burun kenarindan agiz kenarina inen oyuklar (nazolabial cizgi /bölge)

burnum çenem alnım yanaklarım bazen de boynum ve dekolte bölgeme inerek,her yerden en az 10 ar kez geçerek uyguluyorum

sağdan sola aşağı yukarı ve çaprazlama göz kenarı dudak üstü her yer işte bazen haftada 1 bazen 2 kez yapıyorum

sonra lancome visionnaire sürüyorum baya bi kızarıklık ve yanma oluyor sonra bi küçük buz alıp her yerde gezdiriyorum o şişmeyi ve yanmayı önlüyor

sonra gene visionnaire sürüyorum en geç 3 gün içinde iyileşmiş oluyor

hijyene gelince 1-2 litre kaynar su döküyorum rollerın üstüne sonra oksijenli suda 1-2 dk tutuyorum kuruyunca kabına koyuyorum

hiç sorun yaşamadım ayrıca çok memnunum

bol şans

burnum çenem alnım yanaklarım bazen de boynum ve dekolte bölgeme inerek,her yerden en az 10 ar kez geçerek uyguluyorum

sağdan sola aşağı yukarı ve çaprazlama göz kenarı dudak üstü her yer işte bazen haftada 1 bazen 2 kez yapıyorum

sonra lancome visionnaire sürüyorum baya bi kızarıklık ve yanma oluyor sonra bi küçük buz alıp her yerde gezdiriyorum o şişmeyi ve yanmayı önlüyor

sonra gene visionnaire sürüyorum en geç 3 gün içinde iyileşmiş oluyor

hijyene gelince 1-2 litre kaynar su döküyorum rollerın üstüne sonra oksijenli suda 1-2 dk tutuyorum kuruyunca kabına koyuyorum

hiç sorun yaşamadım ayrıca çok memnunum

bol şans

Çabuk cevap ve detay için çok teşekkür ederimmm,,sevgiler:)

Bundan 4 ay önce aqualift dolgu enjekte ettirmek için gittim. İşlem sonrası Rediesse uygulandığı söylendi. 1 ay sonra sol yanağım eski haline dönünce ilave yapıldı. o günden sonra zaman zaman sol yanağım görenleri şaşırtacak derecede anormal şekilde şişiyor.Bir de 2 sene kalıcı olduğu söylenen bu dolgunun sağ yanağımdaki kısmı 4 ayda erimeye başladığından yüzümün simetrisi mahvolmuş durumda. Bir yanda erime bir yanda bu şişmenin nedeni nedir bilebilecek var mı arkadaşlar.

Ecemnur,,ben de radiesse dolgu yaptırdım ama hiç böyle şeyler olmadı canım,,üzüldüm şimdi,,kime yaptırdın söyle madem de kötüye örnek olsun,başkalarının başına geşmesin aynı şey,,gerçekten doktor seçimi çok büyük şans,,bilen bilmeyen uyguluyor,,acayip rantı olan bi şey şu kadınların güzellik merakı,,hay allah yaa cidden üzüldüm şimdi,,

