Burun içindeki yaranın kokusu :/

Akamee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
106
39
48
Herkese merhaba. Burun ameliyatı olalı 7 8 ay oldu ama burnumun içindeki yaralar iyileşmedi hatta yarık kısmı görebiliyorum zaten. Oranın tam kapanıp kapanmayacağından da emin değilim ama sorum o değil, benim gibi burnunun içindeki yaraların kokusunu ara ara alan var mı? İlk zamanlar normaldir diyip geçiştiriyordum ama 7 8 ay oldu sonuçta hala ara ara burnumun içindeki yaranın o garip kokusunu alıyorum🥺 biraz sinir olmaya başladım bu duruma. Benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı?

Herkese merhaba. Burun ameliyatı olalı 7 8 ay oldu ama burnumun içindeki yaralar iyileşmedi hatta yarık kısmı görebiliyorum zaten. Oranın tam kapanıp kapanmayacağından da emin değilim ama sorum o değil, benim gibi burnunun içindeki yaraların kokusunu ara ara alan var mı? İlk zamanlar normaldir diyip geçiştiriyordum ama 7 8 ay oldu sonuçta hala ara ara burnumun içindeki yaranın o garip kokusunu alıyorum🥺 biraz sinir olmaya başladım bu duruma. Benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı?
O kokuyu ben de ara ara alıyorum. 1.5 sene oldu ameliyat olalı. Ve hala nadiren de olsa alıyorum o kokuyu. İlk zamanlar daha fazla gelirdi gittikçe seyreldi.

Ben yaşamadim benimkiler çabuk geçmisti.
7-8 ay çok uzun diye dusunuyorum.
Size tavsiyem bir kbb doktoruna görünün içiniz rahat etsin.

Bende revizyon dusunuyorum siz kime ameliyat olmustunuz koku problemi hariç memnunmusunuz?

Back
X