sen kac mm lik olanini kullaniyorsun?
yüzümde ergenlikten kalma izler vardı o yüzden 1,5 mm lik le başladım şimdi o izler çok küçüldü 0,5 mm e döndüm
rollerı düzenli kullanınca sonuç alınıyor ben de başlarda bir iki yapıp kenara atmıştım sonra attığım yerden çıkarıp düzenli kullandım ve cildim çok değişti bahsedilen burun kenarından aşağı doğru inen üstelik baya derin olan o oyuk bile gözle görülür biçimde açıldı hele üstüne lancome visionnaire kullanınca mucize oluyor diyebilirim yaşım 38 bu arada
hiç olmazsa 1-2 ay pes etmeden kullanırsanız zaten bir daha asla bırakmazsınız
bol şans
ben haftada bir kez kullanmistim, sen hangi araliklarda kullaniyorsun?
hmm...tekrar deneyesim geldi simdi:)
ben her geçen gün gençleşiyorum
cildim hiç bu kadar sorunsuz olmamıştı
rollersız tatile bile gitmiyorum daha önce başlamayıp ihmal ettiğim için kızgınım kendime
ama yaşım kaç olursa olsun göz kenarımda dudak üstümde hiç bi çizgi olmayacak bundan da eminim dudak üstü korkulu rüyamdır bu arada
size de bol şans diliyorum biraz sabırla kesin sonuç alınıyor aklınızın bi köşesinde bulunsun önümüz son bahar başlamak için güzel bi mevsim :)
Sanspasa bi sorum olacak. bir ara bakmıştım da birsürü marka roller çıkmıştı karşıma. Fiyatlar da çok değişkendi.
Sen ne marka kullanıyorsun? Kaç para vermiştin?
tvshoptan titanyum 540 iğneli alabilirsiniz 99 tl M.T Roller markası
Evett kizlarrr, dün botox ve dolgulumu yaptirdim tekrar, kas aramsaki cizgi dümdüz oldu tekrar:) azicik da dudak kontürüme dolgu yapildi, nazolabial cizgimede uygulandi, ama sanirim bir tüp yeterli degil, bir kac gün beklicem artik olmazsa az daha ilave ettirmeyi düsündüm... Oh be:)
Evett kizlarrr, dün botox ve dolgulumu yaptirdim tekrar, kas aramsaki cizgi dümdüz oldu tekrar:) azicik da dudak kontürüme dolgu yapildi, nazolabial cizgimede uygulandi, ama sanirim bir tüp yeterli degil, bir kac gün beklicem artik olmazsa az daha ilave ettirmeyi düsündüm... Oh be:)
yüzümde ergenlikten kalma izler vardı o yüzden 1,5 mm lik le başladım şimdi o izler çok küçüldü 0,5 mm e döndüm
rollerı düzenli kullanınca sonuç alınıyor ben de başlarda bir iki yapıp kenara atmıştım sonra attığım yerden çıkarıp düzenli kullandım ve cildim çok değişti bahsedilen burun kenarından aşağı doğru inen üstelik baya derin olan o oyuk bile gözle görülür biçimde açıldı hele üstüne lancome visionnaire kullanınca mucize oluyor diyebilirim yaşım 38 bu arada
hiç olmazsa 1-2 ay pes etmeden kullanırsanız zaten bir daha asla bırakmazsınız
bol şans
güle güle kullan canım. Hani noldu buluşma? ayarlasana sen bu işi. ankara dolgu grubu buluşalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?