Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi zahmet 1000 2000 tL arası olsun daha ne kadar isteyebilirler ki sonucta burun ucundan bahsedioruz
yanı öyle tabıkı ama lokalle olursa böyle genel anestezıyle 3000 sadece uc...
yanı öyle tabıkı ama lokalle olursa böyle genel anestezıyle 3000 sadece uc...
jıvaluna fotogrf yok profılde maılle atarmısın yada faceden falan
fotolarımı kaldrdım cnm
canım sen kaç günde toparlandın evreyi bana anlatırmısın ??:26:
ya tasarım cok saglıklı olmuyo sankı bende maıl attım bnm burnumda kemer fılan yok dedım oda burun ucu estetıgı dedı yarın da burda adı gecen bılge bey warya malatyada kı onu arıcam konustuklarımıda burda paylasırım gorsmek uzere
bu konuyu cok arastıran var ama sanırım yaptıran yok bende burun ucu estetıgı ısterken baslı basına rınoplastı oldum:) halbukı sadece kaldırtmak ve daraltmak ıstıyordum burnumu :) neye nıyet neye kısmet burun kemıgım genıs dıye kemıgını daraltı dr um ama ıstedıgım gıbı kalkmadı ve daralmadı ucuncuye ınsaaallh:)
arkadaşlar bende 29 gun önce sadece burunucu oldum bende cok memnunum..kemersız duz uzun bı burnum vardı küçültüldu kısaldı bırazda kaldırıldı burun delıklerı daraltıldı şimdi tam yüzüme göre yuzume yakısan bı burun oldu kemıge hıc dokunulmadı hatta doktorum sagolsun istersen kemıgede bı torpı atarız dedı mınık bı cıkıntı vardı cok zor hıssedılen ama beni hiç rahatsız etmeyen ona ragmen kemiğe hiç dokunulmasını istemedım çok dogal oldu hiç kımse anlamıyo bılenler hariçarkadaslarım kılo mu verdın diyo bence sadece ucunun düzeltılmesı sıze yeterlı gelecekse sızı mutlu edeckse kesınlıkle sadece burunucu derim maddı olarakda cok uygun tam estetıklere göre yanı benım doktorumun yaptıgı tam estetıklere göre...bende lokalle oldum 2 saate yakın surdu agrı sızı hissetmedım ılk basta bı kac ıgneyı hıssedıyosunuz ssadece o kadar
doktorum ankarada serdar öztürkk!!!! on numardır kendisi..
slm cnm bende bu aralar bende burun ucu ameliyatı olmaya kafayı taktımm ama fasla kişi bulamıyorum bu ameliyatıı geçirenn bende kemikte problem yok sadece burun ucum etli senden istediğim 1.sorum ameliyattan çıktıktan sonra keşke yaptırmasaydım diyeceğin bir ağrın oldumu 2.sorum ne kadara oldun? 3.sorum bana maille eski yenii fotonu gönderirmisin bana yardımcı olursan minnettar olurumm lütfennnnnn bana yardımmmmmmm etttttt kimseyi bulamıyorum bu ameliyata dair video bile yokkkkkkkkk kafayıııııı yicemmmmmmmm
canm kusura bkma yenı gordum calısıyorum oyuzden cok fırsatım olmuyor ben burun ucu amelıyatına nıyetlenıp gıttm ama bellı belırsız bı kvıs vrmıs burnumda doktrm tm burun amelytı yaptıı benım burun agrım hıc olmadı desem yerıdır ama enfeksıyon kaptıgım ıcın cok sıkıntılı gunler gecırdım ha soyle bı agrım vardı basımı one egemedım uc haftaya yakın basım agır gelıyodu kı bu cok normaal zor bı amelıyt ama ınan hıc mı hıc burun agrısı amlyttn snra olmadı sonrasında da pısman ettırcek cok sukur agrım sızım olmadı ben hıc ucret odemedım amelıytıma devlet karsıladı malatya da bılge beye amelıyat oldum sen bana ozelden maıl adresını yaz gonderırım tabıkıdeeee sımdıde burnumdan cok memnunm ıyıkı olmusummmm
cnm sen tamm burun ameliyatı olmuşsun ben burun ucunu yaptırdınn sandımm oyleysee fotolarına gerekk yok verdiğinn bilgi içn çoook teşekkürrrrrr ederimmm:)burnunu güle güle kullan