Darkkk Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2019 32 22 38 28 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi jughead #41 Siyah Kugu .!.: Evet şiş her yer şiş, çok normal lütfen paniklemeyin geçecek:) Genişletmek için tıkla... Siyah Kugu .!.: Evet şiş her yer şiş, çok normal lütfen paniklemeyin geçecek:) Genişletmek için tıkla... jughead .!.: Burun ucum hariç memnunum Burnumun ucu etli duruyor önden büyük görünüyo umarım ödemdir ve küçülür Genişletmek için tıkla... Merhaba burun ucunuz küçüldü mü benim birinci ayım burnumun ucu cok sert ve top gibi sizin nasıl oldu acaba İnşallah teşekkür ederim
Siyah Kugu .!.: Evet şiş her yer şiş, çok normal lütfen paniklemeyin geçecek:) Genişletmek için tıkla... Siyah Kugu .!.: Evet şiş her yer şiş, çok normal lütfen paniklemeyin geçecek:) Genişletmek için tıkla... jughead .!.: Burun ucum hariç memnunum Burnumun ucu etli duruyor önden büyük görünüyo umarım ödemdir ve küçülür Genişletmek için tıkla... Merhaba burun ucunuz küçüldü mü benim birinci ayım burnumun ucu cok sert ve top gibi sizin nasıl oldu acaba İnşallah teşekkür ederim
I Iiireee Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2020 7 0 1 23 25 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi jughead #42 jughead .!.: Merhaba bugün burnumdaki alçı çıktı ve aynaya baktığım zaman kocaman bi burun ucu görüyorum bu şişlikten dolayı mı yani zamanla küçülür mü? Genişletmek için tıkla... Merhaba, suan bende ayni sorunu yasiyorum.. sizde bir degisim var mi? Ne durumdasiniz? Memnunmusunuz?
jughead .!.: Merhaba bugün burnumdaki alçı çıktı ve aynaya baktığım zaman kocaman bi burun ucu görüyorum bu şişlikten dolayı mı yani zamanla küçülür mü? Genişletmek için tıkla... Merhaba, suan bende ayni sorunu yasiyorum.. sizde bir degisim var mi? Ne durumdasiniz? Memnunmusunuz?
I Iiireee Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2020 7 0 1 23 25 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi jughead #43 jughead .!.: Burun ucum hariç memnunum Burnumun ucu etli duruyor önden büyük görünüyo umarım ödemdir ve küçülür Genişletmek için tıkla... Merhaba, kuculdu mu?
jughead .!.: Burun ucum hariç memnunum Burnumun ucu etli duruyor önden büyük görünüyo umarım ödemdir ve küçülür Genişletmek için tıkla... Merhaba, kuculdu mu?