Burun ucu şişliği

Burun ucum hariç memnunum
Burnumun ucu etli duruyor önden büyük görünüyo umarım ödemdir ve küçülür
Merak etmeyin burun ucundaki ödem, ödemin en son indiği yer. 3.aydan sonra yavaş yavaş kaybolacak. Hele ki benim gibi ince deriliyseniz bu ödem süreci daha da hızlı biter. Hiç merak etmeyin, burun ucunuz öyle şiş haliyle kalmayacak. Çok zor ama sabrı son haddine kadar isteyen bir süreç. Ameliyatın öncesi ayrı, sonrası ayrı stres. Şeklini beğensen de tam hali oturmadığı için sevinemiyorsun bile tam olarak, en azından ben o durumdayım vallaBende ödem fazla yok ama ödemle birlikte kalkıklığı da iner diye dert ediyorum çünkü şu anki hali tam istediğim gibiii

Haklısınız ameliyat olmayı çok istiyodum ama şimdi doğru düzgün sevinemiyorum bile tabi gözümüz de alışkın değil yeni haline inşallah herkesin istediği gibi olur yorumunuz için de teşekkür ederim

Ne demek, inşallah 1-2 sonra yine mesajlaşır, istediğim gibi kaldı burnum deriz birbirimize

Şu an 20.günümdeyim zaten kalkık değil daha da insin istemiyorum ya
Burnunuz çok güzel görünüyor:) kısa sürede böyle görünmesi gerçekten çok iyi size bir şey sormak istiyorum ben de ameliyat oldum bugün 11. günüm. Üst dudağım inik duruyor ve gülerken üst dişlerim görünmüyor. Sizde de bu tarz bir şey oldu mu?

Merhabalar bende de ilk günlerde oldu bu sorun ama bende ödem çok azdı, o yüzden şimdi tamamen düzeldi gibi. Sizinki daha çok yeni, bu uyuşuklukların geçmesi yavaş yavaş ve zaman içinde olur

Merhaba bugün burnumdaki alçı çıktı ve aynaya baktığım zaman kocaman bi burun ucu görüyorum bu şişlikten dolayı mı yani zamanla küçülür mü?
küçülür zamanla benimde bir yıl oldu ilk alçı çıkarıldığında şok olmuştum burun ucum çok şişti zamanla geçiyor ama sabır lazım

Evet inşallah benimki de iner cevabınız için teşekkür ederim
bisey değil canım insan zamanla alışıyor burnuna ben aynada günde 50 kez bakardım burnuma darbe almamaya çok dikkat et ben yeni yürümeye başlayan çocuklar gibiydim her adimima çok dikkat ederdim düşerim bi yere çarparım bişey yada biri çarpar diye

Bende yeni ameliyat oldum 15.gunum ve burun ucum kocaman büyük ve geniş küçülür mu sonradan

Merhaba, 1.ayımdayım burun yanları da şiş mi acaba suratımın ortası preslenmis gibi kalın duruyor sırtı geniş bıraz incelir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…