Burun şişliği :(((((((((

Kızlar merhaba ,ameliyat olali 2 gün oldu,yüzümde ciddi morluklar ve şiş likler var,ucube gibiyim,nasıl geçecek bunlar, bana birşey ler deyin,başlık açtım ama kimse birşey yazmadı, ayrıca hafif grip gibu oldum,burnum akiyo, az önce biraz fazla kanla karışık akıntı geldi burnumda bi sıkıntı mi var acaba,doktor grip olduğum icin cumartesi gel tamponlari çıkaralım ,eğer dayanabilirsen dayan pazartesi cikaralim tamponlarini dedi, sizce beklemelimiyim tamponlar için, tamponlar çıkınca rahat nefes alınıyor mu, Allah rızası için bişey yazi verin

canım benim 10. gün yüzümde ne bir morluk ne de gözlerimde şişlik kalmıştı.kendimi iyi hissediyordum.10. gün iş başı yaptım.panik yapma 4. günden itibaren morlukların azalmaya başlayacak.kanlı akıntı da ilk bir hafta normal.canını sıkma.burnunun yeni halini düşünerek kendine şimdiden yeni makyaj-saç kesimleri hayal etmeye başla.çok mutlu oluyor insan.

Kızlar merhaba ,ameliyat olali 2 gün oldu,yüzümde ciddi morluklar ve şiş likler var,ucube gibiyim,nasıl geçecek bunlar, bana birşey ler deyin,başlık açtım ama kimse birşey yazmadı, ayrıca hafif grip gibu oldum,burnum akiyo, az önce biraz fazla kanla karışık akıntı geldi burnumda bi sıkıntı mi var acaba,doktor grip olduğum icin cumartesi gel tamponlari çıkaralım ,eğer dayanabilirsen dayan pazartesi cikaralim tamponlarini dedi, sizce beklemelimiyim tamponlar için, tamponlar çıkınca rahat nefes alınıyor mu, Allah rızası için bişey yazi verin
Canım ilk 3 gün sürekli yüzüne buz kompleksi yapsaydın çok şişlik ve morarma olmazdı. Yastığını biraz yüksek tut uyurken. Geçer bazılarınki çok morarıyormuş ve şişiyormuş sıkma canını sen:). Akıntı geliyor bir hafta bazen daha fazla kanlı sümük gibi bişey. Tanpon evet biraz sabır istiyor ve çıkınca rahatlıyorsun en azından ağzın kurumuyor öyle. Hepsini cevapladım:-)

Canım, benim 4. ay oldu ameliyat olalı burnumda hala şişlik var. Özellikle ucunda doktor 6 aydan sonra şişlik tamamen biter dedi

Cok Teşekür ederim kızlar, moral bulmaya ihtiyacim vardı, cok sağolun bu işler zormus gerçekten, cahil cesaretiyle giriştim bu işe, inşallah atlatirim

Back
X