burun kenarindan agiz kenarina inen oyuklar (nazolabial cizgi /bölge)

Harikacim geliyorummm:))) inanilmaz fark var, istanbulda bir doktor bana sirf burun ameliyati icin 6000 ytl demisti. bayagi tuzlu geldi tabiki. az para degil ne de olsa. Gerci bu isin ucuzuna kacmamak lazim diyor cogu arkadaslar, haklilarda, ama doktor iyi is cikariyorsa neden olmasinki?

evet canım bu işlerde önemli olan doktorun iyi olması,ne yapacağını iyi bilmesi,tecrübesi ve yaydığı güven duygusu hepsi bizimkinde var,doktorumuz haftada bikaç gün ankaraya gidiyor orda da çalışıyor orda aynı ameliyatı 4buçuk 5 bine yapıyormuş,düşün yaptığı iş aynı ama kuruma göre fiyat değişebiliyor,sen merak etme herşey güzel olacak,sen iznini ayarlamaya bak

dayagin faydasi olacagini bilsem, dövde yatiyim su ameliyat masasina dicem harikacim hahah:)

aslinda iyi fikir ha, burnumu kiriver, o zaman mecbur kalirim ameliyata:))

canim, peki burun ameliyati yaptirinca acaba anyi anda o dolgulari da yapiyorlarmi? Gerci sanmiyorum sisikklikten dolayi sorun olabilir belki, ama gelmisken onu da aradan cikarmis olurdum iyi olurdu:)

ne zaman gidiyorsun sen doktora?

aynı anda olmuyo canım,ameliyatta sonra zaten yüzde şişlik olduğu için,doktor nereye ne kadar koyacağını bile anlayamaz belli bir süre geçmesi lazım ,iyileşmesi lazım dokuların içten,bi yerlerde 3 ay diye okudum,iyileşme tam olmadıysa iyileşmekte olan dokular dolgu maddesini emebiliyomuş çünkü.
ama ben yaza hazır olsun istiyorum,o yüzden de sabırsızlanıyorum,ya bu hafta ya da haftaya gidicem 2 ay geçmiş olacak,doktora sorucam en erken ne zaman yapabiliriz diye,bi kontrol etsin,hemen yapabiliriz sorun yok derse yaptırıcam,yani biraz da vakit geçsin diye ağırdan alıyorum.gider gitmez yazarım zaten sana canım
yani senin için en iyisi bu yaz gelip önce burnu halletmek,sonra da ayarlarsan kışa ya da sonraki yaz gelip dolgu olayını halletmek

Harikacim ah ah zaman elimden kayip gitmese:) seneye kadar bekleyemem ben ya, haftasonu falan demem atlar gelirim herhalde istanbula ameliyattan bir kac ay sonra:)

Keske simdi Istanbulda olsaydim. Orda yasamis olsam coktan olurdum belkide bu ameliyati. Yurtdisinda zor oluyor, hem arastirmasi hemde git geller. Inanirmisin, burdaki cogu alman bayanlar bile türkiyeye gidiyor estetik müdaheleler icin. Girdigim alman forumlarinda okuyorum bazen. Türk doktorlari soruyorlar. Biz niye türk iken, kendi memleketimizde olmayalimki

Istanbul beni beklee:)

harika bu aqualift dolguyu sen kendinmi alıp yaptıracaksın çünkü bende boğaziçine bu dolgu hakkında sordum bana aynen şu cevabı verdiler

1 yılı aşkın süre ile vucutta kalan dolguları uygulamıyoruz. kullandıgımız dolgular hyalüronik asit içerikli olup 2 ay 1 yıl arasında
kalıcılık gösteren değişik yogunluklarda hazırlanmış maddelerdir. aqualift dolgunuzu kendinin temin edip gelirseniz ve uzun oldugunuzu bildiginizi
ve bu şekilde istenidiginizi beyan ve imza ederseniz. uygulamanızı doktorumuz yaptırabiliriz.
acaba tehlikelimi ki imza istiyorlar

satılan yeri de buldum

Aqualift 2 ml Dolgu : 140 USD + KDV
Aqualift 50 gr Dolgu : 325 USD + KDV
Aqualift 100 gr Dolgu : 550 USD + KDV

fiyatları bu şekilde acaba aquamidle mi karıştırdılar da bu şekil cevap verdiler

Aquamid isim olarak benziyor zaten. Belki de onunla karistirmislardir. Harikanin doktoru farkli bisey söylemis hatirladigim kadariyla.

