Kimbilir merhaba, ben teosyal dolguyu alt dudakta denemiştim.15 gün sonra korkunç bir reaksiyon yaptı.Alt dudak balon gibi şişti.Dudağın iç kısımlarında deri parçası gibi bir şeyler oluştu( anlatımı zor,iç kenarlarında şişlik gibi birşey)1 ayda reaksiyon geçti zaten bu arada dolguda eridi gitti.ma aradan 1,5 yıl geçti dudağımın iç kısımları hala garip duruyor.Kalıcı dolguya gelince o kadar çok yazdımki canım.Yapmayan doktorlar kötülüyor, geri alınamz diyor ama yazdığım gibi bu madde enjektörle çekiliyor .Yan. 15 dakikada temizleniyor.Durum böyle olunca ve çevremde yaptıranlar yıllardır mutlu olunca , ben durumu ticari kaygı olarak görüyorum.Ve de doktorların bu konudaki cehaleti olarak düşünüyorum.Çünkü her kalıcı dolguyu silikonla bir tutuyorlar.Oysa silikon , dokuya yapışan, temizlenemeyen , yerinden oynayan ve tüm dünyada yasak olan bir madde .Ama poliakrilamid jel dokuya yapışmayan, yerinden oynmayan ve toksik olmayan bir madde.Zaten %98 sudan oluşuyor.Yani bir şeyi kötülemek için o maddeyi tanımak gerekli.Maddeyi tanımıyorlar kalıcı asla olmaz diyorlar, neden???? Bu maddede komlikasyon uzun yıllarda çıkmıyor, enfefsiyon olursa ilk günlerde çıkıyor.Ama doktorlar maddeyi tanımadıkları için uzun yıllar sonra komlikasyon çıkar diyorlar.Oysa böyle değil.Keserek bile temizlenemez diyorlar ama enjektörle alınıyor .Yani ortada ya bir cehalet veya ticari amaç var.Çünkü yıllardır yaptırıp da kötü bir şey olanına denk gelmedim.En azından karşılaşırdım.rosenoire teosyal dolgu hangi acidan kötü olduğunu yazarmisin, çünkü ben onu yaptırdım gerçi kötü bir sey yasamadım ama çabuk erdiğini düşünüyorum ve dr. bana en iyi dolgu bu olduğunu söyledi.
Bu arada senin dediğin kalıcı dolgu kafama yattı, yani hem para hemde sürekli acısı, üzüntüsü cabası.
Birde hangi doktoru tavsiye edersin ve kalıcının riskleri olduğunu söylemişti bana doktor, hayvansal olduğu için alerji falan yapar diye.
rosenoire teosyal dolgu hangi acidan kötü olduğunu yazarmisin, çünkü ben onu yaptırdım gerçi kötü bir sey yasamadım ama çabuk erdiğini düşünüyorum ve dr. bana en iyi dolgu bu olduğunu söyledi.
Bu arada senin dediğin kalıcı dolgu kafama yattı, yani hem para hemde sürekli acısı, üzüntüsü cabası.
Birde hangi doktoru tavsiye edersin ve kalıcının riskleri olduğunu söylemişti bana doktor, hayvansal olduğu için alerji falan yapar diye.
Sonucu merakla bekliyorum.Göreceksin bak çok çok güzel olacak.Hyaloronik aside hiç benzemez.Dolduruculuğu çok yüksektir.Bneim tavsiyem 1 ml bir tarafa 1 ml diğer tarafa yaptır.Daha az yaptırma ve paradan kaçınma.Neticede bu dolgu uzun yıllar seninle olacak.Ama dediklerime güven poliakrilamid jel dolgu en güzel dolgudur.Dün internette bir doktor sitesine baktım.Nebil Bozdoğanın hasta sorularına verdiği cevaplar var.AQuamid dolguyu çok övmüş.Bende telefonla sekreterinle görüştüm dolguyu çok övdüler.Ama ben zaten yıllardaır bu dolgunun tüm özelliklerini biliyorumSadece Ankarada yaşayan bir arkadaşım aquamid yaptırcak o nedenle dr. u aradım.Aqulift ve aquamid içerikleri aynı olan dolgular .Aynı jenerasyon poliakrilamid jel türevi dolgulardan.İçin rahat olsun.Morluk pek olmaz.Çok beğeneciğine eminim.Dudaklarda da çok güzel duruyor .Geçenlerde dr. muayenehanesinde bir kızda gördüm.Alt ve üst dudakta 5 yıldır aquamid varmış.Bayıldım çok hoş olmuştu.Yani korkma çok güzel olacak emin ol.canım sen kaç kere yaptırdın 1 mi?memnun kaldın mı görüntü olarak?ağrı sızı morluk vs oldu mu ilk yaptırdığında?insanlardan nasıl tepki aldın yani anladılar mı hemen dolgu olduğunu?şimdiden teşekkürleeeer
