merhaba,,
tam olarak nasıl kullanıyorsunuz dermarollerı acaba,,ben de aldım ama korkuyorum sanırım,cildime sürdüm bi kaç kez bi sıkıntı olmadı ardından serum sürdüm,,bir kez yapabildim,,,önce temizlik sanırım,,sonra??? detay verirseniz çok sevinirim ,sevgiler..
merhaba,,
tam olarak nasıl kullanıyorsunuz dermarollerı acaba,,ben de aldım ama korkuyorum sanırım,cildime sürdüm bi kaç kez bi sıkıntı olmadı ardından serum sürdüm,,bir kez yapabildim,,,önce temizlik sanırım,,sonra??? detay verirseniz çok sevinirim ,sevgiler..
burnum çenem alnım yanaklarım bazen de boynum ve dekolte bölgeme inerek,her yerden en az 10 ar kez geçerek uyguluyorum
sağdan sola aşağı yukarı ve çaprazlama göz kenarı dudak üstü her yer işte bazen haftada 1 bazen 2 kez yapıyorum
sonra lancome visionnaire sürüyorum baya bi kızarıklık ve yanma oluyor sonra bi küçük buz alıp her yerde gezdiriyorum o şişmeyi ve yanmayı önlüyor
sonra gene visionnaire sürüyorum en geç 3 gün içinde iyileşmiş oluyor
hijyene gelince 1-2 litre kaynar su döküyorum rollerın üstüne sonra oksijenli suda 1-2 dk tutuyorum kuruyunca kabına koyuyorum
hiç sorun yaşamadım ayrıca çok memnunum
bol şans
Bundan 4 ay önce aqualift dolgu enjekte ettirmek için gittim. İşlem sonrası Rediesse uygulandığı söylendi. 1 ay sonra sol yanağım eski haline dönünce ilave yapıldı. o günden sonra zaman zaman sol yanağım görenleri şaşırtacak derecede anormal şekilde şişiyor.Bir de 2 sene kalıcı olduğu söylenen bu dolgunun sağ yanağımdaki kısmı 4 ayda erimeye başladığından yüzümün simetrisi mahvolmuş durumda. Bir yanda erime bir yanda bu şişmenin nedeni nedir bilebilecek var mı arkadaşlar.
Bundan 4 ay önce aqualift dolgu enjekte ettirmek için gittim. İşlem sonrası Rediesse uygulandığı söylendi. 1 ay sonra sol yanağım eski haline dönünce ilave yapıldı. o günden sonra zaman zaman sol yanağım görenleri şaşırtacak derecede anormal şekilde şişiyor.Bir de 2 sene kalıcı olduğu söylenen bu dolgunun sağ yanağımdaki kısmı 4 ayda erimeye başladığından yüzümün simetrisi mahvolmuş durumda. Bir yanda erime bir yanda bu şişmenin nedeni nedir bilebilecek var mı arkadaşlar.
Merhaba hanımlar
uzun süredir girmemiştim. bugün fırsat buldum, gelişmelerden haberdar edeyim sizleri dedim.
Hatırlarsınız ben Ferruh beye rediesse dolgu yaaptırmıştım.
Yanaklarım aacayip şişmişti. Şişlikler inince baktık sol taraf biraz çökük duruyor, oraya destek yapalım dedi ve ücret almadan hylrnk asitle doldurdu. Çok fark etmişti ve mutlu olmuştum.
aradan 4 ay geçti benim çizgiler yine belirginleşti(
Tekrar gittim.Yine her iki tarafa da hylrn asit enjekte etti. Toplam 1 cc iki tarafa paylaştırdı. yine ücret almadı.
Ve yine yüzüm acayip şişti!
Doktorumun ilgisi ve ek ücret almaması güzel takdir ediyorum ama bu işlemi böyle tekrar tekrar yaptırmak çok canımı sıkıyor! Ben kalıcı olsun diye rediessi tercih etmiştim...
göğüslerim de zamanla o diriliği kaybettihiç de yapılmış gibi durmuyor.
