Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şöyleki zamanla doğallaşıyor değişiyor burun..senin eski burun ucun büyükmüş ama uyumluymuş yinede şuan burun ucunu baya ufaltmış ve kaldırmış doktorun ucu küçülüncede kanatlar büyük gibi kalmış
ama kanatlarda zamanla inceliyor ve hafif salıyor kendini yani ödemden dolayı sana öyle geliyor..bence genel olarak yüzüne baktığımda çok hoş bir kadınsın üzme kendini kötü durmuyor bana göre
ama kanatlarda zamanla inceliyor ve hafif salıyor kendini yani ödemden dolayı sana öyle geliyor..bence genel olarak yüzüne baktığımda çok hoş bir kadınsın üzme kendini kötü durmuyor bana göre
Ben bir gariplik görmedim çok doğal ufak tefek değiştirmiş istemediğin yerler gitmiş gibi uç zamanla iniyor diyorlar bu süreç baya bi zor sabır gerekiyor canını sıkma bacım tuhaf duran bi yer yok