Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ucu ve kanatlarınesi iğrenç duruyor? bence gayet güzel ve doğal bir burun
Zaten öyle yada böyle yeni bir işlem için bir yıl beklemek gerekiyormuş aşırı pişmanım ameliyat olduğumaMerhaba.Benim 5. ayım.Ona rağmen ucu hala yuvarlak ve şiş.Orta kalın derili burnum var.Herkes en son ve en zor inen yerin burun ucu olduğunu söylüyor.1 yılda iniyormuş genelde.
Ben burnumun yapısı bozulsun istemedim zaten eski burnumu beğeniyordum içte ve dışta eğrilik vardı onu düzeltti bide sivilce gibi kemer aldı o kadar ama bana bi tuhaf geliyorTam olarak oturması 6 ayı bulur. Burnunuz çok doğal olmuş. Benim de çok doğal duruyor ama sorun şu ki ben doğal sevmiyorumameliyat yaptırmısken gerçekten kusursuz barbie nose tarzı bir şey yaptıracağım. Çok rahatsız değilseniz 1 sene bekleyin.
Masaj yapıyor Musun canım bide biraz olsun şişi indi mi burnununMerhaba benim de burun ucum top gibi şiş , çok mutsuzum doktorum en az 1 yıl diyor inmesine malesef
Yapıyorum masaj hergün asla inmiyorMasaj yapıyor Musun canım bide biraz olsun şişi indi mi burnunun
Kalın derilere masaj önerilmiyor ödemi ne kadar ellersen o kadar şişiyorYapıyorum masaj hergün asla inmiyor
Kızlar burun ucum iğrenç duruyor eski çektiğim fotolarla kıyasladım şişlik azalacak yere artıyor belli ters giden bişey var 2.5 ay oldu bilen bişiler desin lütfen
Eski burnumdan memnundum ama septoplasti olmanın son eşiğine gelmiştim doktorda kemer vardı küçük onu almış düzeltmiş ama ben eski burnumla çok memnundum şuan psikolojikmen yıprandım hayattan soğudumSiz bu burnu mu beğenmiyorsunuz? Bence kusursuz denecek kadar güzel. Harika.
Gerçekten mi benim baya bi masajım var günlük doktorum mutlaka yapndediKalın derilere masaj önerilmiyor ödemi ne kadar ellersen o kadar şişiyor
Eski burnumdan memnundum ama septoplasti olmanın son eşiğine gelmiştim doktorda kemer vardı küçük onu almış düzeltmiş ama ben eski burnumla çok memnundum şuan psikolojikmen yıprandım hayattan soğudum
Herkes öyle diyor bende mi sorun var acabaGayet doğal gördüm![]()
Bende yapıyordum fayda etmedi bıraktım kendi kendine inmeye başladıGerçekten mi benim baya bi masajım var günlük doktorum mutlaka yapndedi
Bu arada burnunuz bence güzel canınızı sıkmayın