Burun ucu şişliği (resimli)

Meri3326

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
187
14
18
31
Kızlar burun ucum iğrenç duruyor eski çektiğim fotolarla kıyasladım şişlik azalacak yere artıyor belli ters giden bişey var 2.5 ay oldu bilen bişiler desin lütfen

Eklentiler

• IMG_9017.webp
    IMG_9017.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 768
Merhaba.Benim 5. ayım.Ona rağmen ucu hala yuvarlak ve şiş.Orta kalın derili burnum var.Herkes en son ve en zor inen yerin burun ucu olduğunu söylüyor.1 yılda iniyormuş genelde.

Merhaba.Benim 5. ayım.Ona rağmen ucu hala yuvarlak ve şiş.Orta kalın derili burnum var.Herkes en son ve en zor inen yerin burun ucu olduğunu söylüyor.1 yılda iniyormuş genelde.
Zaten öyle yada böyle yeni bir işlem için bir yıl beklemek gerekiyormuş aşırı pişmanım ameliyat olduğuma

Merhaba benim de burun ucum top gibi şiş , çok mutsuzum doktorum en az 1 yıl diyor inmesine malesef

Tam olarak oturması 6 ayı bulur. Burnunuz çok doğal olmuş. Benim de çok doğal duruyor ama sorun şu ki ben doğal sevmiyorum :D ameliyat yaptırmısken gerçekten kusursuz barbie nose tarzı bir şey yaptıracağım. Çok rahatsız değilseniz 1 sene bekleyin.

Benim burnum doğuştan top gibi 😃😃 ergenlikte bir şişti daha da inmedi önceleri ağlardım üzülürdüm beğenmezdim ama sonraları barıştım burnumla hele ki eşim ilk tanıştığımızda yüzünde en çok burnunu sevdim deyince şok oldum o kadar mutlu oldum ki anlatamam🤗😇 artık bende seviyorum burnumu 😄😉
Bence burnunuz gayet güzel duruyor 👍

Tam olarak oturması 6 ayı bulur. Burnunuz çok doğal olmuş. Benim de çok doğal duruyor ama sorun şu ki ben doğal sevmiyorum :D ameliyat yaptırmısken gerçekten kusursuz barbie nose tarzı bir şey yaptıracağım. Çok rahatsız değilseniz 1 sene bekleyin.
Ben burnumun yapısı bozulsun istemedim zaten eski burnumu beğeniyordum içte ve dışta eğrilik vardı onu düzeltti bide sivilce gibi kemer aldı o kadar ama bana bi tuhaf geliyor 😂

Benim burnum doğuştan top gibi 😃😃 ergenlikte bir şişti daha da inmedi önceleri ağlardım üzülürdüm beğenmezdim ama sonraları barıştım burnumla hele ki eşim ilk tanıştığımızda yüzünde en çok burnunu sevdim deyince şok oldum o kadar mutlu oldum ki anlatamam🤗😇 artık bende seviyorum burnumu 😄😉
Bence burnunuz gayet güzel duruyor 👍
[/QUOTE]
Herkes öyle diyor ama ben eskisini beğenince bu bi farklı geldi😅

Siz bu burnu mu beğenmiyorsunuz? Bence kusursuz denecek kadar güzel. Harika.
Eski burnumdan memnundum ama septoplasti olmanın son eşiğine gelmiştim doktorda kemer vardı küçük onu almış düzeltmiş ama ben eski burnumla çok memnundum şuan psikolojikmen yıprandım hayattan soğudum

Back
X