Burun kenarında gözlük izi gibi çöküntü

Kale10

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
25
4
6
Lütfen yardımcı olurmusunuz 20 gün önce ameliyat oldum burnumun sağ tarafında gözlük izi gibi çöküntü var geçici bir durummu bu çok endişeleniyorum

Lütfen yardımcı olurmusunuz 20 gün önce ameliyat oldum burnumun sağ tarafında gözlük izi gibi çöküntü var geçici bir durummu bu çok endişeleniyorum
Can'ım dert etme çöküntüde olur ödemde toplar çok sert olur .bu durum aralıklarla 6 ay boyunca devam eder.benim bir buçuk ay oldu bendede var

Gerçekten geçiyormu kafayı yicm ne olur yardım et tekrar ameliyat olamam of çok üzülüyorum
Can'ım bendede oldu. ödem yayıldıkça ciddi oranda azaldı .sabıtlı ol önünde uzun bir süreç var benim 1 ay 2 hafta oldu ilk 3 ayı bekle dedi.% 65 burun oturuyor.6. Ayda %95 oturuyor ki senin ki daha yeni bırak burun şekillensin ödem yayılıyor

Çok tşk ederim o çöküklük psikolojimi bozdu umarım düzelir beklemekten başka çarem yok

O çöküntü gibi iz bende de oluştu. Sanki gözlük takmışım da izi kalmış gibi. Neden oluşuyor bilmiyorum. Geçer umarım

Benimde ameliyat olduğum yaklaşık iki aynoldu, bende de vardı canım burnu şekillendirdikten sonra iki taraftanda kırılıyor o onların izleri, en azından benim doktorum öyle dedi, zamanla toparlıyor , benim tamamen geçmedi ama baya azaldı

Azalması iyi demekki geçecek gibi ama benim tek taraflı olduğu için hafif yamuk duruyor umarım düzelir aynaya bakıyorum sürekli geçtimi gelmedimi diye

Azalması iyi demekki geçecek gibi ama benim tek taraflı olduğu için hafif yamuk duruyor umarım düzelir aynaya bakıyorum sürekli geçtimi gelmedimi diye
Benimde 2ay doldu 1.aya göre belirginligi biraz kayboldu, aynı durum var gözlük izi gibi çökük sağ tarafım, birde dikiş aldığını söyledi ordan o yüzden kızarıklıkta var iz kalmaz diye umut ediyorum surekli aynaya bakma durumu morali gercekten cok bozuyor..
Bir de burun kanatlari sol tarafim biraz daha yukarda bu nedenle karşıdan bakinca burun yamuk gorunuyor, 6 ay diyolar ama mucize olacagini da sanmiyorum =(

Aynı durum bende mucize beklemiyorum 22 gün oldu ve çok kötüyüm üzgünüm o çöküklük ten dolayı burnum yamuk duruyor yani nasıl geçer bilmiyorum

Aynı durum bende mucize beklemiyorum 22 gün oldu ve çok kötüyüm üzgünüm o çöküklük ten dolayı burnum yamuk duruyor yani nasıl geçer bilmiyorum
Can'ım ödemin farklı dagılmasından geçer merak etme ne burunlar gördük burada düzeldi

Merhaba sizin geçti mi benim sağ tarafta da var en başından beri ve şimdi o taraftan nefes almakta da zorlamıyorum. Yaşayan var mı?

MERHABA NASIL OLDU DÜZELDİ Mİ ACABA SORUNUNUZ BENDEDE AYNI SORUN VAR
bendede sag tarafta gözlük kullanmışım gi bi iz var çöküntü gibi, 3 haftalık daha yeni burnum ve leke gibi bisey var tam kemer kisminda..kasin hemen altında kemer kisminda
Yardimci olabilecek kimse yokmu
Duzelirmi

Merhabalar bu gözlük izi geçtimi acaba sizde ?? Bende ameliyat oldum ay çukur ve iz bend ede var kafayı yemek üzereyim ??? Geçtiği sizin acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…