Merhaba, anlayamadığım AQUALİFT dolgu istemişsiniz niçin Radiesse uygulandı.Çünkü her iki dolgunun içerikleri ve özellikleri kalıcılıkları çok farklı.Aqualift yıllarca kalan bir dolgu ama, radiesse dolgu çabuk eriyor.Her iki dolguyuda yaptırdım bi,liyorum.Radiesse denildiği gibi 2 yıl kalmıyor 1 ayda hcmi yok oluyor.Ben radiesse yaptırdığımda ilk günler güzeldi 1 ayda hacmi azaldı meğer ödemmiş bu dolguyu yaptırmayın üstelik ağrı yapan bir dolgu .Aqualift tavsiye ederim şu anda aquafilling adı ile piyasada ve 9 yıl kalıcılığı var .Yaptırdım yumuşacık çok doğal .Şu anda çok güzel .Aylar içinde gelişmeleri paylaşırım.Sitede yaptıran arkadaşlar var.Dudağına yaptırıp 11 aydır hiç erime olmayanlar var.Ben alt dudağıma aqualift yaptırdım 5 ay oldu çok güzel yumuşacık duruyor.1 ay önce ellerime yaptırdım ellerim zayıflamıştı süper oldu .Umarım denildiği gibi 9 yıl kalıyordur.Bir doktor bana dediki bu dolgu erimiyormuş.Zaten mantıken 9 yıl kalan bir madde pek de erimez gibi.
Gelelim senin şişme ile ilgili soruna canım benim .....Eğer tek tarafta aqualift dolgu yaptırdıysan , bu dolgu su çeken bir dolgudur zaman zaman şişer .Diğer tarafta radiesse varsa, öbür taraftaki dolgu aqualift ise olmaz.Çünkü tek taraf zaman zaman su çekeceği için şişecektir ve asimetri oluşur.Doktorlar yaptıkları maddeler konusunda çok cahil.,içeriklerini özelliklerini bilmeden, hastaya yapıyoralr.Sonrada bernim gibi bilgi sahibi hastalardan rahatsız oluyorlar.
Arkadaşlar bir dolguyu yaptırmadan önce, muhakkaka mam muhakkaka içeriğini öğrenin.Nette araştırın ,yabancı sitelere bakın.Bizim KK. ya girin bilen arkadaşlardan bilgi alın.Çünkü doktorlar gerçekten maddeleri bilmiyorlar.Bilen doktor çok az.Sevgilerimle....

Sevgili Rosenoire, ben de radiesse yaptırdım ama ne ağrı ne de çökme var, Mart sonuydu yaptırdım, 5 ay geçmiş gayet güzel oturdu,ilk iki gün şişlik vardı ama geçtikten sonra kontrolde de doktor teyit etti ki olmuş,,yani demek ki herkeste farklı sonuç verebiliyor,,ve benim bu işe kalkışmam da senin sayende oldu aslında,kalıcı aqulift düşünürken,buradaki bilgilerin özetinde,radiesse oldu,çok memnunum ve sana tekrar teşekkür ediyorum,,bundana sonra muhtemel senin dolgundan deneyeceğim.Sevgiler herkeslere...

Canımm,,ben kaçırmışım bu sohbetleri,,bildirim gelmiyor bana nedense,,neyse,,rosenoireden yola çıkıp aqualift düşünürken,senin yazıların sonucu gidip radiesse yaptırdım ya ben de aynı doktora,,ama benim öyle olmadı,oturdu iyice,elbette ilk günkü kadar şiş ve dolgun değil ama,yanağımda katlanma olmuyor mesela,,

bioexpanderaa sardım ben şimdi,onu araştırıyorum harıl harıl,bir de IAL sistem-gençlik aşısı dedikleri bir uygulama varmış, uğur mumcuda farklı bir doktorda,,aslındaa seninle buluşsak gitsek,denesek,,keşkee yaa:)) Ankarada olduğunu hatırlıyorum,yapalım mı ne dersin Mavimm?? hem görüşmüş oluruz dolgularımıza bakarız,hem gidip şu yöntemler hakkında iice bi bilgi alırız.

Selam Tirane
evet buluşalım dedik ama gündemim çabuk değişiyoır benim, bir süre giremedim siteye:)
Sonra da rediessin uzun vade sonuçlarını yazmalıyım mutlaka diye girdim tekrar:)

Benim uygulamadan sonra çok şişmişti.Bir hafta aldı normale dönmesi. 4-5 ay sonrada ilk dolgunluğunu kaybetti. Dediğim gibi ya rediesse literatürde yazıldığı gibi 2 sene gitmiyor; teorik bilgisi ile pratik farklı. Ya da bana 1 cc az geldi, şişlikler gidince bu ortaya çıktı belkide bilemiyorum. Ama şu kesin, 2 sefer ek dolgu yapalım, bu bizden olsun ücret almayalım diye yaptığı hyalüranik asit dolgusu hiçbir işe yaramıyor. Acı ve şişlik de cabası!

