- Konu Sahibi emindegilimm2
en az bir yila kadar hiç kimsenin fikir bildermesine izin verme çok beyendiyini söyle kalın deriyi yüzde yüz güzel yapan doktorda yokki gidip revizyon yapalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim yanaklarım berbat halde şuan sivilcelenmeden 1 aydır neredeyse moralim yok sürekli mutsuzum ne aynada ne kameradan kendime bakabiliyorumkolaj yapip denerim bi daha insALLah gelir.Ben ikinci ayımda o kadar dert etdim ki kan değerlerim inanılmaz düşdü ve sivilcelenme yaşadım .Hiç beyenmiyorum diyip ağlamakdan bir azda şişi artıyo du.Keşke yapmasaydım öyle.Vizelerim berbat geldi hala kendimi toparlamaya çalışıyorum nolur takma ben buna da çok şükür diyorum stress yapma şok kötü bi şey
sorun şu ki ben ince deriliyim yani en aızndan doktor öyle söyledien az bir yila kadar hiç kimsenin fikir bildermesine izin verme çok beyendiyini söyle kalın deriyi yüzde yüz güzel yapan doktorda yokki gidip revizyon yapalım
aynısı yaşadım belkide daha kötü ama moreliniz yüksek tut burun hayat diyil ki günlerimizinkıymetini bilelim ödem bu geçicek çok güzel olucak.İnan ki her şey mükemmel olucak.ben artık takmamayı pişman olmamayı seçtim.Sirke kendi kabını deler diye bir sözde var. Benim yaptığımı yapma nolurbenim yanaklarım berbat halde şuan sivilcelenmeden 1 aydır neredeyse moralim yok sürekli mutsuzum ne aynada ne kameradan kendime bakabiliyorum
aşkım ben seni kalın deri sandım etli yazdığın için etliyse derin orta olur en azı ince deride etlilik olmazsorun şu ki ben ince deriliyim yani en aızndan doktor öyle söyledi
etli nasıl olur bilmiyorum ama belki de öyle değildir emin değilim vhfbcdjkmlaşkım ben seni kalın deri sandım etli yazdığın için etliyse derin orta olur en azı ince deride etlilik olmaz
yandan ameliyat foton var mı before after derin nasıl anlaşılır.Bana ameliyat öncesi orta akın demişti çıkınca çok kalınmış dedietli nasıl olur bilmiyorum ama belki de öyle değildir emin değilim vhfbcdjkml
ameliyatta fotoğraf çekek yasakmış galiba ondan dolayı ameliyat zamanı çeklmiş olan fotoğrafım yokyandan ameliyat foton var mı before after derin nasıl anlaşılır.Bana ameliyat öncesi orta akın demişti çıkınca çok kalınmış dedi
nası yani yasak benim 12 fotom var her tarafdan çekmiş.Devlet miydi sizdeameliyatta fotoğraf çekek yasakmış galiba ondan dolayı ameliyat zamanı çeklmiş olan fotoğrafım yok
ama sonuç bu şekildeameliyatta fotoğraf çekek yasakmış galiba ondan dolayı ameliyat zamanı çeklmiş olan fotoğrafım yok
hayır özelnası yanim benim 12 fotom var her atarfdan çekmiş.Devlet miydi sizde
bence güzel ya benim ki bir ayda patatesdiama sonuç bu şekilde
yandan beğeniyorum da sorun ön profil işte kimsede görmediğim bir genişlik var o yüzden şüpheleniyorumbence güzel ya benim ki bir ayda patatesdi
daha cok deyisicekyandan beğeniyorum da sorun ön profil işte kimsede görmediğim bir genişlik var o yüzden şüpheleniyorum
inşallah öyle olur ya teşekkür ederim bu arada :)daha cok deyisicek
kıkırdak derken ben pek anlamadım da.Hiç bu şekilde bir burun gördünğz mğ peki ben hiç denk gelmedim deBurun kanatlarından ziyade burun yan kısımları zaten etli imiş aslında inceltme yeterli olmamış kıkırdak hala fazla. O yüzden öyle hissediyorsun. Önden geniş olan burun çoğu zaman yine geniş kaliyor. Hatalar var ama 4. Ayı bekle belki odemdir. Burun deliklerin daralmış kolumella görece fazla kalın duruyor.
burnunuz benimkini çok benziyor ama sizde kanatlarada müdahale edilmiş galiba1 ay 4 gün önce burun ameliyatı oldum .Önden çok garip duruyor burnum.Kimsede görmediğim bir genişliği var kanatlarımın.Doktora sorduğumda ödem dedi ama ben emin olamıyorum.1 aydır aynaya bakamıyorum kendimi çirkin hissediyorum ve bantla geziyorum.Sizcce ödem midir.?Ödem değilse ne sorunu olabilir?Yardımcı olursanız çok sevinirim:)Eki Görüntüle 3692684