Merhaba, sorunuza ben cevap vereyim.Madde kalıcı olduğu için imza istiyorlar.Ayrıca AQUAMİD dolguda asla tehlikeli bir dolgu değildir.Bu konuda hiçbir bilgisi olmayan kişilerin yazdıklarına inanmayın.Tek komplikasyonu enfeksiyondur.Enfeksiyon sebebi steril şartlarda yapılmaması ve sonradan gereken kurallara uyulmamasıdır.Kalıcı dolguyu o kadar gözünüzde büyütmeyin.Bu konuda tecrübem ve deneyimim olmasa inanın bunları yazmam.Ama o kadar korkunç şeyler uyduruluyorki duyan poliakrilamid jel dolguyu yani aquamid veya aqualifi silikon zanneder.İki dolguda poliakrilamid jel türevidir yani AYNI JENERASYON DOLGUDR.TEK FARKI AQUAMİD KALICIDR.AQUALİFF 5 YIL KALICIYMIŞ.
Benim tanıdığım bir sürüri nsan var biride ablam 2003 de aquamid yaptırdılar hiçbir komplikasyon görülmedi.Tersine en büyük komlikasyonlar geçici dolguda özellikle teosyalde oluyor.Geçici dolgu olduğu için önemsenmiyor.
Aquamid denildiği gibi kötü bir madde olsa şu anda hala Avrupa ülkelerinde kullanılmazdı.AQUAMİD CONTURA sitesine bakın.Contura şirketi üretici firmadır.2011 yılında yayınlanan yazıları var.Demekki hala iyi bir madde.
Bu arada ÇOK ÖNEMLİ BİR HATIRLATMA.Poliakrilamid jel türevi dolgularda bir enfeksiyon söz konusu olduğunda bu konuda , bilgisiz doktorlar maalesef kortizon enjekte ediyorlar.Oysa üretici firma bu maddenin olduğu yere ASLA kortizon enjeksiyonu yapılmaması gerektiğini ve bütün koplikasyonların doktor hatasından kaynaklandığını yabancı sitelerde yazmışlar.Bizim doktorlarımız bu maddeyi tanımıyorlar.Hatta hyoloronik asit dışında dolguda bilimiyorlar.Oysa yaptıkları her maddenin içeriğini bilmek zorundalar.iÇERİĞİ BİLMEYİNCE ELBETTE BİR SÜRÜ SORUN ÇIKIYOR.BİRDE UYGULAMA TEKNİĞİ ÇOK ÖNEMLİ.ELBETTE HER MADDE AYNI ŞEKİLDE ENJEKTE EDİLEMEZ.ÖRNEĞİN artecol(pmma) çok ayrı bir uygulama tekniği gerektirir.Yani her komlikasyonda maddeyi suçlamayalım.Önce ispat gerekir.Zaten sadece fda onayı yok.Ama kalıcı hiçbir maddenin fda onayı zaten yok.
Bunları yazmamın nedeni aquamidle ilgili öyle seneryolar üretiliyorki dayanamadım.Sitesinin inceleyin 44000 kişide 55 kişide sadece enfeksiyon çıkmış.Benim tanıdığım hiçbir kişide komplikasyon olmadı.Doktor unsuru ve bilgisi çok önemli.
Bir şey daha, hala bu maddenin istenmediği takdirde ancak kesilerek çıkarılabilceği söyleniyor.Bu en büyük yalan ve cehalet.Bu maddenin içeriğini ve nasıl çıkarılcağı konusunda deneyimi olmayan bir doktor elbette böyle smyler.Bu madde enjeksiyonla çekilip alınıyor.En büyük ispatı arkadaşım dudağına aquamid yaptırdı 5 yıl geçti ve dudağını kalın bulmaya başladı.Yapan doktora gitti dudağa enjeksiyonla serum fizyolojik verildi ve madde geri alındı.Yani çok korkmayın.Düşünün araştırın kalıcı isteyip isemediğinize kendiniz karar verin.

sağolun bilgiler için.arkadaşlar ben hastane müşteri hizmetleri falan değil de bizzat doktorumla konuştum bu konuyu,zaten dediğim gibi doktoruma çok güveniyorum,herhangi bişey imzalayacaksam hiç tereddüt etmem.aquamidi de araştırdım,ondan da korkum yok ama doktorum aqualifti tercih ettiğini söyledi-hiç bir riski olmadığı için sanırım.ben de doktorum ne derse ondan yaptırıcam ,haftaya falan inşallah doktorumu görücem,ne zaman uygun görürse yaptırıcam

benimde dert ettiğim konu bu tamamen kalıcı yada en azından uzun süre kalıcı dolgu tercih ediyorum
ama bu ameliyatla çıkarılma olayı gözümü çok korkuttuğu için cesaret edemiyorum komplikasyonla karşılaştırmaktan korkuyorum kimsede olmaz bende olacağı olur ama senden bunları duyunca fikirlerim değişmeye başladı arkadaşının gittiği bu doktorun ismini biliyormusun çünkü ona yaptırmak isterim başka yapanlar olsada onlarda bu çıkarma olayını ameliyat olarak bahsettikleri için arkadışının doktorunu öğrenmek isterim

rosenoire haklisin, bilip bilmeden insanlar cok yorum yapip, yanlis yönlndiriliyorlar. benim kalici dolgu veya gecici dolgu ile hic bir tecrübem yok, henüz dolgu yaptiramadim. Ihtiyac duydugum icin bir senedir ilgilenmeye basladim bu konularla.

tecrübesi olan birinden bilgi almak cok iyi, teskr ediyorum kendi adima yazdiklarin icin. Sen bu dolguyu yaptirdinmi daha evvel?

bende bi kac kez okumustum yüzde deformasyonlara yol actigini gibi seyler. Tabiki insnain bir tecrübesi olmayinca sürekli kafasi karisiyor yorumlar karsisinda. Ben mesela yag enjeksiyonu da cok düsündüm ama onda riskler cok daha fazla gibi geliyor bana.

