Burun masajı hakkında yardım

hersey.yolunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
234
2
96
Kayseri
kızlar doktorum burnuma masaj verdi ama yapamıyorum. o yaparken baya bastırdı çok canım yandı, birde onun gibi yapamam yanlış yaparım diye korkuyorum. masaj şekli etkiler mi? offf ne zormuş ya:((
benim içteki kıkırdak eğikti önceden o yüzden nefes alamıyordum şimdi masaj yaparken yanlış bişey yaparım da yine eskisi gibi eğilir nefes alamam diye korkuyorum:( masaj yapan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen:58:

kızlar doktorum burnuma masaj verdi ama yapamıyorum. o yaparken baya bastırdı çok canım yandı, birde onun gibi yapamam yanlış yaparım diye korkuyorum. masaj şekli etkiler mi? offf ne zormuş ya:((
benim içteki kıkırdak eğikti önceden o yüzden nefes alamıyordum şimdi masaj yaparken yanlış bişey yaparım da yine eskisi gibi eğilir nefes alamam diye korkuyorum:( masaj yapan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen:58:

ya canım korkma bişey olcağını sanmıyorum bana da doktor bastırarark yaptı masajı bende dayanabildiğim kadar bastırabiliyorum benimde sadece merak ettiğim doktor sanada sadece burun yanlarına ilerde gülüşlerinde ve bazı mimiklerinde kırışmaların olmasın diye mi önerdi masajı.bazı arkadaşlar şişliklerinde inmesine daha güzel şekil almasına yardımcı oluyor diyorlar acaba bu nekadar doğru?

ya canım korkma bişey olcağını sanmıyorum bana da doktor bastırarark yaptı masajı bende dayanabildiğim kadar bastırabiliyorum benimde sadece merak ettiğim doktor sanada sadece burun yanlarına ilerde gülüşlerinde ve bazı mimiklerinde kırışmaların olmasın diye mi önerdi masajı.bazı arkadaşlar şişliklerinde inmesine daha güzel şekil almasına yardımcı oluyor diyorlar acaba bu nekadar doğru?

evt cnm şişliklerin inmesinde ve daha güzel şekil almasında iyi olyor masaj..benim sabahları çok şiş olyor masaj yapıyorum şekil alıyor...

cnm sende korkmana gerek yok benim alçı çıktığı gün doktor bir acıttı sana anlatamam.. gözüm çıktı sandım..sen dayanabildiğin kadar yap masaj.. ben öyle yapıyorum iyi olyor...

güzelim masajını çok dikkatli ve ihmal etmeden yap aklında hep ben olayım benim burnumu mmasaj kurtardı..bastır kemikler yumuşakken şekil alsın bende canım tatlı diye çok bastırmamıştım.

bende amelyat olalı 2 ay oldu fakat kapalı teknıkle oldu hala şişşşşşşş yaa sınrı odlum.. masaj hıc yapmadım ama dr um yap masaj degınce basladım umarım 2 aydan sonra etkılı olur. dıkıslerım hala dusmedı sınır kupuyum

canının yanması uzerıne bastırdkca gecıor canım ılk etaplarda hep acır sımdı benım acımıyor mesela ozellı o kas arası cok acır ama zamnla gecıyor.bende hıc masaj yapmak ıstemıyorum artık bı kurtulsam su işten cok sıkıldım yani artık böle şiş gorunmesıne bu bı yıl nasıl gececek bılmıyorum yazın hc mı denıze gıdemıcez gunese cıkamıcaz bılmıyrum:(

kızlar çok teşekkür ederim mesajlarınız için:)
burnumun şeklini bozmaktan korkuyorum masaj yaparken:/ zaten sola doğru eğik görünüyor gözüme. ah bi atlatsaydık bu dönemleri:) :5:

Kizlar nereye yazacagimi bilemedim yanlis olursa kusura bakmayin :17: biliyorum cok cok sacma gelicek size ama ben ameliyat olali 18 gun oldu tabii herseyden sakiniyorum burnumu falan carptim bikac kere ama Allahtan bir sorun yok burnumda:) neyse derdim su ki iki gunicinde burnumdaki ten rengi bantlarda cikicak bende diyorum bi kuafore falan gidiyim ama biyik ve kas aldirirken neye dikkat etmem gerek?ya da dikkat etmem gerekiyor mu? cok tesekkur ederim simdiden :)

ilk doktorum berbat ameliyatı sonrasında bana masaj vermişti, hergün düzenli masajımı yapıyordum ama değişen bişey olmadı. şimdi revizyon oldum cemil beye çok mutluyum her neyse masaj yapayım mı dedim o da hayır burnuna dokunma bile dedi... tabi adam haklı zar zor toparladı burnu zaten :52:

Kizlar nereye yazacagimi bilemedim yanlis olursa kusura bakmayin :17: biliyorum cok cok sacma gelicek size ama ben ameliyat olali 18 gun oldu tabii herseyden sakiniyorum burnumu falan carptim bikac kere ama Allahtan bir sorun yok burnumda:) neyse derdim su ki iki gunicinde burnumdaki ten rengi bantlarda cikicak bende diyorum bi kuafore falan gidiyim ama biyik ve kas aldirirken neye dikkat etmem gerek?ya da dikkat etmem gerekiyor mu? cok tesekkur ederim simdiden :)

canımben 10.günümde sir ağdayla buyığımı aldırdım sorun olmadı......:46:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X