Senin yazdıkların hakkında hiç fikrim yok. Duymadım da. Henüz birşey yaptırmayı dülşünmüyorum. Az geldi desemde yine de yüzüm şu haliyle müdahale gerektirecek durumda değil. Çizgilerim eski haline göre çok çok iyi. Ama istersen giddip görüşürüz.

ecemnur merhaba
Ben rediesse hakkında çook okudum ama hiç böyle bir sonuca rastlamamıştım. hep 2 yıllık diye yazıyor. fakat anladığım kadarıyla ilk dolgunluğunu 4-5 ay civarı kaybetmeye balşıyor. Yazdıklarımı okumuşsundur, tekrarlamayayım.
Böyle böyle azalarak da kaybolacak herhalde. Tahmin tabi:)

canım senin sonucun iyi olmasına sevindim.Bir arkadaş daha yaptırmış radiesse dolguyu özelden yazdı.O da memnun kalmamış onunda çabuk erimiş.Firmaya sordum kalıcığı 1 sene civarında dediler. önceleri uzun kaldığı varsayılarak piyasaya sunulmuş ama sonradan görülmüşki dolgu çabuk eriyor.

Ama yinede benim araştımalarıma göre Radiesse dolgu erise bile orada bir doku oluşuyor bu da güzel bir şey.Aynı olay Aqualift dolguda da varmış.

mrb arkadaşlar ben yanak-burun arası çöküklüğüme radience dolgu uygulatmıştım memnun kaldım çünkü yaptırmadan önceki halimle kıyaslayınca epey fark var.aradan 5 ay gibi bi zaman geçti buna rağmen pek bi erime olmadı en fazla %30 erime olmuştur.umarım 1,5 yıl beni idare eder.aslında aqualift yaptırmak istiyorum ama çok cesaret edemiyorum.cesaretimi toplarsam belki aqualift yaptırırım olmazsa radience'e devam....buarada 5 ay önce dolguyu yaptırdığımda sol yanak bölgeme yetmemişti.yani sağ yanağa göre hacmi düşük.fırsat bulduğumda ankaraya gidip sola biraz daha ekletmeyi düşünüyorum.yaptırırsam sizlerle paylaşırım arkadaşlar.

Yarencim sen Ankara da kime yaptırdın dolgunu?

Son düzenleme:

Son düzenleme:

hay yaa,,netin aziziliği,,peşpeşe 3 aynı mesajj,,özür(

Son düzenleme:
Slm banada Dr ismini yazarmısınız.ilginiz için şimdiden teşekkür ederim

aquamid yapan bir klınık biliyormusunuz?

merhaba kizlar,

uzun zamandir giremedim siteye. simdi biraz okudum da, aquamid e cok ilgi gösterenler var aranizda. Ben ikinci kez dolgu ve botoks islemi yaptirdim gecen sene den beri. Gittigim doktor yasadigim yerde ( almanya), cok iyi bir estetik cerrahi. aquamid ve benzeri dolgulari da sormustum gitmisken meraktan. Bu tip dolgulari doktor kesinlikle önermiyor. Olasi bir asimetri durumunda bu dolgulari cikarmanin hayli zor oldugunu, ameliyatla deriden kazinmasi gerektigini anlatti. Ayrica tavsiye etmemelerinin sebeblerinden en önemlisi de, bu dolgunun ömür boyu kalici olmasi, zaman gectikce yer cekimi vs. den dolayi yüz ovali ve genel sekli zamanla degisiyor, ve ömür boyu kalici dolgu yüze uyum saglamiyor zamanla, asimetri bozukluklari meydana getiriyor beraberinde..Ayrica cildin icinde topak topak olabilme riski cok fazlaymis, hatta bunun gözle görülür hale geldigini de anlatti ince ciltli insanlarda. Bu yüzden avrupada bu tip dolgularin kullanimi yasak, hic bir doktor enjekte etmiyor avrupada. bence cok iyi düsünün ömür boyu kalici dolgu yaptirmaya niyetlendiyseniz...

mrb tiranecim.sanırım senle aynı dönemde aynı doktora yaptırdık.dr f.b'e yaptırdım.kendisinden memnun kaldım ama dolgu 18-24 ay kalmadı maalesef.bildiğimiz geçici dolguydu.belki de benim yapımla alakalı daha uzun kullanan başka hastalar olmuş olabilir.sol yanağım zamanla daha da hacim kaybetti.bende bulunduğum ilde 10cc varioderm dolguyu uygun fiyata yapan bi dr buldum.tabii tavsiye üzerine buldum,yaptırdım.şuan memnunum ama buda eriyip gidecek hem giden bunca paraya hemde dolgu yapıldığı esnadaki canımın yanmasına acıyorum.ama güzellik için değiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…