BURUN NE ZAMAN YUZE OTURUR 6.ay 1.yil fark olan var mı lütfen yaşayanlar var mi bu durumu

sedayldrmm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2022
37
19
3
burun estetiği oldum fakat bu burun ucu şişliği midir yüzüme daha oturmadii ne zaman inceek 27.gundeyim benim gibi oluup 6.ay 1yilda basta begenmeyip sonra cok begenen inanilmaz guzel oldu diyen var mi psikilojim bozuluyor bi gun cok guzel bi gün guzel gelmiyor gözüme nasil geccek bu süreç yardim edin 😪

Benimde 28.ci günüm değişiklik yok gibi eski burnumla ve her sabah daha da şişiyor ve düşer diye ucu korkuyorum bakalım. Belki bize öyle geliyor en az 6 ay diyorlar doktorlar umarım çok güzel olur burnumuz🙏🙂Fotoğraf varsa paylaşın bakalım

Benimde 28.ci günüm değişiklik yok gibi eski burnumla ve her sabah daha da şişiyor ve düşer diye ucu korkuyorum bakalım. Belki bize öyle geliyor en az 6 ay diyorlar doktorlar umarım çok güzel olur burnumuz🙏🙂Fotoğraf varsa paylaşın bakalı
benim derdim sisligi ya sislik ödem ne zaman iner bakisi değiştirdi

İneceeekkkk hiç merak etmeyin orta kalınlıkta derim 3. Yılım aradaki fark emin olun çok farkediyor

Son düzenleme:
Ufak tefek şeyler geçer ama şekilde bozukluk varsa pek geçmiyor 9 ayda oturdu benim burnum o zaman anlaşıldı sorunlar.

Benim 5 ay oldu ödem indikçe kalkıklık bir tık aşağı iniyor . Ben kalın ciltliyim 2 senede anca oturacakmış.

Benim de öyle oldu ben de 15. Gündeyim o kadar üzgünüm ki uyuyamıyorum üzüntüden iner geçer diyorlar ama ne zaman inecek ucu şiş geniş çok üzgünüm
Ah aynı durumda ben de sıkıntılıyım. Sanki hep böyle çirkin kalacakmış gibi düşünüyorum ve uykularım kaçıyor. Düğünüm olacak. İnsanlar kötü yorum yapacak diye ödüm kopuyor öyle olursa daha da psikolojik olarak çökeceğim. Senin burnunda değişiklikler oldu mu canım şuana kadar

Ah aynı durumda ben de sıkıntılıyım. Sanki hep böyle çirkin kalacakmış gibi düşünüyorum ve uykularım kaçıyor. Düğünüm olacak. İnsanlar kötü yorum yapacak diye ödüm kopuyor öyle olursa daha da psikolojik olarak çökeceğim. Senin burnunda değişiklikler oldu mu canım şuana kadar
Evet oldu gerçekten değişti. Şu an 2. Aydayım 15 günle baya farklı ama daha da değişecek diyorlar hala tombul geliyor biraz.

Evet oldu gerçekten değişti. Şu an 2. Aydayım 15 günle baya farklı ama daha da değişecek diyorlar hala tombul geliyor biraz.
Şuan benim burnumda geniş tombul ve kısa duruyor. Önceki burnum uzun inceydi gözüm hala alışmadı 17 gün oldu ameliyat olalı ama sanki değişim olmuyor gibi hissediyorum

Benim de öyle oldu ben de 15. Gündeyim o kadar üzgünüm ki uyuyamıyorum üzüntüden iner geçer diyorlar ama ne zaman inecek ucu şiş geniş çok üzgünüm
Daha 2hafta olmuş bantın bile yeni alınmıştır o kadar tazeki bukadar acele etme birazcık bekle 3üncü ayında bile çok farkedecek emin ol 6ıncı ayında ve 1inci yılında değişimi görceksin kemiğini kırdılar kestiler işlem yaptılar kolay mı tabiki şişecek ve iyileşmesi zaman alacak🤗

Back
X