Burun ucunda ödemden dolayı yamukluk!

Mesaj verdi yapıyorum ama sanki daha beter oldu😁
Şişliklerin var o bariz belli, ama şişlikler indiğindeki haliyle konuşmak gerekir 2 ay daha erken bi 6 ay sabretmen gerek. Bende burun ucundaki yamukluktan şikayetçi olduğum için burun ucu şişliğide geç indiği için bazen sabretmem gerektiğini kendi kendime söylüyorum öyle teselli oluyorum. Bence 6 ay sonra seninde yamukluğun bariz değişcek

Şişliklerin var o bariz belli, ama şişlikler indiğindeki haliyle konuşmak gerekir 2 ay daha erken bi 6 ay sabretmen gerek. Bende burun ucundaki yamukluktan şikayetçi olduğum için burun ucu şişliğide geç indiği için bazen sabretmem gerektiğini kendi kendime söylüyorum öyle teselli oluyorum. Bence 6 ay sonra seninde yamukluğun bariz değişcek
Hay ağzından bal damlıyor inşallah

Ya sende resim atarmısım sen benim burnumdaki eğriliği görebiliyormusunuz çok kötü dıruyormu😭
Kötü durmuyor heleki dışardaki insanlar bence farketmiyorlardır bile sadece yeni ameliyat olduğunu bilen herkes dikkat ediyor burnuma aa nasıl olmuş falan diye küçük şeyleri bile gözlerine batabilir sen takma kafana doktorunu dinle inan ben biraz nefes alamıyorum şuan o canımı sıkıyor yoksa bu şekildede okey benim için kusursuz kimse olamaz belki ikinci ameliyatımdada düzeltemeyecekler yani o risk hep var sadece sabret

şu linkteki kadınında burnu baya yamukmuş sonradan düzeliyor izle istersen

Atarım tabi resimde

Kötü durmuyor heleki dışardaki insanlar bence farketmiyorlardır bile sadece yeni ameliyat olduğunu bilen herkes dikkat ediyor burnuma aa nasıl olmuş falan diye küçük şeyleri bile gözlerine batabilir sen takma kafana doktorunu dinle inan ben biraz nefes alamıyorum şuan o canımı sıkıyor yoksa bu şekildede okey benim için kusursuz kimse olamaz belki ikinci ameliyatımdada düzeltemeyecekler yani o risk hep var sadece sabret

Atarım tabi resimde

Bu kızla arkadaş olduk masajla düzelmiş bu kız banada durmadan yap masaj diyor ama düzelmiyor hele bekleyelim sen benim gibisin önden biraz eğri duruyor peki yandan memnunmusun

Atarım tabi resimde

Birde günce eğriliyor o neden acaba😭

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 783
Baksana kesi yerine daha yara oldu şişti kesi yeri başı çok sert sivilce gibi oldu geçecek gibi değildi çol şükür o geçti ama bu seferde yamuluyo gülünce vaşla ödemdir inşallah
Sendede gülünce eğrilik oluyormu senin amaliyatın nekadar oldu

Baksana kesi yerine daha yara oldu şişti kesi yeri başı çok sert sivilce gibi oldu geçecek gibi değildi çol şükür o geçti ama bu seferde yamuluyo gülünce vaşla ödemdir inşallah
Aslında yamulmuyor gülünce şişlikler burun ucunu farklı yöneymiş gibi gösteriyor. alttan bakınca ortadaki kemiğin düzmü ?

Yandan çok güzel

Eklentiler

• 58C7C3C1-DD88-4BEE-B037-722C4015670D.webp
    58C7C3C1-DD88-4BEE-B037-722C4015670D.webp
    13 KB · Görüntüleme: 648
Evet gerçekten dediğiniz gibi. Ben biraz mandal burun deformitesine benzettim. 5 ay olan bir ameliyatta böyle bir ödem bilmiyorum mantıklı gelmedi bana. İsterseniz biraz daha bekleyin düzelme olmazsa doktorunuza söyleyin. Umarım en kısa zamanda geçer. (Forumda mandal burun deformitesi yaşayan bir arkadaş revizyon olmayı düşünüyordu sanırım ama emin değilim)
Merhaba arkadaşlar,

burun ameliyatım gerçekleşeli 5 ay oldu. Burnun sol ucu sağ ucuna göre aşağı doğru düşük gözüküyor buda burnumun yamuk gözükmesine sebep oluyor . Doktor bunun ödemden kaynaklandığını söyleyip kortizon iğnesi yaptı o bölgeye şişliğin inmesi için fakat 1 ay geçmesine rağmen bir değişiklik olmadı . Daha net görebilmeniz için fotoğraf ekliyorum. Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı ? Düzeldimi yorumlarınızı merak ediyorum .
Aynısı başımda iki ay oldu😰

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 697
Merhaba arkadaşlar,

burun ameliyatım gerçekleşeli 5 ay oldu. Burnun sol ucu sağ ucuna göre aşağı doğru düşük gözüküyor buda burnumun yamuk gözükmesine sebep oluyor . Doktor bunun ödemden kaynaklandığını söyleyip kortizon iğnesi yaptı o bölgeye şişliğin inmesi için fakat 1 ay geçmesine rağmen bir değişiklik olmadı . Daha net görebilmeniz için fotoğraf ekliyorum. Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı ? Düzeldimi yorumlarınızı merak ediyorum .
Aynıız başımda 2 ay oldu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 620
Merhaba arkadaşlar,

Merhaba, benimde burun ucum sizinle aynı durumda ve bir yıl oldu, korona dolayısıyla doktorada gidemiyorum. Sorununuz çözüldü mü ya da çözüm yolu nedir bi bilgi edinebildiniz mi? Gerçekten çok mutsuzum bir yılın sonunda hiç bi ödem kalmayacak istediğim buruna sahip olucam derken

Merhaba arkadaşlar,

Aynı duumdayım tm 5 ay oldu önden eğri duruyor ne yapıcamı bilmİyorum

Merhaba, benimde burun ucum sizinle aynı durumda ve bir yıl oldu, korona dolayısıyla doktorada gidemiyorum. Sorununuz çözüldü mü ya da çözüm yolu nedir bi bilgi edinebildiniz mi? Gerçekten çok mutsuzum bir yılın sonunda hiç bi ödem kalmayacak istediğim buruna sahip olucam derken
Sorun düzelmedi aynı sizin nasık

Evet gerçekten dediğiniz gibi. Ben biraz mandal burun deformitesine benzettim. 5 ay olan bir ameliyatta böyle bir ödem bilmiyorum mantıklı gelmedi bana. İsterseniz biraz daha bekleyin düzelme olmazsa doktorunuza söyleyin. Umarım en kısa zamanda geçer. (Forumda mandal burun deformitesi yaşayan bir arkadaş revizyon olmayı düşünüyordu sanırım ama emin
Merhaba arkadaşlar,

burun ameliyatım gerçekleşeli 5 ay oldu. Burnun sol ucu sağ ucuna göre aşağı doğru düşük gözüküyor buda burnumun yamuk gözükmesine sebep oluyor . Doktor bunun ödemden kaynaklandığını söyleyip kortizon iğnesi yaptı o bölgeye şişliğin inmesi için fakat 1 ay geçmesine rağmen bir değişiklik olmadı . Daha net görebilmeniz için fotoğraf ekliyorum. Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı ? Düzeldim

Back
X