ferruh beyin soyadı ne?
bunlar adı üzerinde geçici dolgu, tekrarlatmanız gerektiğini kabul ederek yola çıkmışsınız
tekrar yaptırmak zorunda değilsiniz ancak cilt için daha kolay/ucuz ve etkili sonuc veren başka bir cerrahi olmayan işlem biçimi yok
drun ücret almamasına şaşırdım acaba hangi marka kullandı size gösterdi mi markasını?
kalıcı dolguyu şahsen önermem, geçici dolguda bile şişti diyorsunuz , kalıcıda en ufak bir asimetride yüzünüz öyle kalır kesi ile çıkarılır ya da düzeltilemez bile
geçici dolguyla artık ne olduysa onu kabul edicez
yaşlandıgımızı kabul etmemiz gerekiyor
yerçekimi herkes için bir dezavantaj, hele ki implant uygulanmış gögüsler yerçekimine karşı daha dayanıksız
çünkü silikonlar gögüsteki yağ dokusundan daha ağırdır ve daha kolay sarkacaktır
sizin dikkat etmeniz gerekiyor, kol-gögüs kaslarını sıkılastıracak ezgersizlere devam etmek, günlük hayatta dahi sütyen giymek yararlı olabilir
doktor sadece silikonu koymus, korumak hastanın görevi
Ben aqualift diye bir dolgu enjekte ettirdim 9 ayı geçti en ufak bir erime yok. Memnunmusun derseniz şu açıdan değilim benim göz altlarım mor kaldı. ama elmacık kemiği kısmından çok memnunum. çok çok az burun kenarından ağıza inen bölgeye de yapıldı. ama o bölgede çok az olduğu için bir fark olmadı. benim dolgum 3-5 sene kalıcı. Daha uzun vadeli çözüm için düşünebilirsiniz
Canım, senin yaptırdığın dolgu hiyalüronik asit mi yoksa radiesse mi? hiyalüronik asit 4-6 ayda eriyormuş. radieesse 18-24 ayda eriyormuş. eğer yaptırdığın radieesse ise çok üzüleceğim valla. 4 ay için o kadar para ve-ril-mez! dolguyu yanımda da açtırmadım! ah kafam ah!
kafama saçma bir şey takıldı kimsenin cevap vermeyeecğinden eminim ama:) şimdi bu çizgiler burnumuzun ve ağzımızın yapısına göre oluşuyor ya, estetik olup burun kanatları daralmış ya genişlemiş hatta yukarı kalkımış birinin bu çizgileri yer farklı oluşmaya başlamayacak mı? ben mi saçmalıyorum:) yani çizgi çizgi çizgi mi olacak bu bölge burun ameliyatı sonrası
ben 6 ay önce juvaderm yaptırdım daha erimedi ama beni rahatsız eden bir görüntü var bir taraf tam olarak kapanmamıştı şimdi iyice belli oluyor. juvadermin yarım ccsi olsa gidip yaptırcam ama 1 cc 750 civarı olduğu için tam eriyince yaptırırım. Yağ enjeksiyonu yaptırmayı istiyorudm ama dediğim gibi hiç doktor bulamadım.
dermaroller'ı kendin mi uyguluyorsun? uyguladıktan sonra ne sürüyorsun?
rollerı kendim uyguluyorum
evime aldığım estetik cerrahım çok memnunum
uyguladıktan sonra lancome visionnaire kullanıyorum bu da mucize bi krem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?