- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 338
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
Kırk yıl düşünsem öpücük yaparken burnum nasıl duruyor diye merak etmezdim. Normal geldi bana
Vallahi tesadüf oldu burnumu biyere çarptım incelerken fark ettim hepmi böyleysi yenimi oldu acabaKırk yıl düşünsem öpücük yaparken burnum nasıl duruyor diye merak etmezdim. Normal geldi bana
Estetikli burunlarda iner mi?Herkesin burnu öpücük atarken aşağı inerrr. En azından benimki doğalken de iniyodu
Bu ne bicim uslup böyle.Ne diyon bacım neyin kafasını yasiyorsun
taşma yok aslında ama evet dudagım büyük bayagıBurun fena değil de dudak dolgusu var mı? belki ondandır aradaki mesafe kısa kalmış. Bunun sebebi de yanlış enjekte edilmiş dudak dolgusu.
Dolgu dudağa yapılması lazım bıyıklara taşırmadan.
İlk fotoda dudak dolgusu dudak üstü bıyıklara yapılmış burunla mesafesi daralmış sizin rahatsız olduğunuz durum o. Yoksa burun güzel olmuş
Fazla abartı oldu galba dolgumBurnunuzdan ziyade bence dudaklarınız gerçekten değişik duruyor.
Dudağıniz resmen kavisli duruyor üst tarafı
Burnunuz güzel ama dudagınızı bir daha böyle yaptırmayın, güzelliğinize gölge düşürür samimiyimFazla abartı oldu galba dolgum
Ben yeni gördügüm icin şaşırdım.Heralde yıllar icinde ucu yumusuyor.Botox randevusu aldımBurun ucuna yapılan bir botoksla düzeltilebilecek bir “sorun” tabii ben sorun demezdim
Bir tık acıtıyor geçmiş olsun şimdidenBen yeni gördügüm icin şaşırdım.Heralde yıllar icinde ucu yumusuyor.Botox randevusu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?