Burun şişinin inmesi için ekstra birşey yapıyor musunuz

butterfly_29

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
116
103
298
28
Arkadaşlar detoks, su içme, çaylar VS deneyen oldumu vede işe yaradı mı onu merak ediyorum bugün 26.günüm ve hala şiş hiç zarif durmuyor sanki odun kütüğü gibi kalın ve sert görünüyor tecrübelileri lütfen bu posta bekliyorum

Benimde aynı ama daha çok erken degilmi ? Inmezki hemen heleki kalın cilt ise daha geç benim 1ay oldu

Olsun ben yinede hızlandırmak istiyorum doktor derimin ne ince ne de kalın olduğunu söyledi dediğine göre normal

Arkadaşlar detoks, su içme, çaylar VS deneyen oldumu vede işe yaradı mı onu merak ediyorum bugün 26.günüm ve hala şiş hiç zarif durmuyor sanki odun kütüğü gibi kalın ve sert görünüyor tecrübelileri lütfen bu posta bekliyorum
Bu arada benim de 26. Günüm 🤗🤗

Kızlar yapacak bir şey yok beklemekten başka :-) Tabii doktor masaj vermişse o ayrı o hızlandırıyor

Bir de bana ananas enzimi hapı verdi onu kullanıyorum hâlâ. O da yardımcı oluyormuş.

Ben meme estetiği olmuştum ilk günden büyük bardaklarda hep yeşil çay içtim ananas yedim ilk hafta sonunda hep aynı boyutunda kaldı burdaödem var diyenleri anlamıyorum beslenme su içmek çok önemli yani

Gün-de 3 litreden fazla su tüketen biriyim malesef ödem var yani ciltle alakalı kanatlar ve ucu ödemli 1 ayım yeni oldu ha deyince geçen ödem görmedim sıvı almak tek başına yetmez spor kan dolaşımı hava vs

İşte mesela bir litre suya iki poşet yeşil çay demleyip içine zencefil salatalık limon atıp içebilirsiniz

Yarın burun estetiği olucam bir heyecan basıyor umarım sonuç güzel geçer çok detaycı değilim mükemmellik bellemiyorum

İşte mesela bir litre suya iki poşet yeşil çay demleyip içine zencefil salatalık limon atıp içebilirsiniz
evet arada içiyorum nefret ediyorum o çaydan:)
Yarın burun estetiği olucam bir heyecan basıyor umarım sonuç güzel geçer çok detaycı değilim mükemmellik bellemiyorum
bende öyle girdim ve dr a teslim ettim sonuç şimdilik çok iyi seninde öyle olur inşallah ve benim epey işlem vardı stres yapma gulerek uyu ve gulerek uyan inan o kadar kolay geciyor ki

Ahahah Kendimi gördüm bu yorumda :) Ben de mükemmeliyetci detayci değilim . Şunu söyliyim 10 gün oldu. Full yatış , tv izliyorum yemek yiyip dinleniyorum mükemmel bir hayat :-) İlk üç gün günler geçmeyecek sandım sonra aktı geçti alıştım. Hızlıca düzeliyo vücut yani kanama hep devam etmiyor veya ağrı bende hiç olmadı. Morluk şişlik de olmadı. Hafif gözüm şişti bir günde geçti. Güzel beslen. Sert şeyler yeme. Ilaçlarını al düzenli. Burnunu nemli tut doktor söyler zaten yıkama damla vs hiçbir sıkıntın olmicak <3 inşallah güzel geçer :-) ıyi şanslar

Ahahah Kendimi gördüm bu yorumda :) Ben de mükemmeliyetci detayci değilim . Şunu söyliyim 10 gün oldu. Full yatış , tv izliyorum yemek yiyip dinleniyorum mükemmel bir hayat :-) İlk üç gün günler geçmeyecek sandım sonra aktı geçti alıştım. Hızlıca düzeliyo vücut yani kanama hep devam etmiyor veya ağrı bende hiç olmadı. Morluk şişlik de olmadı. Hafif gözüm şişti bir günde geçti. Güzel beslen. Sert şeyler yeme. Ilaçlarını al düzenli. Burnunu nemli tut doktor söyler zaten yıkama damla vs hiçbir sıkıntın olmicak <3 inşallah güzel geçer :-) ıyi şanslar
Bende istiyorum o full yatistan ameloyattan çıktım eve geldim çocuk baktım hemde ikitane ah ah siz bekarlar kıskanıyorum sizi naz yapamadım hic ya

Nasıl baktın ya ben kendi elim burnuma çarpar diye korkuyorum :D
Anne olunca mecbur kuzum tabii şuan burnum da evlat kadar değerli:))) 3 hafta sonra o korkular azalıyor az önce yer sildim mutfak topladım makine boşaltım en basında n beri yapıyorum kim yapicak ben den başka 2çocuk ev işi ve benim burnum :)

Ameliyat oldum atlattım Evime geldim yatıyorum göz altlarım az şiş burnum düzgün ama eski boyutunda şiş inecek sanırım küçülecek değilmi ama genel manada beğendim deliklerim küçülmüş dikişlerim açık sadece bant var üstte

Ameliyat oldum atlattım Evime geldim yatıyorum göz altlarım az şiş burnum düzgün ama eski boyutunda şiş inecek sanırım küçülecek değilmi ama genel manada beğendim deliklerim küçülmüş dikişlerim açık sadece bant var üstte
Evet şişler incek, baya şiş ilk Hafta . Begendiysen ne güzel hayırlı olsun burnusun 😍 ben 10. Günde tamamen kendime gelmiştim nerdeyse . Çok güzel olur inşallah 💋💋

Back
X