burun kenarindan agiz kenarina inen oyuklar (nazolabial cizgi /bölge)

ya bir bulabilsem hemen yollicam melodicim, benim cok ilgimi cekmisti , sayfayi favoritlerin arasina eklemeyi akil edemedim malesef.

ilgincti gercekten, yabanci sayfaydi

off bendede var aynı sorun.yüzüm iyce düştü,sanki hiç gülmesmişim gibi. yaş 49 ama yaşıtlarıma bakıyorum sarkıkları yüz cöküntüleri yok.benim acil yüz gerdirme yapmam lazım.kaça yapılıyor bu tür ameliyatlar.bilgilendiriseniz sevinirim .sigortaya bağlı yapıldığını duydum ne kadar doğru bilemiyorum .eğer öyle olursa çok daha iyi olur tabii.zira eşimi ikna edemiyorum, ancak bu şekilde ikna olur.kendimi kötü hissediyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmm ((

çok bilgim yok ama bazı kremlerle veya o bölgedeki kaslara ufak müdahalelerle bunun hallolacağını düşünüyorum.

en güzeli aqualift dolgu,hem hiçbir zararı riski de yok.3-5 senelik bir dolgu,dudaklara da uygulanabiliyor,gelecek ay yaptırıcam

canim o dedigin dolgu aquqmid gibi bisey degilmi, kalici olanlardan? duyuduguma göre topaklanma oluyormus öyle dolgularda

yaptirdiginda paylasirsan tecrübeni bizimle, cok sevinirim....

canim o dedigin dolgu aquqmid gibi bisey degilmi, kalici olanlardan? duyuduguma göre topaklanma oluyormus öyle dolgularda

yaptirdiginda paylasirsan tecrübeni bizimle, cok sevinirim....

yoo canım bu daha yeni bi ürünmüş ve tam kalıcı olmadığı (3-5 senelik) olduğu için de hiç bir riski,komplikasyonu yokmuş.doktoruma zaten çok güveniyorum (harika bir plastik cerrahtır) o yüzden tereddütsüz yaptırıcam,hemen bildiririm sana durumu
haa bu arada,nazolabial çizgiler artı biraz dudak,2 cc gider dedi 1000 liraymış,bu kalıcılıktaki bişey için fiyat da gayet uygun

Son düzenleme:
harikacim, süper bisey o zaman bu? doktorunu bende merak ettim, malesef yurtdisinda oldugum icin , burdan iyi bir doktor bulmak cok zor oluyor, sizelrin saysinde fikir ediniyorum anca. türkiyeye geldigimde iyi bir doktorla görüsüp su körolasi cizgilerden kurtulmak istiyorum

doktorunun ismini yazarsan sevinirim canim, belki mail ile kontak kurma sansim olur. Sen ne zaman yaptiriyorsun? Mutlaka yaz ama canim yaptirdiginda, merak ettim simdi:)

öptüm

kızlar doktorum necdet uçar,burnumu da o yaptı harika bir doktor.haftada bikaç gün boğaziçi tıp merkezinde yani istanbulda bikaç gün ankarada çalışıyor.bu aralar görüşmeye gidicem tekrar,ne zamana uygun derse yaptırıcam,mutlaka yazarım hemen buraya,ben de bi an önce istiyorum.ama burun daha 1buçuk aylık diye bekleyelim biraz daha der mi bilmiyorum:89:

senin dolgu yaptirma istegin neden canim? burun kenarindan agiz kenarina inen oyuk yüzündenmi yoska sadece yüze dolgunluk vermek icinmi?

bende burun ameliyatini düsünüyorum, ama su yanak ve oyuk derdinden kurtulmam lazim önce. Hasan findiga mail attim, sagolsun bilgilendirdi biraz, doktor ariyorum su an uygun olan. sen yaptirdiginda mutlaka yaz bana, merak ediyorum:)

harikaevre, bu arada burnun müthis ötesi olmus canim, bayildim, yüzünü daha da bir genclestirmis, zaten güzel bir bayansin, güzelligine güzellik katmis. off ben ne zaman baslicam su islere bir bilebilsem

