Can'ım dert etme çöküntüde olur ödemde toplar çok sert olur .bu durum aralıklarla 6 ay boyunca devam eder.benim bir buçuk ay oldu bendede varLütfen yardımcı olurmusunuz 20 gün önce ameliyat oldum burnumun sağ tarafında gözlük izi gibi çöküntü var geçici bir durummu bu çok endişeleniyorum
Gerçekten geçiyormu kafayı yicm ne olur yardım et tekrar ameliyat olamam of çok üzülüyorumCan'ım dert etme çöküntüde olur ödemde toplar çok sert olur .bu durum aralıklarla 6 ay boyunca devam eder.benim bir buçuk ay oldu bendede var
Can'ım bendede oldu. ödem yayıldıkça ciddi oranda azaldı .sabıtlı ol önünde uzun bir süreç var benim 1 ay 2 hafta oldu ilk 3 ayı bekle dedi.% 65 burun oturuyor.6. Ayda %95 oturuyor ki senin ki daha yeni bırak burun şekillensin ödem yayılıyorGerçekten geçiyormu kafayı yicm ne olur yardım et tekrar ameliyat olamam of çok üzülüyorum
Çok tşk ederim o çöküklük psikolojimi bozdu umarım düzelir beklemekten başka çarem yokCan'ım bendede oldu. ödem yayıldıkça ciddi oranda azaldı .sabıtlı ol önünde uzun bir süreç var benim 1 ay 2 hafta oldu ilk 3 ayı bekle dedi.% 65 burun oturuyor.6. Ayda %95 oturuyor ki senin ki daha yeni bırak burun şekillensin ödem yayılıyor
Ne kadar oldu ameliyat olalı benim o çöküntü yüzünden hafif yamuk duruyor umarım düzelir hepmizinkiO çöküntü gibi iz bende de oluştu. Sanki gözlük takmışım da izi kalmış gibi. Neden oluşuyor bilmiyorum. Geçer umarım
Azalması iyi demekki geçecek gibi ama benim tek taraflı olduğu için hafif yamuk duruyor umarım düzelir aynaya bakıyorum sürekli geçtimi gelmedimi diyeBenimde ameliyat olduğum yaklaşık iki aynoldu, bende de vardı canım burnu şekillendirdikten sonra iki taraftanda kırılıyor o onların izleri, en azından benim doktorum öyle dedi, zamanla toparlıyor , benim tamamen geçmedi ama baya azaldı
Benimde 2ay doldu 1.aya göre belirginligi biraz kayboldu, aynı durum var gözlük izi gibi çökük sağ tarafım, birde dikiş aldığını söyledi ordan o yüzden kızarıklıkta var iz kalmaz diye umut ediyorum surekli aynaya bakma durumu morali gercekten cok bozuyor..Azalması iyi demekki geçecek gibi ama benim tek taraflı olduğu için hafif yamuk duruyor umarım düzelir aynaya bakıyorum sürekli geçtimi gelmedimi diye
Aynı durum bende mucize beklemiyorum 22 gün oldu ve çok kötüyüm üzgünüm o çöküklük ten dolayı burnum yamuk duruyor yani nasıl geçer bilmiyorumBenimde 2ay doldu 1.aya göre belirginligi biraz kayboldu, aynı durum var gözlük izi gibi çökük sağ tarafım, birde dikiş aldığını söyledi ordan o yüzden kızarıklıkta var iz kalmaz diye umut ediyorum surekli aynaya bakma durumu morali gercekten cok bozuyor..
Bir de burun kanatlari sol tarafim biraz daha yukarda bu nedenle karşıdan bakinca burun yamuk gorunuyor, 6 ay diyolar ama mucize olacagini da sanmiyorum =(
Can'ım ödemin farklı dagılmasından geçer merak etme ne burunlar gördük burada düzeldiAynı durum bende mucize beklemiyorum 22 gün oldu ve çok kötüyüm üzgünüm o çöküklük ten dolayı burnum yamuk duruyor yani nasıl geçer bilmiyorum
Can'ım ödemin farklı dagılmasından geçer merak etme ne burunlar gördük burada
Çok tşk ya ne güzel olumlu konuşuyorsunuz insana umut veriyorsunuz inş düzelir de size tekrar yazarım çok tşk.Can'ım ödemin farklı dagılmasından geçer merak etme ne burunlar gördük burada düzeldi
BENDE YENİ AMELİYAT OLDUM 25.GÜNÜMDEYİM VE AYNI SORUN BENDEDE VAR SİZİNKİ DÜZELDİMİ ACABANe kadar oldu ameliyat olalı benim o çöküntü yüzünden hafif yamuk duruyor umarım düzelir hepmizinki
MERHABA NASIL OLDU DÜZELDİ Mİ ACABA SORUNUNUZ BENDEDE AYNI SORUN VARMerhaba sizin geçti mi benim sağ tarafta da var en başından beri ve şimdi o taraftan nefes almakta da zorlamıyorum. Yaşayan var mı?
bendede sag tarafta gözlük kullanmışım gi bi iz var çöküntü gibi, 3 haftalık daha yeni burnum ve leke gibi bisey var tam kemer kisminda..kasin hemen altında kemer kismindaMERHABA NASIL OLDU DÜZELDİ Mİ ACABA SORUNUNUZ BENDEDE AYNI SORUN VAR
Şuan durum nedir benimde 1 ay oldu aynı durum bende varÇok tşk ederim o çöküklük psikolojimi bozdu umarım düzelir beklemekten başka çarem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?