burun tıkanıklığı

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozov
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozov

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
64
6
48
İzmir
3 aylık bir kızım var. gün içinde de gece de birçok defa burnu tıkanıyor. serum fizyolojik damlatıyorum sonrada nazal aspiratörle aspire ediyorum ama birkaç saat sonra tekrarlıyor. klimayla ısınıyoruz. odayı kurutuyor diye eşim buhar makinesi aldı sabaha kadar çalışıyor ama sanki pek faydası yok gibi. ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Canim bir sure sonra buhar malinasida fayda etmez arti alistigi zaman surekli istermis buhari odada bi su koy onu birak gunluk degistir bizde dogalgazla isinuyoruz o ble kurutuyo havayi kizim oksurmektn uyuyamiyo geceleri

oğlum da iki aylık oluncaya kadar hep burnu tıkalıydı. serum fizyoloji, aspiratör kullandım odada buhar makinesi açtım, hatta yastığa damlatılan damladan aldım. faydası olmadı gece burnu tıkanınca ağlıyor ve terliyordu. en son iki aylıkken doktorumu değiştirmiştim. doktor bir krem tavsiye etti o kremin çok faydası oldu ve burun tıkanıklığı tamamen geçti. oğlum bir yaşında hala burnu tıkanınca sürüyorum rahatlatıyor. marka belirtmek yasak mı bilmiyorum kremin adı bella b little bee rub. isterseniz bir doktorunuza sorun.

bebekler icin olan ekaliptuslu kremler dus jelleri var onlar cok fayda ediyor. yatmadan once banyoyu sicak yapiyorum buhar oluyor heryer. Banyo suyunada bolca ekaliptuslu dus jeli koyuyorum onla yikiyorum. arada burnuna ayni sudan veriyorum burnu tamamen aciliyor. arada birde tuzlu ilik su damlatiyorum. sonra giyinirkende arada tuzlu su ve atletine o kremlerden suruyorum. vicks benzeri birsey ama bebeklerde kullaniliyor bu. Sonra odasinada kalorifere islak havlu seriyorum o buhar yapiyor.Kuruyunca gece tekrar islatiyorum. Sonra bir kaba kaynar suyada bu ecaliptuslu yagdan koyuyorum odasini koku aliyor. alt carsafinada suruyorum kolay nefes almasini sagliyor. buhar yumusatir acar cunku ayrica ekaliptus kolay nefes almasini sagliyor. Ayrica yan yatmasini tavsiye ederim. Sirt ustu yatinca hep bogazina akiyor balgam. ara arada sur veriyorum bogazi temizlensin diye. Sut cunku balgam artmasini saglar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…