Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burun ucunuz ne zaman yumusamaya basladi peki?9.ay kontrolümde bile ucunda ödem vardı 6.ay gayet normal
Benim yumuşadıBurun ucunuz ne zaman yumusamaya basladi peki?![]()
Vardıda böyle biçimsiz mi duruyordu9.ay kontrolümde bile ucunda ödem vardı 6.ay gayet normal
Sizin ne zaman yumusadi peki? Kacinci ayda?Benim yumuşadı
ve kapali teknikle mi oldunuz acaba?Benim yumuşadı
Hayır cnm açık teknik piezove kapali teknikle mi oldunuz acaba?![]()
Tesekkurler cevap icinHayır cnm açık teknik piezo
Yani çok az milimlikkızlar peki burun ucu kalkıklığınız indi mi?
Yani çok az milimlik
2 sene oldu ameliyat olali burun derim kalin derininde kalini oldugu icin6. Ayım bitti burun ucu ödemim devam ediyor ödemdir inş diye kendimi yedim doktorum yaza 1. Senemde geçeceğini söyledi ameliyat masası haline alacakmış cildim orta kalın . Birileri yok mu benzer durumum vardı geçti diyen su serpen kızlar... veya aksi durum![]()
Foto özelden Atarsan çok sevinirim2 sene oldu ameliyat olali burun derim kalin derininde kalini oldugu icinsisligim hala tam anlamiyla inmedi sizin burnunuza benzer bir halde hala beklemedeyim... hatta bir kac ay once duzeltme ameliyati olucaktim doktorum burnunda kesinlikle hala odem var eger ikinci bir ameliyatla burnun ucundaki odemli yere mudahale edersem bu sefer burnunda cokme olur dedi. Hala beklemedeyim sadece hergun ananas enzimi kullaniyorum cok hafifte olsa odemimi biraz gecirdi ama cok hafif...
merhaba geçmiş olsun bana da atar mısınız2 sene oldu ameliyat olali burun derim kalin derininde kalini oldugu icinsisligim hala tam anlamiyla inmedi sizin burnunuza benzer bir halde hala beklemedeyim... hatta bir kac ay once duzeltme ameliyati olucaktim doktorum burnunda kesinlikle hala odem var eger ikinci bir ameliyatla burnun ucundaki odemli yere mudahale edersem bu sefer burnunda cokme olur dedi. Hala beklemedeyim sadece hergun ananas enzimi kullaniyorum cok hafifte olsa odemimi biraz gecirdi ama cok hafif...
Birde içime sinseburnunuz çok güzel