burun kenarında çokme

alessi merhaba,ayni sorunu bende yasiyorum ameliyat olali 35 gun oldu ve sag tarafta ayni sizin gibi cokme oldu fakat yuzumun sisligide gecmedi sizin suanki durumunuz nasil oldu cokme gibi gozuken yer duzeldimi moralim cok bozuk acilllll cevap yazabilir misiniz 5. ayinizdasiniz sanirim insallah gecmistir bi daha ameliyat olmak istemiyorum

Son düzenleme:

Merhaba,bende aynı şeyleri yaşadım 15.günde farkettim çöküklüğü aylar geçti değişmedi doktora gittiğimde ise çöküklük yok geçecek dedi 6.7.aylarda ise burnumun üstünde şişlik ortaya çıktı.Yani yüzünüzdeki ve burnunuzdaki şişler indikçe anormallikler ortaya çıkıyor.Doktoruma gittim burnun üstündeki kıkırdağın kalktığını istersem revize yapabileceğini söyledi.Herkesin dikkatini çekiyodu burnumun üstündeki şişlik mecbur revize ameliyatı oldum yine memnun kalmadım.Eskisi kadar olmasada yinede burnumun üstünde kemik kalkık gibi duruyo.Şuanki aklım olsa maeliyet olmazdım ayrıca rahat nefes de alamıyorum ameliyattan sonra.

Sizin o gösterdiğiniz çukur var hemde bırun ucu kanatlarında çökme var. Doktorum burun ucuna kıkırdak ekleyip düzeltmeyi önerdi. Ameliyat olalı 1 ay oldu. Başka bu tip sorunlar yaşayan var mı? Bu kadar erken 2. Müdehale olması doğru mu?

burun kanadında çökmeyi ben de yaşadım bu yüzden 2.ameliyat oldum. 1 yıl sonra oldum, Muhammet dilber yaptı revizyonumu. 6.aydayken bile bekleyelim daha şişlikler var dedi yapmadı revizyonu. ilk ameliyatımı oldugum doktora kontrol için bile gitmedim bir daha asla.

2. Bir operasyona girmek beni korkutuyor açıkçası

kime oldun ameliyatını

kızlar aynı sorunu bende yaşıyorum şuanda baktıkça morelim bozuluyor sağ tarafta çöküklük oluştu dr takip edelim ödemden olabilir dedi sargıların çıktığı günün ilerleyen saatlerinde böyle oldu başta herşey çok güzeldi çok canım sıkkın çok böyle olan arkadalar yazabilirmi son durumları ne oldu

Meraba benimde bugün ameliyat olalı 5.haftam bu sabah doktoruma gittim sol yan tarafta boydan boya çizgi şeklinde içine göçüklük çukurluk var karşı tarafı sert kemik şiş gibi duruyor burun daraltma işlemi yaparken kemik hatalı kırılmış sanki doktorum 3 hafta sonra bir bakalım oraya basit bir dolgu işlemi yaparız şişliğin ne kadar ineceğini görmek istiyorum dedi bildiğim kadarıyla dolgu geçici bir çözüm aynı problemi yaşayanlar var mı yardım lütfen .....

dolgu işlemi ufak bir operasyon ve böyle küçük şeyler için çok ideal çukurlar hemen kapanıyormuş için rahat olsun

Kalıcılığı hakkında bilgin var mı ne kadar sürede yenilenmesi gerekiyor ki acaba yani sonuçta ameliyat oldum neden bununla ekstra uğraşıyorum ki bennn bide tabi daha çok yeni dolgunun 2. ayda yapılması ne kadar sağlıklı olacak oda var bu arada çok teşekkürler :)

Kalıcılığı hakkında bilgin var mı ne kadar sürede yenilenmesi gerekiyor ki acaba yani sonuçta ameliyat oldum neden bununla ekstra uğraşıyorum ki bennn bu arada çok teşekkürler :)
Yaptirdigin dolgu çeşidine bağlı canım o 2 seneden uzun süren var 1 yıllık var ... ne demek önemli değil

Bende de aynı problem var seninki geçtiği çok merak ediyorum ve ben çok endişeliyim çok üzgünüm lütfen cevap yazarmısın senin o çöküklük geçtimi

Bende de aynı problem var seninki geçtiği çok merak ediyorum ve ben çok endişeliyim çok üzgünüm lütfen cevap yazarmısın senin o çöküklük geçtimi
bendede var o sıkıntı haftaya kontrolüm var ve doktor dolgu yapabileceğini söyledi yani maalesef geçmiyor senin ki nasıl bir çöküklük bu arada benim bildiğin sol taraf burun kanadı çukur

bendede var o sıkıntı haftaya kontrolüm var ve doktor dolgu yapabileceğini söyledi yani maalesef geçmiyor senin ki nasıl bir çöküklük bu arada benim bildiğin sol taraf burun kanadı çukur
Benimki gözlük izi gibi çöküklük ama baya belli oluyor çok üzüldüm ya geçmese kafayı yicm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…