Burun ucu desteği olmayan var mı?

Ameliyat sonrası çok ağrı yaşadınız mı arkadaşlar? Anestezi etkisi çok uzun sürdü mü? Ocak ayına daha çok var ama şimdiden korkmaya başladım anesteziden sonra uyanamamaktan ve uyanırsam çok ağrı çekmekten.
 
2 kez ameliyat oldum 1 gram ağrı olmadı.ağrı kesici serum bile istemedim.o derece iyiydi.
Evde de ağrım olmadı hiç.
ama benim için de tampon yoktu Belki onun etkisi vardır tampon koyulan burunlar biraz Sizlama yapıyormuş çünkü. Mümkünse silikon. Tampon koydurmay'ın içine iç boştu benim hiç.agrı olmadı
 
Bunu aklımda bulunduracağım çok teşekkür ediyorum. Umarım ben de olabilirim artık bu operasyonu. Umarım çok memnun kalırsınız burnunuzdan, çok geçmiş olsun.
 
Resminizi görebilir miyim lütfen ben de kavis ve kalkıklık istemedim ama alışamadım da pek sanki
 
benim burnuma kulagımdan kıkırdak alınarak revizyon yapıldı kokulcak bir süreç degil bence hesey cok hızlı gelişiyor ve kkıkıdak eklettıgınnız anlaşılmıyor
 
benim burnuma kulagımdan kıkırdak alınarak revizyon yapıldı kokulcak bir süreç degil bence hesey cok hızlı gelişiyor ve kkıkıdak eklettıgınnız anlaşılmıyor
Kulağınızdan büyük bir kesi ile mi alındı kıkırdak? Benim cildimde yara izi kabarık kalıyor uzun süre o yüzden soruyorum. Benim de kaburgadan alacağını söyledi doktor. Bu yara izi konusunu ameliyattan önce söyleyeceğim bakalım nasıl bir yol izleyecek doktorum. İyileşmeniz ne kadar sürdü bu arada? Size de çok geçmiş olsun. Yorumunuz için teşekkür ediyorum.
 
Resminizi görebilir miyim lütfen ben de kavis ve kalkıklık istemedim ama alışamadım da pek sanki
Aralık ayı ortasında muayeneye gidip nasıl bir sonuç istediğimi görüşeceğim ben de doktorumla. Bu görüşmede ben de kalkık ve kavisli bir burun istemediğimi belirteceğim. Cerrahtan kaynaklı mı bu belirtilmesine rağmen kalkık ve kavisli bir burun sonucu acaba? Yoksa ister istemez kavis ve kalkık bir sonuç mu alınıyor tüm operasyonlarda?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır cnm doktora söylüyorsun ben hiç kavis istemedim kemeri aldı sadece ucunu çok az kaldırdı .hatta ameliyat sonrası ben pek bakamadım kendime ya da yapı meselesi hemen indi eskisi gibi ucu düşük . Benim ameliyat olduğumu anlamıyor beni yeni görenler yandan kemerli görüntüm gitti. Ama yıpratıcı bir süreç alışmak zor olabiliyor gerçekten sorunlu değilse görüntü ve nefes hiç bulaşmayın
 
Görüntü olarak geçrekten kemerli, büyük bir burnum var. Benim için üzücü olan ucunda destek kalmadığından gülümsediğimde bile ucu düşen bir burnum olması. Zaten bu düşüklüğün giderilmesi bile benim için yeterli. Doktorum burun ucuna destek verirse düzgün bir şekilde, burnumdaki kemer de daha hafiflemiş olacak. Bakalım umarım olabilirim bu ameliyatı. Çünkü ciddi anlamda istiyorum artık.
 
Ne yaptınız acaba? Ocak ayı geçmiş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…