ben degil ama 15 gün kadar önce arkadaşım oldu şuan çok memnun halinden hiçde sıkıntısı olmadı çok iyi geçti ameliyatı
Ameliyatını kime yaptırdı acaba? Kaçıncı ameliyatını yaptırdı? Rica etsem bu arkadaşın mail adresini verebilir misiniz?
revizyon olmak istiyorum burnumu mahvetti dr um ve ilgilenmedi de benimle..
revizyon olmak istiyorum burnumu mahvetti dr um ve ilgilenmedi de benimle..
Geçmiş olsun canım,ben de iki kere burun estetiği oldum ,ilk doktorum deviasonumu almamıştı ve burnumun gövdesinde ilk üç ay içinde çökme oldu,sonra ilkinden 8 ay sonra ikinciburun estetiği oldum,şu anda bir sene oldu sonuçtan memnunum,nefes almamda sorun yok,burnumun şeklini beğeniyorum yüzüme uyumlu,
siz tekrar ameliyat mı olmak istiyorsunuz? eski doktorum ilgilenmedi demişsiniz,tekrar ona mı olmak istediniz?
evet tekrar olacagım dr um tam bi paragozmus onu anladım hic ilgilenmedi ....asla ona olmam allah gostermesin
ben yaptırmadım kendi adıma konuşmıyım ama kuzenim yaptırdı revizyon şuan çok memnun hiç bi sorunu yok 1 sene geçti üstünden olalı arkadaşımda hem revizyon yaptırdı hemde tıkanıklık vardı onu düzelttirdi oda çok memnun kaldı her hangi bi sorun yaşamamış sonrasında onun çok uzun olmadı ama ikiside aynı doktora oldular ameliyatı
Geçmiş olsun canım,ben de iki kere burun estetiği oldum ,ilk doktorum deviasonumu almamıştı ve burnumun gövdesinde ilk üç ay içinde çökme oldu,sonra ilkinden 8 ay sonra ikinciburun estetiği oldum,şu anda bir sene oldu sonuçtan memnunum,nefes almamda sorun yok,burnumun şeklini beğeniyorum yüzüme uyumlu,
siz tekrar ameliyat mı olmak istiyorsunuz? eski doktorum ilgilenmedi demişsiniz,tekrar ona mı olmak istediniz?
revizyonu kime oldu ?? emre ilhanın revızyonlarını begeniyorum.. ve 2 3 yıla kadar olmam imkansız maddi olarak iyi durumda degilim ogrenciyimbide revizyon icin 10 bin tl isteniyormus ben 1000 tl ye gittim oldum hata yaptm.. ama simdi aklımda emre ilhan var bi sorum olacak revizyon olanlara revizyondan sonra omurluk bi burun mu oluyor?? tekrar yaptrmam gerekir mi ? emre ilhan dusunuyorum ben ve saglam yaptıgını dusunuyorum ilerde tekrar soruna yol acar mı?
Eger iyi bir doktora olursaniz tabiki omurluk olur burnunuz emre beh revizyonda kesinlikle en iyisi ama revizyon fiyatlari biraz fazla tabi sanirim 12000-13000 den basliyorhic uzmeyin kendinizi herseyin caresi var insallah gonlunuzce olur burun cok onemli gercekten ben de emre beye oldum annem ve kardesimde oldu 15 ay oldu cok memnunum hic sorun yasamadim hem fonksiyonel olarak hem goruntu olarak cok memnunum ki derim kalindi hokka gibi burun yapmak zordur kalinda hatta imkansiz diye dusunulur ama benim burnum hokka gibi oldu:) kesinlikle acele etme cok iyi arastir gec olsun guc olmasin guvendigin doktora ol hazir oldugun zaman
ben her ikisinide oldum albumum acik bakabilirsiniz cene burundan daha onemliymis mersem, cene ufak olunca burunu yaptirsan bile eksiklik oluyor
sizin de revizyon muydu?? benim 12 13 bin icin coook calısmam lazım henuz 1.sınıftayımokulu bıraktım maddisıkıntılardan suan ve annem hasta artı dis yapılıyo ona 3 4 sene sonra olabilir tabii bu isler mucize bi anda da olabilir :) ama eminim ki burnumu duzeltecek tek guvenli dr emre bey face den ona yazdım saolsun kırmadı beni cvp yazdı foto yolla analız yapalım dedi bars cakırı dusunuyodum ama direk muayeneye gelin dedi ben sehir dısındayım bi anda hop die kalkıp gidemem ki emre bey ilgli biri beni tanımamasına ragmen sıcak davrandı allah razı olsun revizyondan tek korkum kaburgada yırtık olusuyomus kulakta da agrı oluyomus
Yok benim revizyon degil ama emre beye revizyon olan arkadaslarim var hic bi sorun yasamadilar revizyonda en iyisi kesinlikle emre bey kirmaz kimseyi asla ne sormak isterseniz yardimci olur. Arkadaslariminda kaburgadan alindi oyle bisey olmadi ilk defa sizden duydum ben. Ki benim bildigim kaburgadan alinmasi daha iyi yoksa kadavradan almak daha basit neden kadavradan alip yapmasin boyle zorluk ceksin:) imkansiz diye birsey yoktur tabiki cok uzuldum durumuna umarim hersey yoluna girer burnun daha 7 aylikmis 1 sene bekle belki duzelir burnun oturmasi 1 seneyi buluyor cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?