Burun kemiğininde çökme sonucu 2. kez revizyon ameliyatı olanlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi renge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

renge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
74
8
28
Kocaeli
Arkadaşlar ben de aynı sorunu (burun sırtında çökme) yaşıyorum. 2. kere ameliyat düşünüyorum, siz revizyondan başarı elde ettiniz mi? Nelere dikkat etmeliyiz. Bizi biraz bilgilendirir misiniz. Burun sırtının çökmesi sonucu revizyon ameliyatında burun üst kısmına ne kondu: Kıkırdak fasya, kaburga kıkırdağı veyahutta? Hangi hekimlere başvurdunuz? Nasıl bir sürecin takip edilmesi iyi olur?

Son düzenleme:
Burun ameliyatı sonrası burun sırtında çökme yaşayan arkadaşlar yok mu aramızda acaba?

Geçmiş olsun arkadaşlar yani bu burun çöküntüleri için kesin bir tedavi görünmüyor gibi ayrıca benim de burun sırtındaki kemik alındığı için biraz sızlama var. Ben burun sırtı alınanlara kıkırdak ekleniyor diye biliyordum O hâlde kesin bir tedavisi yok gibi görünüyor. Hayâtımıza bu şekilde mi devam edeceğiz? :)

Arkadaşlar ben de aynı sorunu (burun sırtında çökme) yaşıyorum. 2. kere ameliyat düşünüyorum, siz revizyondan başarı elde ettiniz mi? Nelere dikkat etmeliyiz. Bizi biraz bilgilendirir misiniz. Burun sırtının çökmesi sonucu revizyon ameliyatında burun üst kısmına ne kondu: Kıkırdak fasya, kaburga kıkırdağı veyahutta? Hangi hekimlere başvurdunuz? Nasıl bir sürecin takip edilmesi iyi olur?
canım naptın ameliyat oldun mu ?

Ufak çöküntüsü olanlar dolgu mu yaptırmalı? aklıma takılan soruları yazıyorum ki kızlar okuyan varsa istediği soruya cevap verebilir En Büyük KK

Geçen yıl estetik ameliyatı oldum 6-7 aylıkken burnum yapmamam gereken bir şeyi yaptım bebek sevdim bebek de burnuma vurdu ve zaman geçtikçe burnumun üstünde çukur oluştu. 1 yıl sonra bir daha ameliyat olmam riskli mi? bir sürü soru var aklımda ve o süreçleri baştan yaşamak korkutuyor :KK43: son zamanlarda çok gözüme batıyor o çukur evli bir bayanım eşim benden uzaklaşıcak diye korkuyorum :KK61:

Back
X