Burun ucu ödem belası (fotoğraflı)

black1111

🦋
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
505
160
103
İstanbul
6. Ayım bitti burun ucu ödemim devam ediyor ödemdir inş diye kendimi yedim doktorum yaza 1. Senemde geçeceğini söyledi ameliyat masası haline alacakmış cildim orta kalın . Birileri yok mu benzer durumum vardı geçti diyen su serpen kızlar... veya aksi durum 😔

Görüntüde sorun yoktu benim. Şu an da tam yumuşadığını düşünmüyorum 1 seneyi geçti

kızlar peki burun ucu kalkıklığınız indi mi?

6. Ayım bitti burun ucu ödemim devam ediyor ödemdir inş diye kendimi yedim doktorum yaza 1. Senemde geçeceğini söyledi ameliyat masası haline alacakmış cildim orta kalın . Birileri yok mu benzer durumum vardı geçti diyen su serpen kızlar... veya aksi durum 😔
2 sene oldu ameliyat olali burun derim kalin derininde kalini oldugu icin :( sisligim hala tam anlamiyla inmedi sizin burnunuza benzer bir halde hala beklemedeyim... hatta bir kac ay once duzeltme ameliyati olucaktim doktorum burnunda kesinlikle hala odem var eger ikinci bir ameliyatla burnun ucundaki odemli yere mudahale edersem bu sefer burnunda cokme olur dedi. Hala beklemedeyim sadece hergun ananas enzimi kullaniyorum cok hafifte olsa odemimi biraz gecirdi ama cok hafif...

2 sene oldu ameliyat olali burun derim kalin derininde kalini oldugu icin :( sisligim hala tam anlamiyla inmedi sizin burnunuza benzer bir halde hala beklemedeyim... hatta bir kac ay once duzeltme ameliyati olucaktim doktorum burnunda kesinlikle hala odem var eger ikinci bir ameliyatla burnun ucundaki odemli yere mudahale edersem bu sefer burnunda cokme olur dedi. Hala beklemedeyim sadece hergun ananas enzimi kullaniyorum cok hafifte olsa odemimi biraz gecirdi ama cok hafif...
Foto özelden Atarsan çok sevinirim 🙏💕

2 sene oldu ameliyat olali burun derim kalin derininde kalini oldugu icin :KK43: sisligim hala tam anlamiyla inmedi sizin burnunuza benzer bir halde hala beklemedeyim... hatta bir kac ay once duzeltme ameliyati olucaktim doktorum burnunda kesinlikle hala odem var eger ikinci bir ameliyatla burnun ucundaki odemli yere mudahale edersem bu sefer burnunda cokme olur dedi. Hala beklemedeyim sadece hergun ananas enzimi kullaniyorum cok hafifte olsa odemimi biraz gecirdi ama cok hafif...
merhaba geçmiş olsun bana da atar mısınız

Bende ameliyat olali 5 ay oldu hala o kadar siski burun ucu çok kötü duruyo, yanların sislikleri indi biraz derim cok kalın ondan dedi bana da başarısiz geldi ameliyatda burnum cok guzel gözüküyordu suan o foto dan eser yok

BENİM 3 SENE OLDU HALA ZAMAN ZAMAN ŞİŞİYO. ÖZELLİKLE ELLEYİP MASAJ YAPINCA ŞİŞİYOR VE GÜNLERCE İNMİYO. KENDİ HALİNE BIRAKINCA ELLEMEYİNCE KUCULUYO. VALLA 3 SENEDE COK SEKİL DEĞİŞTİRDİ. AYRICA BENİM UCUDA Bİ DÖNEM SİZİN GİBİ OLDU SONRA DÜZELDİ.

Back
X