arkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu ve bandajım düştü şişiklerim inince bir şey dikkatımı cektı burnumun yukarı bolumunde bır çökme var ne yapacagımı bılmıyorum lutfen bır kısıden yardım beklıyorum resimlerimi ekledım onceden ole bır sey yoktu ameliyatan sonra doktorum cok ılgısız cıktı hastanede oleEki Görüntüle 832277 Eki Görüntüle 832278 Eki Görüntüle 832279 Eki Görüntüle 832277 Eki Görüntüle 832278
Merhaba,bende aynı şeyleri yaşadım 15.günde farkettim çöküklüğü aylar geçti değişmedi doktora gittiğimde ise çöküklük yok geçecek dedi 6.7.aylarda ise burnumun üstünde şişlik ortaya çıktı.Yani yüzünüzdeki ve burnunuzdaki şişler indikçe anormallikler ortaya çıkıyor.Doktoruma gittim burnun üstündeki kıkırdağın kalktığını istersem revize yapabileceğini söyledi.Herkesin dikkatini çekiyodu burnumun üstündeki şişlik mecbur revize ameliyatı oldum yine memnun kalmadım.Eskisi kadar olmasada yinede burnumun üstünde kemik kalkık gibi duruyo.Şuanki aklım olsa maeliyet olmazdım ayrıca rahat nefes de alamıyorum ameliyattan sonra.
arkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu ve bandajım düştü şişiklerim inince bir şey dikkatımı cektı burnumun yukarı bolumunde bır çökme var ne yapacagımı bılmıyorum lutfen bır kısıden yardım beklıyorum resimlerimi ekledım onceden ole bır sey yoktu ameliyatan sonra doktorum cok ılgısız cıktı hastanede oleEki Görüntüle 832277 Eki Görüntüle 832278 Eki Görüntüle 832279 Eki Görüntüle 832277 Eki Görüntüle 832278
Arkadasım seni üzmek istememama o ggececek bişey degil başarısız ameliyat Drggececek desede inanma gecebbnm de ilk ameliyatımda oyle bir durum olmustu
burun kanadında çökmeyi ben de yaşadım bu yüzden 2.ameliyat oldum. 1 yıl sonra oldum, Muhammet dilber yaptı revizyonumu. 6.aydayken bile bekleyelim daha şişlikler var dedi yapmadı revizyonu. ilk ameliyatımı oldugum doktora kontrol için bile gitmedim bir daha asla.Sizin o gösterdiğiniz çukur var hemde bırun ucu kanatlarında çökme var. Doktorum burun ucuna kıkırdak ekleyip düzeltmeyi önerdi. Ameliyat olalı 1 ay oldu. Başka bu tip sorunlar yaşayan var mı? Bu kadar erken 2. Müdehale olması doğru mu?
burun kanadında çökmeyi ben de yaşadım bu yüzden 2.ameliyat oldum. 1 yıl sonra oldum, Muhammet dilber yaptı revizyonumu. 6.aydayken bile bekleyelim daha şişlikler var dedi yapmadı revizyonu. ilk ameliyatımı oldugum doktora kontrol için bile gitmedim bir daha asla.
kime oldun ameliyatınıarkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu ve bandajım düştü şişiklerim inince bir şey dikkatımı cektı burnumun yukarı bolumunde bır çökme var ne yapacagımı bılmıyorum lutfen bır kısıden yardım beklıyorum resimlerimi ekledım onceden ole bır sey yoktu ameliyatan sonra doktorum cok ılgısız cıktı hastanede oleEki Görüntüle 832277 Eki Görüntüle 832278 Eki Görüntüle 832279 Eki Görüntüle 832277 Eki Görüntüle 832278
dolgu işlemi ufak bir operasyon ve böyle küçük şeyler için çok ideal çukurlar hemen kapanıyormuş için rahat olsunMeraba benimde bugün ameliyat olalı 5.haftam bu sabah doktoruma gittim sol yan tarafta boydan boya çizgi şeklinde içine göçüklük çukurluk var karşı tarafı sert kemik şiş gibi duruyor burun daraltma işlemi yaparken kemik hatalı kırılmış sanki doktorum 3 hafta sonra bir bakalım oraya basit bir dolgu işlemi yaparız şişliğin ne kadar ineceğini görmek istiyorum dedi bildiğim kadarıyla dolgu geçici bir çözüm aynı problemi yaşayanlar var mı yardım lütfen .....
Yaptirdigin dolgu çeşidine bağlı canım o 2 seneden uzun süren var 1 yıllık var ... ne demek önemli değilKalıcılığı hakkında bilgin var mı ne kadar sürede yenilenmesi gerekiyor ki acabayani sonuçta ameliyat oldum neden bununla ekstra uğraşıyorum ki bennn bu arada çok teşekkürler :)
Bende de aynı problem var seninki geçtiği çok merak ediyorum ve ben çok endişeliyim çok üzgünüm lütfen cevap yazarmısın senin o çöküklük geçtimiarkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu ve bandajım düştü şişiklerim inince bir şey dikkatımı cektı burnumun yukarı bolumunde bır çökme var ne yapacagımı bılmıyorum lutfen bır kısıden yardım beklıyorum resimlerimi ekledım onceden ole bır sey yoktu ameliyatan sonra doktorum cok ılgısız cıktı hastanede oleEki Görüntüle 832277 Eki Görüntüle 832278 Eki Görüntüle 832279 Eki Görüntüle 832277 Eki Görüntüle 832278
bendede var o sıkıntı haftaya kontrolüm var ve doktor dolgu yapabileceğini söyledi yani maalesef geçmiyor senin ki nasıl bir çöküklük bu arada benim bildiğin sol taraf burun kanadı çukurBende de aynı problem var seninki geçtiği çok merak ediyorum ve ben çok endişeliyim çok üzgünüm lütfen cevap yazarmısın senin o çöküklük geçtimi
Benimki gözlük izi gibi çöküklük ama baya belli oluyor çok üzüldüm ya geçmese kafayı yicmbendede var o sıkıntı haftaya kontrolüm var ve doktor dolgu yapabileceğini söyledi yani maalesef geçmiyor senin ki nasıl bir çöküklük bu arada benim bildiğin sol taraf burun kanadı çukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?