Burun ucu şişliği

jughead

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
38
11
38
Merhaba bugün burnumdaki alçı çıktı ve aynaya baktığım zaman kocaman bi burun ucu görüyorum bu şişlikten dolayı mı yani zamanla küçülür mü?

Alçın yeni çıkıp sadece burun ucunu kocaman görüyorsan şanslısın :) küçülüyor merak etme

Gerçekten aynaya bakmak bile istemiyorum psikolojim bozuldu gözlerim bile farklı geliyor
Gözlerin farklı zaten şuan :) normalleşicek zamanla . İlk ay benim gözlerim çok çok farklıydı, görenin dili tutuluyordu yorum yapamıyordu. Şimdi 2.ayımdayım daha normal. Çevremdekiler eski haline döndü diyorlar ama bence hâla biraz farklı

İnşallah benimki de bir an önce iner gerçekten teşekkür ederim içimi rahatlattınız biraz

Merhaba bugün burnumdaki alçı çıktı ve aynaya baktığım zaman kocaman bi burun ucu görüyorum bu şişlikten dolayı mı yani zamanla küçülür mü?
Merak etmeyin hepsi geçiyor. Benim yaptıralı 5 yıl oluyor. İlk zaman alçı çıktığında burnum kocamandı domuz burnu gibi. 6ay 1 yıl arasında o şişlikler iniyor burnunuz tam şeklini alıyor.

Merak etmeyin hepsi geçiyor. Benim yaptıralı 5 yıl oluyor. İlk zaman alçı çıktığında burnum kocamandı domuz burnu gibi. 6ay 1 yıl arasında o şişlikler iniyor burnunuz tam şeklini alıyor.
Peki şişlikler inerken burnunuzun kalkıklığı da indi mi yoksa şişliklerin inmesi şekilde değişikliğe çok neden oluyor mu? Bende şu anda da çok kalkıklık yok ama bu haliyle kalsın istiyorum, 20.günüm

Benim kalkıklığında Herhangi bir değişiklik olmadı sadece ödemler gidince biraz daha küçüldü o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…