Burun kanadım çökmüş :(

Ja benimde iki farkli burun deliklerim var biri yuvarlak bir diger ise oval niye öyle??
Cerencim doktorunla konuştun mu bunu konusmadiysan git bence görüş zamanla düzelir muhabbetini de her doktor alışkanlık haline getirmiş sırf başından savmak için ayrıca şu doktorunun ismini ver artık ya da özelden yaz canım

öncelik ile geçmiş olsun canım
merak eden arkadaşlar bu videoda açıklamalı bir şekilde sunulmuş izlemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba,
Estetik olalı 3. Haftam. Gün geçtikçe sağ burun deliğim yassılaşmaya başladı. Bugün doktoruma gittim .Burun kanadı çökmesi bu kadar erken çok nadir olur. 5 -6 ay bekleyeceğiz düzelmezse kıkırdak ekleyeceğim dedi :KK43: Bu durumla karşılaşan ve cerrahi bir müdahale görmeden toparlayan var mı ? :110:
Hangi doktora ameliyat oldunuz acaba

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Nasıl oldu burnunuzun durumu? Ben de Ahmet Alp ile görüleceğim de revizyon ile ilgili?
Burnum çöktu diyor arkadas...fakat sizde gidip o dr ye ameliyat olcam diyosunuz..bakin iyi dusunun dr onemli...benim 3.ameliyatim hasta yatagimdayim burnumda yine yine yine kocaman bi alci .yine dikis izi.zor bi surec.dr cok cok onemli

H
Kızlar merhaba,
Estetik olalı 3. Haftam. Gün geçtikçe sağ burun deliğim yassılaşmaya başladı. Bugün doktoruma gittim .Burun kanadı çökmesi bu kadar erken çok nadir olur. 5 -6 ay bekleyeceğiz düzelmezse kıkırdak ekleyeceğim dedi :KK43: Bu durumla karşılaşan ve cerrahi bir müdahale görmeden toparlayan var mı ? :110:
angı

Back
X