Burun kanaması tansiyon düşmesi !

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.023
370
123
Gece burnum kanadı banyoya gittim o kanarken benim başım döndü gözümün önü karardı soğuk terler attım yere zor düştüm tansiyonum 8-5 çıktı 10 haftalığım şimdide hiç halim yok bide köydeyim yinede bi doktora gitsem mi acaba başına gelen varmı

Gece burnum kanadı banyoya gittim o kanarken benim başım döndü gözümün önü karardı soğuk terler attım yere zor düştüm tansiyonum 8-5 çıktı 10 haftalığım şimdide hiç halim yok bide köydeyim yinede bi doktora gitsem mi acaba başına gelen varmı
Hamilelikte hormonlardan dolayı tansiyon sürekli düşer.bnm geçen gun tansiyonum 8-4 du.doktoruma söyledim ayaklarini yukarıya kaldırıp uzan tuzlu ayran iç dedi.yuksek tansiyon riskli bebek için.düşmesi hamilelikte normal.ama siz yine de doktorunuzu bilgilendirin ,❤️

Benim de çok kanıyor arkadaşım normal hamilelikte kılcal damarlar inceliyormuş,krem sür kulak çöpüyle dr bana öyle dedi

Benim de hep 8-4 çıkıyor önceden de düşüktü zaten ama arada burun kanaması da yaşıyorum. Normal yani düşük olması yapılacak da bir şey yok ayran falan etki etmiyor bana maalesef. Doktorum da yüksek olmasın gerisi önemli değil dedi

Benim de hep 8-4 çıkıyor önceden de düşüktü zaten ama arada burun kanaması da yaşıyorum. Normal yani düşük olması yapılacak da bir şey yok ayran falan etki etmiyor bana maalesef. Doktorum da yüksek olmasın gerisi önemli değil dedi
Burun kanaması ben bir kere yaşadım
Ama zaten hamileyken burun kanaması da çok sık gorulebilen birşey.
Bnmde doktorum yüksek olmasın düşük olmasının bir riski yok demişti.mesela geçen gün sağlık ocağında küçük tansiyonum 3.9 çıkmıştı.artik vücut kaldırıyor.bnde baş ağrısı dışında bir belirti vermiyor.ayaklarinizi yüksek mindere koyup dinlendiginizde en azından 5 e kadar yukseliyor.❤️

Burun kanaması ben bir kere yaşadım
Ama zaten hamileyken burun kanaması da çok sık gorulebilen birşey.
Bnmde doktorum yüksek olmasın düşük olmasının bir riski yok demişti.mesela geçen gün sağlık ocağında küçük tansiyonum 3.9 çıkmıştı.artik vücut kaldırıyor.bnde baş ağrısı dışında bir belirti vermiyor.ayaklarinizi yüksek mindere koyup dinlendiginizde en azından 5 e kadar yukseliyor.❤️
Yapısal sanırım bu dönemde tansiyonu yükselen de çok varmış. Bende de çok baş ağrısı oluyor onun nedeni tansiyon düşüklüğü olabilir belki de :( sağ Salim geçiririz inşallah bu süreçleri

Benim burnumda da hafif kanama oluyordu hamileliğimde, tansiyonum 9-5 falan oluyordu, genelde de düşüktür ama tansiyonum, normalim 10-6’dır, ki hamileyken küçüğün 4’e düştüğünü biliyorum 😬 bol tuzlu ayran içip dinleniyordum

Back
X