Umarım dediğiniz gibi olur teşekkür ederim :)Alçın yeni çıkıp sadece burun ucunu kocaman görüyorsan şanslısın :) küçülüyor merak etme
Benim koskocaman bi burnum vardı, küçüldü şuan 2.ayımdayım tabi ödemler geçmiş değil. Umarım istediğiniz gibi olurUmarım dediğiniz gibi olur teşekkür ederim :)
Gerçekten aynaya bakmak bile istemiyorum psikolojim bozuldu gözlerim bile farklı geliyorBenim koskocaman bi burnum vardı, küçüldü şuan 2.ayımdayım tabi ödemler geçmiş değil. Umarım istediğiniz gibi olur
Gözlerin farklı zaten şuan :) normalleşicek zamanla . İlk ay benim gözlerim çok çok farklıydı, görenin dili tutuluyordu yorum yapamıyordu. Şimdi 2.ayımdayım daha normal. Çevremdekiler eski haline döndü diyorlar ama bence hâla biraz farklıGerçekten aynaya bakmak bile istemiyorum psikolojim bozuldu gözlerim bile farklı geliyor
İnşallah benimki de bir an önce iner gerçekten teşekkür ederim içimi rahatlattınız birazGözlerin farklı zaten şuan :) normalleşicek zamanla . İlk ay benim gözlerim çok çok farklıydı, görenin dili tutuluyordu yorum yapamıyordu. Şimdi 2.ayımdayım daha normal. Çevremdekiler eski haline döndü diyorlar ama bence hâla biraz farklı
Çok yeni, hemen hemen herkes geçiyor bu aşamalardan. Ben zorlandım umarım siz daha kolay atlatırsınızİnşallah benimki de bir an önce iner gerçekten teşekkür ederim içimi rahatlattınız biraz
İnşallah öyle olur bir an önce geçsinÇok yeni, hemen hemen herkes geçiyor bu aşamalardan. Ben zorlandım umarım siz daha kolay atlatırsınız
Merak etmeyin hepsi geçiyor. Benim yaptıralı 5 yıl oluyor. İlk zaman alçı çıktığında burnum kocamandı domuz burnu gibi. 6ay 1 yıl arasında o şişlikler iniyor burnunuz tam şeklini alıyor.Merhaba bugün burnumdaki alçı çıktı ve aynaya baktığım zaman kocaman bi burun ucu görüyorum bu şişlikten dolayı mı yani zamanla küçülür mü?
Peki şişlikler inerken burnunuzun kalkıklığı da indi mi yoksa şişliklerin inmesi şekilde değişikliğe çok neden oluyor mu? Bende şu anda da çok kalkıklık yok ama bu haliyle kalsın istiyorum, 20.günümMerak etmeyin hepsi geçiyor. Benim yaptıralı 5 yıl oluyor. İlk zaman alçı çıktığında burnum kocamandı domuz burnu gibi. 6ay 1 yıl arasında o şişlikler iniyor burnunuz tam şeklini alıyor.
Benim daha 14. Günüm inşallah öyle olurMerak etmeyin hepsi geçiyor. Benim yaptıralı 5 yıl oluyor. İlk zaman alçı çıktığında burnum kocamandı domuz burnu gibi. 6ay 1 yıl arasında o şişlikler iniyor burnunuz tam şeklini alıyor.
Benim kalkıklığında Herhangi bir değişiklik olmadı sadece ödemler gidince biraz daha küçüldü o kadarPeki şişlikler inerken burnunuzun kalkıklığı da indi mi yoksa şişliklerin inmesi şekilde değişikliğe çok neden oluyor mu? Bende şu anda da çok kalkıklık yok ama bu haliyle kalsın istiyorum, 20.günüm
Ayyy aynısını kendimde de umuyorummmBenim kalkıklığında Herhangi bir değişiklik olmadı sadece ödemler gidince biraz daha küçüldü o kadar
İnşallah sizin de öyle olur ne demek rica ederim. Her şey istediğiniz gibi olsunAyyy aynısını kendimde de umuyorummmTeşekkürler cevabınız için
Şu an 20.günümdeyim zaten kalkık değil daha da insin istemiyorum yaİnşallah sizin de öyle olur ne demek rica ederim. Her şey istediğiniz gibi olsun
Çok güzel olmuş. Hayırlı olsunŞu an 20.günümdeyim zaten kalkık değil daha da insin istemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?