- Konu Sahibi hypotaLamus
Fotoğraf yükleyemiyorum ki ..Bende gorebılırmıyım cokme nasıl oluor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf yükleyemiyorum ki ..Bende gorebılırmıyım cokme nasıl oluor
Instagmın varmı ordan konusalım merak ettm burun cokmesı nasıl oluorFotoğraf yükleyemiyorum ki ..![]()
Ahmet alp e mi ameliyat oldunuz siz deBen Agustos ayinda ameliyat oldum malesef benim 2.ayimda burun kanadim coktu daha sonra da burun sirtimda deformasyon oldu 6.ayda tekrar mudahele edicek ama cok tedirginim boyle kalsin da istemiyorum.
Cerencim doktorunla konuştun mu bunu konusmadiysan git bence görüş zamanla düzelir muhabbetini de her doktor alışkanlık haline getirmiş sırf başından savmak için ayrıca şu doktorunun ismini ver artık ya da özelden yaz canımJa benimde iki farkli burun deliklerim var biri yuvarlak bir diger ise oval niye öyle??
Hangi doktora ameliyat oldunuz acabaKızlar merhaba,
Estetik olalı 3. Haftam. Gün geçtikçe sağ burun deliğim yassılaşmaya başladı. Bugün doktoruma gittim .Burun kanadı çökmesi bu kadar erken çok nadir olur. 5 -6 ay bekleyeceğiz düzelmezse kıkırdak ekleyeceğim dediBu durumla karşılaşan ve cerrahi bir müdahale görmeden toparlayan var mı ?
![]()
Dr ahmet alp e mi ameliyat oldunuz acababurun kanadı çökmesi diye bişey mi var yaa
benimde sol burun deliğim yassı diğeri oval çökme mi olmuş bi tarafta
ben hep ödemlerden diye düşünmüştümm
Çok geçmiş olsun hangi dr ameliyat oldunuz acabaBen Agustos ayinda ameliyat oldum malesef benim 2.ayimda burun kanadim coktu daha sonra da burun sirtimda deformasyon oldu 6.ayda tekrar mudahele edicek ama cok tedirginim boyle kalsin da istemiyorum.
Ekilem sanırım doktor arayisindasin ben ameliyat olali 5 ay olacak neredeyse ve memnum doktorumdan istersen özelden ismini verebilirimÇok geçmiş olsun hangi dr ameliyat oldunuz acaba
Tabi çok iyi olurEkilem sanırım doktor arayisindasin ben ameliyat olali 5 ay olacak neredeyse ve memnum doktorumdan istersen özelden ismini verebilirim
Merhaba şuan nasıl oldunuz acaba ben de ameliyat olalı nerdeyse 1 ay olacak delikler biraz farklı almam için bir alet verdi ama geçer mi ki biraz endişelendim bunları okuyuncaFotoğraf yükleyemiyorum ki ..![]()
Merhaba,Fotoğraf yükleyemiyorum ki ..![]()
Burnum çöktu diyor arkadas...fakat sizde gidip o dr ye ameliyat olcam diyosunuz..bakin iyi dusunun dr onemli...benim 3.ameliyatim hasta yatagimdayim burnumda yine yine yine kocaman bi alci .yine dikis izi.zor bi surec.dr cok cok onemliMerhaba,
Nasıl oldu burnunuzun durumu? Ben de Ahmet Alp ile görüleceğim de revizyon ile ilgili?
Ekilem sanırım doktor arayisindasin ben ameliyat olali 5 ay olacak neredeyse ve memnum doktorumdan istersen özelden ismini verebilirim
angıKızlar merhaba,
Estetik olalı 3. Haftam. Gün geçtikçe sağ burun deliğim yassılaşmaya başladı. Bugün doktoruma gittim .Burun kanadı çökmesi bu kadar erken çok nadir olur. 5 -6 ay bekleyeceğiz düzelmezse kıkırdak ekleyeceğim dediBu durumla karşılaşan ve cerrahi bir müdahale görmeden toparlayan var mı ?
![]()