Burun revizyonu ve çene implantı

ben degil ama 15 gün kadar önce arkadaşım oldu şuan çok memnun halinden hiçde sıkıntısı olmadı çok iyi geçti ameliyatı

ben her ikisinide oldum albumum acik bakabilirsiniz cene burundan daha onemliymis mersem, cene ufak olunca burunu yaptirsan bile eksiklik oluyor

revizyon olmak istiyorum burnumu mahvetti dr um ve ilgilenmedi de benimle..

psikolojim bozuldu kimmse yokmu deneyimini paylasabilecek ?

ben yaptırmadım kendi adıma konuşmıyım ama kuzenim yaptırdı revizyon şuan çok memnun hiç bi sorunu yok 1 sene geçti üstünden olalı arkadaşımda hem revizyon yaptırdı hemde tıkanıklık vardı onu düzelttirdi oda çok memnun kaldı her hangi bi sorun yaşamamış sonrasında onun çok uzun olmadı ama ikiside aynı doktora oldular ameliyatı

Geçmiş olsun canım,ben de iki kere burun estetiği oldum ,ilk doktorum deviasonumu almamıştı ve burnumun gövdesinde ilk üç ay içinde çökme oldu,sonra ilkinden 8 ay sonra ikinciburun estetiği oldum,şu anda bir sene oldu sonuçtan memnunum,nefes almamda sorun yok,burnumun şeklini beğeniyorum yüzüme uyumlu,
siz tekrar ameliyat mı olmak istiyorsunuz? eski doktorum ilgilenmedi demişsiniz,tekrar ona mı olmak istediniz?

ameliyatımı emre ilhan yaptı çok memnun kaldım tavsiye ederim profil sayfamdan öncesi sonrası resimlerime bakabilirsin :))

revizyonu kime oldu ?? emre ilhanın revızyonlarını begeniyorum.. ve 2 3 yıla kadar olmam imkansız maddi olarak iyi durumda degilim ogrenciyim bide revizyon icin 10 bin tl isteniyormus ben 1000 tl ye gittim oldum hata yaptm.. ama simdi aklımda emre ilhan var bi sorum olacak revizyon olanlara revizyondan sonra omurluk bi burun mu oluyor?? tekrar yaptrmam gerekir mi ? emre ilhan dusunuyorum ben ve saglam yaptıgını dusunuyorum ilerde tekrar soruna yol acar mı?

evet tekrar olacagım dr um tam bi paragozmus onu anladım hic ilgilenmedi ....asla ona olmam allah gostermesin

evet tekrar olacagım dr um tam bi paragozmus onu anladım hic ilgilenmedi ....asla ona olmam allah gostermesin

işin tuhafı ameliyat olmadan kemerli bi burnum vardı baya buyuktu kucuk kalkk bi burun istedim tamam tamam dedi ertesi gun muayene yok bisey yok direkt ameliyat oldum apar topar...ameliyat oncesi burnumda nefes srounm yoktu sadece sekli buyuklugdu problemim... ama suan sag nefes alamıyorum..4. ayda kontrole gittim bana dediki burun kemer kısmın acık kalmıs botoksla duzelir falan yaptırmadım bende sonra ust ve altta renk uyusmazlıgı var suan onden cokmus gibi duruyo kemer kısmımı fazla kırmıs...ucu da top gibi oldu moralm bozuk caresizim isim yok maddi durum kotu ben 1000 tl biriktrdm bilseydim asla yaptrmazdım ilerde emre ilhana yaptırırdım .. ikinci ameliyat omurluk kalıcımı??? bide kaburga ve kulak kıkırdagı erime yapar mı ??

kime oldu peki ne kadar ucret odedi ?kıkırdak alındı mı kulak vs kaburgadan

sagol...burda yazdıklarımı bazen goremıyorum siteyi kullanmaya yeni basladım sanırım ondan :) bazen aynı seyleri yazabilirm ulasmadıgını dusunerek... revizyonu ne kadara oldunuz ? nerde ?benim suan 7. ay oldu ilk gunden anlamıstım olmadıgını dr saygısızlıgı beni cileden cıkarmıstı ameliyathaneden cıkarken boynum kulaklarım kan icindeydi .. dr um yapamadım cok cırkın oldu burnun dedi ve oyle de oldu... kemer kısmı cok alındı oyuk var ve cok kalkık.. onden kaza gecirmisim gibi bi goruntu var..peki revizyon sonrasında sizden kıkırdak alındı mı alındysa erime oluyor mu?

Eger iyi bir doktora olursaniz tabiki omurluk olur burnunuz emre beh revizyonda kesinlikle en iyisi ama revizyon fiyatlari biraz fazla tabi sanirim 12000-13000 den basliyor hic uzmeyin kendinizi herseyin caresi var insallah gonlunuzce olur burun cok onemli gercekten ben de emre beye oldum annem ve kardesimde oldu 15 ay oldu cok memnunum hic sorun yasamadim hem fonksiyonel olarak hem goruntu olarak cok memnunum ki derim kalindi hokka gibi burun yapmak zordur kalinda hatta imkansiz diye dusunulur ama benim burnum hokka gibi oldu:) kesinlikle acele etme cok iyi arastir gec olsun guc olmasin guvendigin doktora ol hazir oldugun zaman

sizin de revizyon muydu?? benim 12 13 bin icin coook calısmam lazım henuz 1.sınıftayım okulu bıraktım maddisıkıntılardan suan ve annem hasta artı dis yapılıyo ona 3 4 sene sonra olabilir tabii bu isler mucize bi anda da olabilir :) ama eminim ki burnumu duzeltecek tek guvenli dr emre bey face den ona yazdım saolsun kırmadı beni cvp yazdı foto yolla analız yapalım dedi bars cakırı dusunuyodum ama direk muayeneye gelin dedi ben sehir dısındayım bi anda hop die kalkıp gidemem ki emre bey ilgli biri beni tanımamasına ragmen sıcak davrandı allah razı olsun revizyondan tek korkum kaburgada yırtık olusuyomus kulakta da agrı oluyomus

ben her ikisinide oldum albumum acik bakabilirsiniz cene burundan daha onemliymis mersem, cene ufak olunca burunu yaptirsan bile eksiklik oluyor

merhaba sizin resimlerinizi goremedim sakıncası yoksa bakabilir miyim?revizyondu degil mi sizin ?

Yok benim revizyon degil ama emre beye revizyon olan arkadaslarim var hic bi sorun yasamadilar revizyonda en iyisi kesinlikle emre bey kirmaz kimseyi asla ne sormak isterseniz yardimci olur. Arkadaslariminda kaburgadan alindi oyle bisey olmadi ilk defa sizden duydum ben. Ki benim bildigim kaburgadan alinmasi daha iyi yoksa kadavradan almak daha basit neden kadavradan alip yapmasin boyle zorluk ceksin:) imkansiz diye birsey yoktur tabiki cok uzuldum durumuna umarim hersey yoluna girer burnun daha 7 aylikmis 1 sene bekle belki duzelir burnun oturmasi 1 seneyi buluyor cunku.

dr um duzelmicek dedi bana catı acık kalmıs onden belli zaten ve cok oyuk var botoksu onerdi yaptmrmadım 4.ay kontrolumde soyledi zaten ben bi kac sene sonra yaptrabilirm maddı olarak gucum yok bi sorum olacak kaburgadan alınınca ne kadar sure agrı oldu arkadasınzda ve suan arkadasınızn kacıncı ayı kıkırdak zamanla erir mi emre bey bundan bahsetmis mi ? tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…