Yani bu işlemlerin uzun vadedeki sonuçları pek yüz güldürücü değil galiba...
sizlerde durum nasıl?
Canımm,,ben kaçırmışım bu sohbetleri,,bildirim gelmiyor bana nedense,,neyse,,rosenoireden yola çıkıp aqualift düşünürken,senin yazıların sonucu gidip radiesse yaptırdım ya ben de aynı doktora,,ama benim öyle olmadı,oturdu iyice,elbette ilk günkü kadar şiş ve dolgun değil ama,yanağımda katlanma olmuyor mesela,,
bioexpanderaa sardım ben şimdi,onu araştırıyorum harıl harıl,bir de IAL sistem-gençlik aşısı dedikleri bir uygulama varmış, uğur mumcuda farklı bir doktorda,,aslındaa seninle buluşsak gitsek,denesek,,keşkee yaa:)) Ankarada olduğunu hatırlıyorum,yapalım mı ne dersin Mavimm?? hem görüşmüş oluruz dolgularımıza bakarız,hem gidip şu yöntemler hakkında iice bi bilgi alırız.
canım senin sonucun iyi olmasına sevindim.Bir arkadaş daha yaptırmış radiesse dolguyu özelden yazdı.O da memnun kalmamış onunda çabuk erimiş.Firmaya sordum kalıcığı 1 sene civarında dediler. önceleri uzun kaldığı varsayılarak piyasaya sunulmuş ama sonradan görülmüşki dolgu çabuk eriyor.Sevgili Rosenoire, ben de radiesse yaptırdım ama ne ağrı ne de çökme var, Mart sonuydu yaptırdım, 5 ay geçmiş gayet güzel oturdu,ilk iki gün şişlik vardı ama geçtikten sonra kontrolde de doktor teyit etti ki olmuş,,yani demek ki herkeste farklı sonuç verebiliyor,,ve benim bu işe kalkışmam da senin sayende oldu aslında,kalıcı aqulift düşünürken,buradaki bilgilerin özetinde,radiesse oldu,çok memnunum ve sana tekrar teşekkür ediyorum,,bundana sonra muhtemel senin dolgundan deneyeceğim.Sevgiler herkeslere...
mrb arkadaşlar ben yanak-burun arası çöküklüğüme radience dolgu uygulatmıştım memnun kaldım çünkü yaptırmadan önceki halimle kıyaslayınca epey fark var.aradan 5 ay gibi bi zaman geçti buna rağmen pek bi erime olmadı en fazla %30 erime olmuştur.umarım 1,5 yıl beni idare eder.aslında aqualift yaptırmak istiyorum ama çok cesaret edemiyorum.cesaretimi toplarsam belki aqualift yaptırırım olmazsa radience'e devam....buarada 5 ay önce dolguyu yaptırdığımda sol yanak bölgeme yetmemişti.yani sağ yanağa göre hacmi düşük.fırsat bulduğumda ankaraya gidip sola biraz daha ekletmeyi düşünüyorum.yaptırırsam sizlerle paylaşırım arkadaşlar.
mrb arkadaşlar ben yanak-burun arası çöküklüğüme radience dolgu uygulatmıştım memnun kaldım çünkü yaptırmadan önceki halimle kıyaslayınca epey fark var.aradan 5 ay gibi bi zaman geçti buna rağmen pek bi erime olmadı en fazla %30 erime olmuştur.umarım 1,5 yıl beni idare eder.aslında aqualift yaptırmak istiyorum ama çok cesaret edemiyorum.cesaretimi toplarsam belki aqualift yaptırırım olmazsa radience'e devam....buarada 5 ay önce dolguyu yaptırdığımda sol yanak bölgeme yetmemişti.yani sağ yanağa göre hacmi düşük.fırsat bulduğumda ankaraya gidip sola biraz daha ekletmeyi düşünüyorum.yaptırırsam sizlerle paylaşırım arkadaşlar.
