Burun ucunda beyaz ip

betulttr

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
84
7
16
35
Yakın zamanda ameliyat oldum hala atellerim tampon duruyor burnumun ucunda ilk mavi bir ip vardı şimdi ise o düştü beyaz ipler var bu ipten iç kısımda da var bu dikişi doktor mı alacak kendı kendıne eriyecek mi ve bu burnumun ucunda ip geçen yer içteki gibi biraz kabardı böyle sorunla karşılaşan oldu mu

Merhaba benimde öyle 1 dikişim duruyor, doktor kendi eriyen dikiş bu dedi. Sizinde öyledir muhtemelen. Ve dediğiniz gibi hafif kabarıklık var.

Sizin de burun ucunda mı genellikle burun içinde duymuştum ama burun ucunda ilk defa kendımde rastladım teşekkürler 😊 umarım kabarık kalıcı olmaz bazen ip türüne alerji geliştirebiliyormuş vücut kabrıklıgı da burun içinde duymuştum yine Burun ucunda duymamıştım inş geçicidir

Merhaba,bende çarşamba günü oldum. Bugün tamponlardan kurtuldum sorunsuz geçti her şey tamponları alması hiççççççç acıtmıyor sakın korkmayın ben korkmuştum ama boşaymış.
O mavi ip bende de var burun ucu derken hemen dudak üstü iki burun deliği arasında ki dikiş yerini kast etmiş arkadaş sanırım benım dikişlerimi almadılar kendiside düşmedi perşembe günü alçım alınacak
Tampon gidince yüzümün şişi hemen yarı yarıya indi zaten hiç morarma yaşamadım şükür bugün işime de döndüm

Bende size yıkama için verilen suyu soracağım kullana biliyor musunuz? Benim içim kalkıyor o işlemi yaparken çok zorlanıyorum acı sızı değil mide bulantısı

Sizin de burun ucunda mı genellikle burun içinde duymuştum ama burun ucunda ilk defa kendımde rastladım teşekkürler 😊 umarım kabarık kalıcı olmaz bazen ip türüne alerji geliştirebiliyormuş vücut kabrıklıgı da burun içinde duymuştum yine Burun ucunda duymamıştım inş geçicidir
Alerji gibi bir tepki vermedi açıkcası hatta indi gibide. Siz yine de gözlemleyin en olmadı doktorunuza bir sorun derim. Ama sanmıyorum alerjik bir durum oluşacağını:) çok geçmiş olsun umarım güzel burunlara kavuşuruz:)

Çok teşekkürler aynen umarım gzuel sonuçlara burunlara ulaşırız bende bekleyeceğim kremleri sürüyorum sonuçta daha yeni belkı düzelir ıplerı de doktor perşmbe günü bir şey söyler zaten bakalım 🤔

Merhaba,bende çarşamba günü oldum. Bugün tamponlardan kurtuldum sorunsuz geçti her şey tamponları alması hiççççççç acıtmıyor sakın korkmayın ben korkmuştum ama boşaymış.
O mavi ip bende de var burun ucu derken hemen dudak üstü iki burun deliği arasında ki dikiş yerini kast etmiş arkadaş sanırım benım dikişlerimi almadılar kendiside düşmedi perşembe günü alçım alınacak
Tampon gidince yüzümün şişi hemen yarı yarıya indi zaten hiç morarma yaşamadım şükür bugün işime de döndüm

Bende size yıkama için verilen suyu soracağım kullana biliyor musunuz? Benim içim kalkıyor o işlemi yaparken çok zorlanıyorum acı sızı değil mide bulantısı

Çok geçmiş olsun umarım gzuel sonuçlara ulaşırız inş. benım tamponum atel duruyor hala ıkısıde perşmebe çıkacak ben kullanıyorum okyanus suyu diyorsunuz galıba zaten tampondan çok içeri girmiyor ama mideniz hassassa bir tadı var o rahatsız edebilir içi çok kötü kanlı kuru değilse sayıyı azaltabilirsiniz yada naneli bir şeker atın agZınıza öyle sıkın belkı işe yarar geçmiş olsun

Back
X