nevincee çok sağol canım ben nazolabial çizgiler yani burundan yanaklara inen gülme çizgileri için dolgu istiyorum,azıcık da dudaklara yapacak,3-5 senelik bi dolgu olduğu için gayet kafama yattı,bence sen de burunla başlamalısın düşünüyosan,keşke önceden yaptırsaydım diyorum hala,hiç erteleme cnm bi an önce başla bu işlereeee

canim cok dogru söylüyorsun, ben cok söylerim simdiye kadar keske yaptirsaydim da aradan ciksaydi diye,ama korkuyordum acikcasi. Birde yurtdisindayim malesef, doktor bulmak daha zor, cünkü burdaki doktorlara güvenmiyorum. Yaptiklari burunlar hic dogal durmuyor. Senin burnun mesela hic etstetikli gibi degil, gayet hos ve dogal duruyor. Yurdum doktoru bu islerde basarili iste:)

Kesin kararliyim yaptiricam derken su kör olasi cizgiler cikti birde basima:)

senin su dedigin dolgu benimde cok kafama yatti gercekten. 5 sene kaliciysa süper ötesi gercekten

nevince sen önce 2 haftalık izin ayarla buraya gel burunla başla,aradan vakit geçince öteki işlere bakalım

canimkorktugum baska noktada o zaten:) 2 hafta yetermi burun ameliyati icin? ben sürekli insanlarla dialog halindeyim gün boyu isyerinde, müsteriler su bu falan, insan icine cikamam morariklik, sisiklik olursa ne yaparim diye düsünüp duruyorum:))

kocamdan dayak yedim derim ama asla estetik oldum diyemem soranlarda

hehehehehe :) 2 hafta içinde insan içine çıkacak hale gelirsin merak etme,ilk 4-5 gün dayak yemiş boksöre benzeyeceksin zaten evde dinleneceksin :))ama o günlerden sonra inanılmaz bi hızla iyileşeceksin,merak etme çok hızlı geçecek süreç,korkmaaaa,az çok morluk ya da sarılık devam ederse makyajla gizlenebiliyo,yüzündeki şişlik de bi süre devam edecek ama tatlı bi şişlik o 3. haftadan itibaren de keşke daha önce olsaydım diye hayıflanacaksın

haa ayrıca çekinmene gerek yok,septum deviasyon ameliyatı dersin-zaten muhtemelen öyle olur,estetik de bonusu ve çooook rahat nefes almaya başlayacaksın ,korkacak hiçbişey yok,milleti takma,zaten estetik olayı da çok yaygın bişey kimse garipsemez,olsa olsa bikaç kıskanan olur

Son düzenleme:
harikacim icimi rahatlattin canim ya sagol:) bayagi heveslendim simdi yine:) senin burnunu kim ameliyat etti? gercekten cok begendim , güzel is cikarmis doktorun tebrik ediyorum

harikacim icimi rahatlattin canim ya sagol:) bayagi heveslendim simdi yine:) senin burnunu kim ameliyat etti? gercekten cok begendim , güzel is cikarmis doktorun tebrik ediyorum

sen de sağol canım,doktorum necdet uçar ,bir an önce ayarlayıp gidicem bakalım,hem kontrol için hem de yüz olayını ne zamana yapabiliriz diye sorucam,temmuz ve ağustosta istanbulda olmıcam eylülde burdayım,sen ayarla gel kendi ellerimle teslim edicem seni doktoruma,görsen o kadar da şirin kiiii,arkadaşım 'sadelina' da ona ameliyat oldu,ekle onu resimlere bi bak gönül rahatlığıyla herşeyi ona yaptırabilirsin cnm,boğazıçi tıp merkezi,ve fiyat da piyasadaki en uygun fiyat

ne kadar tuttu canim senin ameliyatin? Bazi doktorlara mail atip sordum , kimisi bayagi astronomik ücretler belirtmis :)

cok sagol harikacim, bilen , ameliyati geciren birinden fikir almak cok rahatlatici canim ya. Arkadasini da ekledim, insallah onun da resimlerini görürüm, ama eminim güzel olmustur eger ayni doktorsa, seninkine bayildim, harika duruyor

canım burun 2250lira tuttu.,nazolabial çizgiler artı azıcık dudağa ekleyecek(aqualift) 1000lira tutacak o,daha uygun ve daha iyisini hayatta istanbulda bulamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…