- 19 Temmuz 2016
- 5
- 1
- 1
- 36
Malesef çökme duruyor ve bundan dolayı burnumda eğri duruyor yani bu nasıl bir talihsizlik anlamadımnasıl oldu çukurluklar kayboldu mu ?
Cukurluk kulaktaki kikirdaklami solsuruldu kac dakika surdu revizyonbenımde 3.ayım sayılır burnumun sırt bolgesınde ısyahlık olusmaya basladı vr dokumumca dıger tarafta cukur var korkuyorum revizyondan
benımde 3.ayım sayılır burnumun sırt bolgesınde ısyahlık olusmaya basladı vr dokumumca dıger tarafta cukur var korkuyorum revizyondan
arkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu ve bandajım düştü şişiklerim inince bir şey dikkatımı cektı burnumun yukarı bolumunde bır çökme var ne yapacagımı bılmıyorum lutfen bır kısıden yardım beklıyorum resimlerimi ekledım onceden ole bır sey yoktu ameliyatan sonra doktorum cok ılgısız cıktı hastanede oleEki Görüntüle 832277 Eki Görüntüle 832278 Eki Görüntüle 832279 Eki Görüntüle 832277 Eki Görüntüle 832278
Beb de de burun kanadımın iki yanında gamze gibi bi iz olustu ikinci ayımdayım burun kanatlarıma daraltma da yapıldı ödemden mi çökme mi oldu dr um net birsey demedi ama oldu ki çökse bile kalıcı dolguyla hallederiz diyor o cok rahat ben de rahat davranıyorum ama insallah sonradan sıkıntı olmazBen, revizyon rinoskopi ameliyatı oldum, alçım çıktıktan 1 gün sonra burnumun bir kenarında bildiğiniz gamze oluştu. Elimi attığımda gamzenin hemen üst tarafında toplu iğne başı kadar bir şişlik elime gelmeye başladı (sanki şişlik gamzeye oturursa yerini bulacakmış gibi) bir yandan da gamzenin üstündeki şişlik burnumun o kenarındaki dokuyu çektirdiği için burun kemiğimde eğrilik varmış gibi gözüküyordu. Dr. um ameliyatım çok taze olduğu için masaj gösterdi ve o şekilde bir ay boyunca masaj yaptım. Şişlikte küçülme oldu fakat kaybolmadı. 1. Ay kontrolune gidince Dr. um doku kaynarken içinde kemik kalmış/brit atmış dedi. istersem bisturi ile dokuyu delip kemiği yerine oturtucağını söyledi. Kabul ettim. Muayene esnasında burnumun içinden uyuşturucu iğne yaptı. Önce küt bir aletle kemiği sanırım törpüledi, sonrasında burnumun içine bisturi sokup işlemi sürdürdü, önceleri hissettiğim kıkırdağı hissetmez oldum. (bu arada acı duymadım) içerideki dokuyu iyice pürüzsüz hissedince son bir işlem olarak, (terayağ bıçağı gibi) yassı bir aleti burnumun dibine kadar sokarak sağa sola doğru hareket ettirdi. Bu son işlem ciddi ağrılı bir işlemdi. Allahtan uzun sürmedi. Elimi değdiğimde artık iğne başı gibi şişlik elime gelmiyor. Gamze olan yer düzeldi. Fakat burnumun operasyon yapılan tarafı şiş ve ara ara kanamam oluyor. Buz ve merhem uyguluyorum. Bir hafta sonra doku doğru kaynadı mı diye tekrar kontrole gideceğim. Benim başıma gelince konu ile ilgili hiç bir bilgiye ulaşamamıştım. Aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşların bilgisi olsun.
Şuanki durum nedirarkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu ve bandajım düştü şişiklerim inince bir şey dikkatımı cektı burnumun yukarı bolumunde bır çökme var ne yapacagımı bılmıyorum lutfen bır kısıden yardım beklıyorum resimlerimi ekledım onceden ole bır sey yoktu ameliyatan sonra doktorum cok ılgısız cıktı hastanede oleEki Görüntüle 832277 Eki Görüntüle 832278 Eki Görüntüle 832279 Eki Görüntüle 832277 Eki Görüntüle 832278
Merhaba, lütfen bana da cevap yazın, aynı durum bende de var bugun 21.gunum ve bantlarım yeni cıktı. aynı sekılde aynı yerde çökme var, düzeldi mi sizin zaman gectıkce ?arkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu ve bandajım düştü şişiklerim inince bir şey dikkatımı cektı burnumun yukarı bolumunde bır çökme var ne yapacagımı bılmıyorum lutfen bır kısıden yardım beklıyorum resimlerimi ekledım onceden ole bır sey yoktu ameliyatan sonra doktorum cok ılgısız cıktı hastanede oleEki Görüntüle 832277 Eki Görüntüle 832278 Eki Görüntüle 832279 Eki Görüntüle 832277 Eki Görüntüle 832278
sizde de mi aynı durum vardı? varsa düzeldi miŞuanki durum nedir
Merhaba çökme düzeldi mi aynı sorunu yaşıyorum dolguyla hallederim dedi korkuyorum birazBeb de de burun kanadımın iki yanında gamze gibi bi iz olustu ikinci ayımdayım burun kanatlarıma daraltma da yapıldı ödemden mi çökme mi oldu dr um net birsey demedi ama oldu ki çökse bile kalıcı dolguyla hallederiz diyor o cok rahat ben de rahat davranıyorum ama insallah sonradan sıkıntı olmaz
Merhabalar 1 ay önce bende ameliyat oldum ve alcilar çıkıp odem inince sizin gibi bir durum oluştu sizdeki durum gectimi ilerleyis nasıl oldu banada yardımcı olurmusunuzarkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu ve bandajım düştü şişiklerim inince bir şey dikkatımı cektı burnumun yukarı bolumunde bır çökme var ne yapacagımı bılmıyorum lutfen bır kısıden yardım beklıyorum resimlerimi ekledım onceden ole bır sey yoktu ameliyatan sonra doktorum cok ılgısız cıktı hastanede oleEki Görüntüle 832277 Eki Görüntüle 832278 Eki Görüntüle 832279 Eki Görüntüle 832277 Eki Görüntüle 832278
arkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu ve bandajım düştü şişiklerim inince bir şey dikkatımı cektı burnumun yukarı bolumunde bır çökme var ne yapacagımı bılmıyorum lutfen bır kısıden yardım beklıyorum resimlerimi ekledım onceden ole bır sey yoktu ameliyatan sonra doktorum cok ılgısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?