• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ucu kalkıklığı

nasllablr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
3
Merhaba herkese,13 ocakta burun estetiği oldum hafif kemer giderilecekti ve burun ucumu toparlamasını istedim kalkıklık o kadar az istedimki kesinlikle beni dinlemedi ve şuan 3. Haftaya gidiyorum her güne ağlayarak uyanıyorum cehenneme döndü günlerim,o kadar kalkıkki karşıdan bakınca domuz görüntüsü oluşuyo aynalara her baktığımda ağlıyorum acaba burun ucu daha düşer mi çünkü normalde tamponlar çıktığında düşüyo diyolar sonrası en fazla 2-3 milimlik düşer diyolar eğer öyleyse ben yandım

o görüntü genelde oluyor ve zaman geçtikçe gerçekten iniyor ve henüz bir ay bile olmamış burnunuz zamana bırak kendini yıpratırsın burnun kendine gelmesi min 3 ayı buluyor diyorlar tam şeklini 6. Aydan itibaren görüyormuşsun tavsiyem aynalara bakma çok fazla en azından iki aya kadar

İlk ay aşırı kalkık, büyük hatta domuz burnu görüntüsü olabiliyor. Tabi bahsettiğiniz kalkıklık aşırı değilse ..
Foto yüklersen yüzün görünmeyecek şekilde daha iyi yorumlarız.

o görüntü genelde oluyor ve zaman geçtikçe gerçekten iniyor ve henüz bir ay bile olmamış burnunuz zamana bırak kendini yıpratırsın burnun kendine gelmesi min 3 ayı buluyor diyorlar tam şeklini 6. Aydan itibaren görüyormuşsun tavsiyem aynalara bakma çok fazla en azından iki aya kadar
Ben çok teşekkür ederim zaten aynaya baktıkça ağlıyorum psikiyatriye bile gidebilecek sokağa çıkma yüzüm yok

İlk ay aşırı kalkık, büyük hatta domuz burnu görüntüsü olabiliyor. Tabi bahsettiğiniz kalkıklık aşırı değilse ..

Eklentiler

• IMG_5987.webp
    IMG_5987.webp
    5 KB · Görüntüleme: 139
Attım fotoğrafı ama karşıdan bakınca çok kötü duruyor

Ayy çok hoş ve kibar bir burun olmuş aşırı beğendimmm

Attım fotoğrafı ama karşıdan bakınca çok kötü duruyor
Daha 1 ay olmamış bile aşırı kalkık değil ki 6. aya kadar düşme süresi var benim ilk ay sizinkinden daha kalkıktı geçen hafta 6. ay kontrolüme gittim doktorum bundan sonra düşme olmaz dedi ki keşke az daha kalkık olsaydı diyorum.
Sizin burnunuzda gayet kibar güzel duruyor daha da doğallaşacak biraz zaman geçsin.

Burnun kalkık değil canım gayet iyi durumda tadını çıkar kendini boşuna yorma hiç de kötü değil öyle olsaydı dürüstçe derdim zaten

Burnun kalkık değil canım gayet iyi durumda tadını çıkar kendini boşuna yorma hiç de kötü değil öyle olsaydı dürüstçe derdim zaten
İyi ki varsınız allah razı olsun hepinizden çok teşekkür ederim çok mutlu oldum bu yorumunuza

Daha 1 ay olmamış bile aşırı kalkık değil ki 6. aya kadar düşme süresi var benim ilk ay sizinkinden daha kalkıktı geçen hafta 6. ay kontrolüme gittim doktorum bundan sonra düşme olmaz dedi ki keşke az daha kalkık olsaydı diyorum.
Sizin burnunuzda gayet kibar güzel duruyor daha da doğallaşacak biraz zaman geçsin.
Çok teşekkür ediyorum çok sağ olun o kadar psikolojik olarak yoğun bi süreçmişki su serptiniz hepiniz iyi ki varsınız allah razı olsun

Çok teşekkür ediyorum çok sağ olun o kadar psikolojik olarak yoğun bi süreçmişki su serptiniz
bende çok beğendim ilk aya göre baya güzel duruyor

bunun nesi domuz allah aşkına
Şöyle daha çok belli oluyo attım yandanda baya yukarı bakıyo aslında

Eklentiler

• IMG_6036.webp
    IMG_6036.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 113
hayır kesinlikle değil evet kardırmış ama domuz gibide değil kafana takma derim ki daha erken dönemdesin düşme ihtimali var

Düşmese bile güzel durmuş kibar bence hiç takılma insan alışıyor zamanla

Dediğinize mutluluktan ağladım gerçekten teşekkür ederim
Ya şakamısınız? Gördüm fotoyu cidden çok güzel ve doğal duruyor.Neresi bunun domuz burnuna benziyor? Delikleri kibar ucu gayet bombeli çok güzel olmus.Rahatlayın diye yazmıyorum cidden!

Çok teşekkür ediyorum çok sağ olun o kadar psikolojik olarak yoğun bi süreçmişki su serptiniz

Şöyle daha çok belli oluyo attım yandanda baya yukarı bakıyo aslında
Üzülecek bir durum yok ilk ay daha düşecek şuan bile çok hoş duruyor 🤗

Ya şakamısınız? Gördüm fotoyu cidden çok güzel ve doğal duruyor.Neresi bunun domuz burnuna benziyor? Delikleri kibar ucu gayet bombeli çok güzel olmus.Rahatlayın diye yazmıyorum cidden!
Çok teşekkür ederim düşünceniz beni çok mutlu etti 🙏🏻

Back
X