- 30 Aralık 2023
- 37
- 14
- 8
- 25
- Konu Sahibi besiktas2727
-
offf insallah kalici olmaz bende yaBende de vardı, düzelmedi, o bölgeye dolgu yaptırdım daha sonra
dolguyu ne zaman yaptırdınız zamanla azaldı mı acaba dolgunuz bazıları kalıcı diyor burunda o yüzden merak ettimBende de vardı, düzelmedi, o bölgeye dolgu yaptırdım daha sonra
sanki delik varmışta kapanmış gibi dimi? bende vardı geçtiMerhaba herkese,
2 hafta once burun ameliyati oldum. Burnumun sol tarafinda kanat tarafinda bi cukurluk var, sanki onceden piercing yaptirmisin gibi bir cukur (sag taraf normal) Bantlari cikardiktan sonra gozume carpti. Doktora sordum dedi daha erken donemdesin ödemlerden dolayi oluyor boyle farklilik gorulebilir zamanla dolucak dedi. Yinede burda da sormak istedim: benim gibi burun kanatinda cukuru olan varmiydi ve zamanla duzeldi mi?
Aynen oyle! Sanki onceden hizma yaptirmis gibi. Doktorda diyor daha oturmasi lazim orasi dolacak diye zamanla. Bende simdi sabirla bekliyorum mecbursanki delik varmışta kapanmış gibi dimi? bende vardı geçti
merak etme geçiyorAynen oyle! Sanki onceden hizma yaptirmis gibi. Doktorda diyor daha oturmasi lazim orasi dolacak diye zamanla. Bende simdi sabirla bekliyorum mecbur
Ah insallah yamerak etme geçiyorherhalde kendi kendine eriyen dikişler sebep oluyor o görüntüye ben öyle düşündüm.. içerden dikişle gerdirme izi gibi... dikiş eriyince o da düzeliyor
Özelden gonderebilirmiyim? Burada acikta koymak istemiyorumresim varmı?
ben olumsuz şeyleri okuyup izleyerek canımı oldukça sıktım ama sonuç öyle olmuyor sen öyle yapma sadece doktorunu dinle ona güvenAh insallah yabir rahatlama geldi sen yazinca boyle, cok tskler
at canımÖzelden gonderebilirmiyim? Burada acikta koymak istemiyorum
Oyle yapicamben olumsuz şeyleri okuyup izleyerek canımı oldukça sıktım ama sonuç öyle olmuyor sen öyle yapma sadece doktorunu dinle ona güven
Evet benim cok teşekkür ederimOyle yapicambu arada fotoraftaki sizmisiniz? Cok guzelsiniz ve burnunuzda cok yakismis
Merhaba yine ben :) Sizde bu cukurluk nekadar süre sonra duzelmeye basladi? Yavas yavas mi oldu yoksa birden mi duzeldi?Evet benim cok teşekkür ederimsenin de oyle olacak
Cukurluk derken anlayamadim:)Merhaba yine ben :) Sizde bu cukurluk nekadar süre sonra duzelmeye basladi? Yavas yavas mi oldu yoksa birden mi duzeldi?
Yani burun kanatta’ki delik gibi bisey, bundan onceki mesajlarda soylemistiniz sizdede onceden oyle birsey varmis diye. Sizde nekadar sure sonra gecti onu merak ettimCukurluk derken anlayamadim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?