Merhaba ,doktor Güner Uysalla bir görüşün derim.O yıllardır kalıcı dolgu yapıyor.Dolguyu çıkarma işlemi için ne diyor.Bu konuda mkaleleri de var.Yaptığına göre enjektörle geri almayıda sanırım biliyordur.Güner uysalı önermemin nedeni aquamid ve bioalkamid gibi dolgular konusunda bilgi sahibi olması.
Nevince sana ayrıca özelden yazacağım canım.

canım bu dr ankarada nerede çalışıyormuş, bilgin var mı? google'dan baktım ama bulamadım.

valla canım sanırım bi tanesi bayındır tıp merkezi (bayındır estetik merkezi) ankarada bi yerde daha çalışıyo ama onu unuttum,bu hafta görücem kendisini insallah,öğrenirim iyice
sanırım başkent hastanesiydi ama kesin öğrenince yazarım yine

Son düzenleme:
canım bugün doktorumla konuştum yarın giderim diye antalyada kongredeymiş,pazartesi günü gel dedi,o gün detaylı konuşup cuma günü de dolgu işlemini yaptırıcam bi aksilik olmazsa

canım bugün doktorumla konuştum yarın giderim diye antalyada kongredeymiş,pazartesi günü gel dedi,o gün detaylı konuşup cuma günü de dolgu işlemini yaptırıcam bi aksilik olmazsa

Canım sen Aquaife yaptıracaktın sanırım..Poliakrilamid jel dolgu çok iyi bir seçim.Yaptırıpda şikayet edeni görmedim.Geçenlerde doktor muayenehanesinde genç bir kadına rastladım.O, aquamid yaptırmış.O da poliakrilamid jel dolgu ama isim değişik.4 yıldır dudak ve çenesinde varmış.Dudaklarına hayran oldum çok güzeldi.Geçici dolgularda bu görünüm asla olmuyor.Çok doğal ve dolgundu.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Bir şey daha ......Muayenehanede bir bayanla tanıştım.6yıldır yüzüne yağ enjeksiyonu yaptırıyormuş.En fazla bir kaç ayda eridğini söyledi .Kadıncağız bunalıma girmiş.Aquamid dolguyu benden duydu , hiç haberi yokmuş.Çok kızdı çünkü yıllardır hem para veriyorum hem canım yanıyor dedi.Doktorla konuştu , gelecek sefer Aquamid dolgu yaptıracak.Doktorun bir hasta bile olsa para musluğunu kestim sanırım:)))) Doktor bozuldu ama (bana bakışından anladım) kabul etti.Aquamid yapacak.Yüzüne enjekte etiği yağların erimesi gerekiyor.Kadıncağız çok sevindi.Medikal estetikçilerin ve Plastik cerrahların en kazandığı iş yapılan dolgu işlemleri.Muayenehande 2 saat kaldım en az 5 kişiye geçici dolgu yapıldı.Elbette aynı hastalar birkaç ay sonra yine dolguya gelecekler.Ama kalıcı yaptırınca bu şans olmayacak.Bence herşey biraz ticari.O kadar yalan varki bu sektörde.Polakrilamid jel dolgu istenmediğinde , enjektörle çekilip alınıyor.Ama hala günümüzde bu dolgunun çıkarılamdığını ve keserek alındığını iddia eden doktorlar var.Tekrar söylüyorum AQUAMİD DOLGU ENJEKTÖRLE ÇEKİLEREK ALINIYOR ..Ben gözümle gördüklerime yaşadıklarıma mı inanayım , yoksa ellerinde hiçbir delil olmadan kalıcı dolguyu yere batırp insanları korkutan doktorlara mı.Elbette gördüklerime ve yaşadıklarıma inanacağım.Hele teosyal dolgu kadar kötü bir dolgu yok.En büyük komplikasyonlar geçici dolguda çıkıyor.Hyaloronik asit yaptıran kişilerin dudakları hep topaklarla dolu.Granül oluşumuna hep geçici dolgu sebep veriyor.Benim doktorumda aynen böyle söyledi.
Poliakrilamid jel dolgunun, enjektörle çekilerek alındığını bilmeyen , hiçbir doktorun kalıcı dolguyu kötülemeye yetkisi yoktur.Çekilerek alındığını bilmediğine göre, demek ki bu dolguyu yeterince tanımıyordur.Bilinmeyen bir konu içinde kimsenin iyi veya kötü bir şey söylemeye hakkı yoktur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…