Kimbilir, isteresen özelden sana her türlü bilgiyi veririm.Benim kalıcı dolgu konusunda önerim İstanbulda Güner Uysal, Ankarada Nebil Bozdoğan .Her ikiside AQUAMİD dolguyu yapıyorlar.Ayrıca İstanbul dermatoloji kliniğinde yapılıyor .İst. bağdat caddesinde yapan bir plastik Cerrah bayan doktor daha var.Ama Aquamid dolgunun standart fiyatı 350-400 euro civarıdır.Ama bu dr.900 euroya yapıyor .Bu nedenle tavsiye etmem .Yinede istersen özelden kim olduğunu yazarım.Çok daha ucuza poliakrilamid jelin çin malı olanlarını yapanlarda var.Kutuyu yanında açtır.Nette aquamid filler yazarsan resimleri var.Dolguyu tanımanı öneririm.İstanbuldaysan güner uysal iyi bir isimdir.Bu dolgudan korkma .Tecrübeyle sabittir , harika bir ürün .Olumsuz yazılara inanma.Yapan doktor ve yaptıran kişilerden bilgi almanı öneririm.Google DR.sitesi yaz.Nebil bozdoğana aquamid dolgu ile sorular sorulmuş.Çok güzel olumlu yazıları var.Aynı sitede Güner uysalında yazıları var.Ben endoskopik orta yanak kaldırma ameliyatı olmustum ve bundan kaynaklanan bir cökme var sol yanagımda, su an teosyal dolgu var ama çabuk eriyor, rosenoire ninde söylediği gibi hem maddi açıdan hemde sürekli onu düşünüp gene çöktümü diye aynaya bakmaktan bıktım ama kalıcı dolguyu doktorlar riskli dedikleri içinde korkuyordum.
Rosenoire canım bana hangi doktorü önerirsin ve birde kaça mal oluyor.
doktorumun yanından yeni geldim,cuma günü aqualift dolgu yaptırıcam,nazolabial çizgilere ve dudaklara yapacak,morluk şişlik gibi şeyler olur mu dedim 4-5 gün olabilir ama kamufle edebilirsin dedi,çok heyecanlıyım nasıl bişey olacak acabaaaaa
sağol serpil inşallah.sonucu da paylaşırım zaten iyi ya da kötü.benim doktorum 2 cc yapacak,600 dolar dedi ,bikaç senelik bi değişim için oldukça makul bi fiyat.tabii bu aralar ben sıkışık olduğum için ve bir an önce de yaptırmak istediğim için arkadaşlardan borç aldım bu iş için,borçla dolgu yaptıran da ilk benimdir herhalde)
sağol serpil inşallah.sonucu da paylaşırım zaten iyi ya da kötü.benim doktorum 2 cc yapacak,600 dolar dedi ,bikaç senelik bi değişim için oldukça makul bi fiyat.tabii bu aralar ben sıkışık olduğum için ve bir an önce de yaptırmak istediğim için arkadaşlardan borç aldım bu iş için,borçla dolgu yaptıran da ilk benimdir herhalde)
Canım harika yok ben cevap vereyim.Geçmiş sayfalarda sorduğun her sorunun cevabını bulabilirsin.Yine de söyleyeyim.Harikanın bugün yaptıracağı dolgu Aqualift dolgu .Kalıcılığı 5 yıl ama daha da uzun olablir .Son derece zararsız ve kalıcı bir dolgu.Sanırım yüz için olanlar 2ml ve 4 ml olarak hazırlanmış.Nette resimleri var bakabilirsin.Tek enjektör 2ml olarak görülüyor.canım birşey soracağım 2 cc iki enjektörmü oluyor yaptırırken bir dikkat edermisin birde kaç yıllık bir dolgu yaptıracağın dolgu ne kadar zamanda geçiyormuş
Tamam birtanem , bütün dualarım seninle her şey çook güzel olacak göreceksin .Yarını merakla bekliyorumevet simlacım rose cevabı vermiş,ben de ayrıntısını sormadım doktora ama en küçük boy bu sanırım,içinden tek tüp ve 2 enjektör çıkıyodur belki bilmiyorum,kalıcılığı 3-5 yıl.rosecum bu arada benim dolgu tarihim bugün değil yarın
12 buçukta dersim bitecek,doktoru arıycam ,muhtemelen 4-5 gibi burda yorum yapıyo olucambırrrr bana dua edin bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?