Slm banada Dr ismini yazarmısınız.ilginiz için şimdiden teşekkür ederimCanım , aslında maddenin zorluğu yok (aquamid) ama en önemlisi bu dolgu kalıcı bir dolgu.Tam kıvamında ve derin tabakaya yapılması gerekli.En önemlisi steril ortam .Maddeye alerji asla gelişmiyor.Ama hem doktorun hem hastanın bir kaç gün süreyle sterile çok dikkat etmesi gerekli.İlk bir hafta antibiyotik kullanacaksın.Ben de 8 yıldır bu dolgu var , problem yok.Ben sana kendi doktorumun adını özelden vereceğim.Bugüne kadar kimseye vermedim:))) İyi ve tecrübeli bir hekimdir .Zaten dolguyu kesinlikle geri almasını alabiliyor emin ol.Sen istersen telefonla görüş, kendisi aqualiftde yapıyor , iki dolguyu da sor .Bakalım aqualiftin kalıcılığı için ne diyor tavsiye ediyor mu ? Aquamidi zaten biliyoruz ben sana yaptırırsan her türlü, yardımı burdan yaparım .Nelere dikkat edeceğin konusunda.....Bu işlemler hiç acı vermiyor.Ben anestezik iğne hiç kullanmadım .Ben göz altına dolguya karşıyım ama benim doktora bir sorarsın .Yapılmayacak bir şeyi asla onaylamaz.Keçi inadı biliyorsun:))) Kalıcı dolgu veya aqualift göz altına sakın yaptırma .Asla derim !! Özellikle kaş arası ve nazolabial için aquamid süper bir dolgu.Yaptır ve hayat boyu çizgi yok .Sen yine de aqualifti sor çünkü bir ara ben kendim telefon etmedim ama, bir arkadaşıma ettirdim .Benim doktor aqualift için kalıcı dedi .Bu nedenle sormanı rica ediyorum.Aquamid zaten kalıcı tecrübe ile sabit :)) Yani bu dolgudan korkma .Doktor sana gerekli izahatı zaten yapar.Kafana yatarsa ona yaptırırsın.Fiyatları uygundur.Senin doktordan çok daha uygundur emin ol .Çünküsenin dr. aqualift dolguya 2 ml 1000 lira istedi.Oysa ben başkasına 2 ml 750 tl yaptırdım.
Sonucu merakla bekliyorum.Göreceksin bak çok çok güzel olacak.Hyaloronik aside hiç benzemez.Dolduruculuğu çok yüksektir.Bneim tavsiyem 1 ml bir tarafa 1 ml diğer tarafa yaptır.Daha az yaptırma ve paradan kaçınma.Neticede bu dolgu uzun yıllar seninle olacak.Ama dediklerime güven poliakrilamid jel dolgu en güzel dolgudur.Dün internette bir doktor sitesine baktım.Nebil Bozdoğanın hasta sorularına verdiği cevaplar var.AQuamid dolguyu çok övmüş.Bende telefonla sekreterinle görüştüm dolguyu çok övdüler.Ama ben zaten yıllardaır bu dolgunun tüm özelliklerini biliyorumSadece Ankarada yaşayan bir arkadaşım aquamid yaptırcak o nedenle dr. u aradım.Aqulift ve aquamid içerikleri aynı olan dolgular .Aynı jenerasyon poliakrilamid jel türevi dolgulardan.İçin rahat olsun.Morluk pek olmaz.Çok beğeneciğine eminim.Dudaklarda da çok güzel duruyor .Geçenlerde dr. muayenehanesinde bir kızda gördüm.Alt ve üst dudakta 5 yıldır aquamid varmış.Bayıldım çok hoş olmuştu.Yani korkma çok güzel olacak emin ol.
aquamid yapan bir klınık biliyormusunuz?
Yarencim sen Ankara da kime yaptırdın dolgunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?