım. çok heyecanlıyım biraz da endişeli. ameliyat sonrasında buraya yazmayı düşünüyorum tecrübelerimi. Genişletmek için tıkla... Doktorunuz kim
Arbor vitae .!.: üyeliğim sonrası ilk buraya yazıyorum 28 mayıs pazartesi günü meme büyütme + burun estetik ameliyatı olacağım. çok heyecanlıyım biraz da endişeli. ameliyat sonrasında buraya yazmayı düşünüyorum tecrübelerimi. Genişletmek için tıkla... Doktorunuz kim
S Son elma bukucu Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2018 23 71 13 24 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi isaura #42 pika67 .!.: Doktorunuz kim Genişletmek için tıkla... Konya'da güvendiğim bir doktor, ismini ameliyattan sonra paylaşmayı düşünüyorum
pika67 .!.: Doktorunuz kim Genişletmek için tıkla... Konya'da güvendiğim bir doktor, ismini ameliyattan sonra paylaşmayı düşünüyorum