• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun kanadı genişliği

emindegilimm2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
1 ay 4 gün önce burun ameliyatı oldum .Önden çok garip duruyor burnum.Kimsede görmediğim bir genişliği var kanatlarımın.Doktora sorduğumda ödem dedi ama ben emin olamıyorum.1 aydır aynaya bakamıyorum kendimi çirkin hissediyorum ve bantla geziyorum.Sizcce ödem midir.?Ödem değilse ne sorunu olabilir?Yardımcı olursanız çok sevinirim:)
WhatsApp Image 2026-01-04 at 14.25.59.webp

Burnunuz yüzünüze yaklaştığı için kanatlar yayvanlaşmış yayvanlaşan kanatlara daraltma uygulanmış ben bakınca böyle görüyorum. Veya septumu oymuş kolumellayı biraz daha burun içine doğru almış bu görüntüye sebep olmuş . Şikayetiniz neydi eski burnunuz güzel gözüküyor. Ödemin sebep olduğunu düşünmüyorum tabiki burnun zarifleşir şuandan daha iyi olur ama bu görüntünün sebebi ödem değil her şeye ödem diyorlar kimde tutarsa.

Burnunuz yüzünüze yaklaştığı için kanatlar yayvanlaşmış yayvanlaşan kanatlara daraltma uygulanmış ben bakınca böyle görüyorum. Veya septumu oymuş kolumellayı biraz daha burun içine doğru almış bu görüntüye sebep olmuş . Şikayetiniz neydi eski burnunuz güzel gözüküyor. Ödemin sebep olduğunu düşünmüyorum tabiki burnun zarifleşir şuandan daha iyi olur ama bu görüntünün sebebi ödem değil her şeye ödem diyorlar kimde tutarsa.
yan profilimi beğenmediğim için yaptırmıştım da bu şekilde mi görünür sizce çok kötü çümkü

yan profilimi beğenmediğim için yaptırmıştım da bu şekilde mi görünür sizce çok kötü çümkü

Benim burnum berbat ötesi yamuk ucu çok tuhaf önden aynaya bakmıyorum 6. ayımdayım burnumun kibarlaşması dışında bir şey değişmedi bende, sizin burnunuz bana göre çok daha iyi . Ama bu doktorun yapamadığı gerçeğini değiştirmez . Ben revizyon olmak zorundayım ilaçların da etkisi var şuan burnum yokmuş gibi yaşamaya çalışıyorum ama sende süreç farklı ilerliyor olabilir belki kanatlarında çok ödem toplamıştır en azından iyileşme sürecini böyle düşünüp geçirmeye çalış bence .

Benim burnum berbat ötesi yamuk ucu çok tuhaf önden aynaya bakmıyorum 6. ayımdayım burnumun kibarlaşması dışında bir şey değişmedi bende, sizin burnunuz bana göre çok daha iyi . Ama bu doktorun yapamadığı gerçeğini değiştirmez . Ben revizyon olmak zorundayım ilaçların da etkisi var şuan burnum yokmuş gibi yaşamaya çalışıyorum ama sende süreç farklı ilerliyor olabilir belki kanatlarında çok ödem toplamıştır en azından iyileşme sürecini böyle düşünüp geçirmeye çalış bence .
Daha doktora gidemedim ama gittiğimde sormam gereken bir şey olur mu sizce?

Daha doktora gidemedim ama gittiğimde sormam gereken bir şey olur mu sizce?
benimde burnum kalin deriydi ama ondende yandanda kotuydu.Ne yalan soyleyim benimde kanatlarim etli gibi doktor daraltsam nefes alamazsin dedi bana.4 cu aydayim gitdikce beyeniyorum ama hic bi zaman cok estetik cok guzel olmiyicagin kabullendim

benimde burnum kalin deriydi ama ondende yandanda kotuydu.Ne yalan soyleyim benimde kanatlarim etli gibi doktor daraltsam nefes alamazsin dedi bana.4 cu aydayim gitdikce beyeniyorum ama hic bi zaman cok estetik cok guzel olmiyicagin kabullendim
sizin öncesii sonrası fotoğraflarınız var mı?

öyle ama o kadar ücret ödedim ve eskisinden kötü durması moralimi bozuyor şahsen şuan bantsız dışarıya çıkamıyorum

kolaj yapip denerim bi daha insALLah gelir.Ben ikinci ayımda o kadar dert etdim ki kan değerlerim inanılmaz düşdü ve sivilcelenme yaşadım .Hiç beyenmiyorum diyip ağlamakdan bir azda şişi artıyo du.Keşke yapmasaydım öyle.Vizelerim berbat geldi hala kendimi toparlamaya çalışıyorum nolur takma ben buna da çok şükür diyorum stress yapma şok kötü bi şey

Back
X