Burun Ucu Estetiği (tip plasty)

Bende burun deliklerimi küçültmek çokkkkkkk az kaldırmak isterdim :( Fiyatı nedir bunun :50: işlem nasıl yapılıyor hiç anlamıyorum ya.

bn de yeni rinoplasti oldum. ama burnumun ucu top gibi. sanırım burnumun ucunu yaptırıcam 6 ay kdr sonra. bi bilgi veren olsa çok iyi olurdu

arkadaşlar bende 29 gun önce sadece burunucu oldum bende cok memnunum..kemersız duz uzun bı burnum vardı küçültüldu kısaldı bırazda kaldırıldı burun delıklerı daraltıldı şimdi tam yüzüme göre yuzume yakısan bı burun oldu kemıge hıc dokunulmadı hatta doktorum sagolsun istersen kemıgede bı torpı atarız dedı mınık bı cıkıntı vardı cok zor hıssedılen ama beni hiç rahatsız etmeyen ona ragmen kemiğe hiç dokunulmasını istemedım çok dogal oldu hiç kımse anlamıyo bılenler hariç :Darkadaslarım kılo mu verdın diyo bence sadece ucunun düzeltılmesı sıze yeterlı gelecekse sızı mutlu edeckse kesınlıkle sadece burunucu derim maddı olarakda cok uygun tam estetıklere göre yanı benım doktorumun yaptıgı tam estetıklere göre...bende lokalle oldum 2 saate yakın surdu agrı sızı hissetmedım ılk basta bı kac ıgneyı hıssedıyosunuz ssadece o kadar :D doktorum ankarada serdar öztürkk!!!! on numardır kendisi..

Canım bende serdar beye ameliyat olmak istiyorum henüz görüşmeye gitmedim ama bende burun ucu istiyorum. Senin iyileşme sürecin ne kadar sürdü.

kızlar benim de burnumun ucu uzun. ve git gide dudağıma doğru yakınlaşmaya başladı. nefes almamı da engelleme başladı.ne yapmam gerekiyo bilmiyorum.devlet karşılar mı sizce bir kısmını?bursada oturuyorum.ankarada da ailem var. bu iki şehirden birinde düşünüyorum.var mı tavsiye edebileceğiniz orta yollu iyi bir doktor? bi de emziriyorum şuanda. 10 aylık kızım var. yaz bitimine düşünüyorum inşallah

ben de estetik olmak istiyorum burnumda hafif kemer de var ama zaten minnak kavisli burun fazla sevmiyorum ben bir de gülünce burnumun ucu aşağı iniyor ondan rahatsız oluyorum daha çok acaba sadece ucunu düzeltseler nasıl olur ki bence güzel olur acaba doktor ne der ankaraya gidince bi sorayım

ben oldum ve fotoları ekledim eklı arkadslarım bakabılırler bi kaç gün sonra fotoları kaldıracam

Jivaluna canım merhaba...
Burun ucu olmuşsun serdar öztürk'e. Çook geçmiş olsun öncelikle...
Faceden ya da mailden görüşebilir miyiz? Ben de burun ucu olmak istiyorumda emin olamıyorum. Fotoğraflarını görebilir miyim sakıncaıs yoksa?

bn de yeni rinoplasti oldum. ama burnumun ucu top gibi. sanırım burnumun ucunu yaptırıcam 6 ay kdr sonra. bi bilgi veren olsa çok iyi olurdu
Slm burun ucu için ameliyat oldun mu? Benim de top gibi kaldı burun ucum. Eğer ameliyat olduysan lütfen bilgilendir beni. Çok mutlu olucam çünkü.

Back
X