- 7 Şubat 2022
- 37
- 19
- 3
- Konu Sahibi sedayldrmm
-
ne kalin ne ince dedi ortasiymis kbb doktoruMerhaba, kbb doktoruna mi oldunuz,burnunuz kalın derili mıydı?
benim derdim sisligi ya sislik ödem ne zaman iner bakisi değiştirdiBenimde 28.ci günüm değişiklik yok gibi eski burnumla ve her sabah daha da şişiyor ve düşer diye ucu korkuyorum bakalım. Belki bize öyle geliyor en az 6 ay diyorlar doktorlar umarım çok güzel olur burnumuzFotoğraf varsa paylaşın bakalı
Benim de öyle oldu ben de 15. Gündeyim o kadar üzgünüm ki uyuyamıyorum üzüntüden iner geçer diyorlar ama ne zaman inecek ucu şiş geniş çok üzgünümbenim derdim sisligi ya sislik ödem ne zaman iner bakisi değiştirdi
Fotoğraflarınız var mı acaba ben de 6. Ayımdayım derim çok kalınmış ne kadar değişir bilemiyorumİneceeekkkk hiç merak etmeyin orta kalınlıkta derim 3. Yılım aradaki fark emin olun çok farkediyor
Merhaba cevap verdiğim konularda barış çakıra ameliyat olanlar konusuna bakın orada fotoğraflarım varFotoğraflarınız var mı acaba ben de 6. Ayımdayım derim çok kalınmış ne kadar değişir bilemiyorum
Göremedim maalesefMerhaba cevap verdiğim konularda barış çakıra ameliyat olanlar konusuna bakın orada fotoğraflarım var
Ah aynı durumda ben de sıkıntılıyım. Sanki hep böyle çirkin kalacakmış gibi düşünüyorum ve uykularım kaçıyor. Düğünüm olacak. İnsanlar kötü yorum yapacak diye ödüm kopuyor öyle olursa daha da psikolojik olarak çökeceğim. Senin burnunda değişiklikler oldu mu canım şuana kadarBenim de öyle oldu ben de 15. Gündeyim o kadar üzgünüm ki uyuyamıyorum üzüntüden iner geçer diyorlar ama ne zaman inecek ucu şiş geniş çok üzgünüm
Evet oldu gerçekten değişti. Şu an 2. Aydayım 15 günle baya farklı ama daha da değişecek diyorlar hala tombul geliyor biraz.Ah aynı durumda ben de sıkıntılıyım. Sanki hep böyle çirkin kalacakmış gibi düşünüyorum ve uykularım kaçıyor. Düğünüm olacak. İnsanlar kötü yorum yapacak diye ödüm kopuyor öyle olursa daha da psikolojik olarak çökeceğim. Senin burnunda değişiklikler oldu mu canım şuana kadar
Şuan benim burnumda geniş tombul ve kısa duruyor. Önceki burnum uzun inceydi gözüm hala alışmadı 17 gün oldu ameliyat olalı ama sanki değişim olmuyor gibi hissediyorumEvet oldu gerçekten değişti. Şu an 2. Aydayım 15 günle baya farklı ama daha da değişecek diyorlar hala tombul geliyor biraz.
Daha 2hafta olmuş bantın bile yeni alınmıştır o kadar tazeki bukadar acele etme birazcık bekle 3üncü ayında bile çok farkedecek emin ol 6ıncı ayında ve 1inci yılında değişimi görceksin kemiğini kırdılar kestiler işlem yaptılar kolay mı tabiki şişecek ve iyileşmesi zaman alacakBenim de öyle oldu ben de 15. Gündeyim o kadar üzgünüm ki uyuyamıyorum üzüntüden iner geçer diyorlar ama ne zaman inecek ucu şiş geniş çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?