- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Samimi yazdim cidden. Absurd hic bir sey yok. Kalkikligi bile simdiden ideal duruyor. Delikler icin hic korkma. Biz nelerini gorduk burada hepside duzeliyor. Moralini hic bozma dahada guzellesecek emin ol.
Ay insallah ya cok cok tesekkur ederim :)Samimi yazdim cidden. Absurd hic bir sey yok. Kalkikligi bile simdiden ideal duruyor. Delikler icin hic korkma. Biz nelerini gorduk burada hepside duzeliyor. Moralini hic bozma dahada guzellesecek emin ol.
Sağdaki sarkık olan ilki. İkinciyi Arda Pelen beye oldum. Şişleri inmedi net konuşamam fakat şu an görüntü benim için çok çok iyi.2. Ameliyati kime oldunuz sagdaki ilk dimi gercekten kotuymuş
Saglikli mutlu günlerde kullaninSağdaki sarkık olan ilki. İkinciyi Arda Pelen beye oldum. Şişleri inmedi net konuşamam fakat şu an görüntü benim için çok çok iyi.
Arkadaşım canını sıkmak istemem ama çok başarılı bi ameliyat olmamış sanki.Tabiki eski burnunuzu şartları bilemeyiz ama uç kısmı aylar geçtikçe belki bukadar göze batmaz daha orantılı durabilir fakat bi mucize olmuyo en azından ben öyle düşünüyorum.Kızlar bu gün 26. Günüm sizce nasıl duruyor yorum yapar mısınız
Benimde atel çıktığında uzun görünüyordu burnum yandan hatta baya takmıştım konular açmıştım.şuan 5.aya girdim yani kısalmadı tabiki ama daha orantılı duruyor sanki yada ben alıştım bilemiyorum.yani seninde belki zamanla göze batmaz daha orantılı durabilir umarım herkes istediği burunlara kavuşur 1 yılda değişiyormuş daha.beklemedeyiz.Kızlar bu gün 26. Günüm sizce nasıl duruyor yorum yapar mısınız
Arkadaş için çok üzüldüm.burun ameliyattan sonra nasıl görünüyorsa süreç içinde de öyle görünüyor hiç birşey değişmiyor.sislikler burnu kusurlu göstermiyor şişlikler geçince de burundaki kusurlar aynı kalıyor.benim 1 yılı geçti hala aynı ilk burnumu gördüğümde nasıldiysa şimdi de aynı öyle.çok geçmiş olsun.Arkadaşım canını sıkmak istemem ama çok başarılı bi ameliyat olmamış sanki.Tabiki eski burnunuzu şartları bilemeyiz ama uç kısmı aylar geçtikçe belki bukadar göze batmaz daha orantılı durabilir fakat bi mucize olmuyo en azından ben öyle düşünüyorum.
Ilk basta biraz uzun gozukuyordu dogru diyorsun. Belki sen farketmeyebilirsin ama 2 ayda resmen cekti burun ucun kisaldi yani. Goze carpmiyor. Daha orantili duruyor.Benimde atel çıktığında uzun görünüyordu burnum yandan hatta baya takmıştım konular açmıştım.şuan 5.aya girdim yani kısalmadı tabiki ama daha orantılı duruyor sanki yada ben alıştım bilemiyorum.yani seninde belki zamanla göze batmaz daha orantılı durabilir umarım herkes istediği burunlara kavuşur 1 yılda değişiyormuş daha.beklemedeyiz.
Burun ucunun iyi yönde değişeceğini sanmıyorum. Kanatlar ve burun ucu dengeli durmuyor. Önceki burnunun resmi var mı? Doktor ne yapmış daha iyi anlarız.Kızlar bu gün 26. Günüm sizce nasıl duruyor yorum yapar mısınız
Bence biraz burun ucu kaldirilsa o goruntu bir nebze daha iyi gorunur gibi geliyor bana.Burun ucunun iyi yönde değişeceğini sanmıyorum. Kanatlar ve burun ucu dengeli durmuyor. Önceki burnunun resmi var mı? Doktor ne yapmış daha iyi anlarız.
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama ilk ayını doldurunca burun konusunda deneyimli bir plastik cerraha göster bence.
6. aydan önce bir şey yapılmasa da kafandaki soru işaretlerini gidermene yardımcı olur.
Daha çok burunumun orta kısmını toplamamış gibi. Dışarda duruyor çünküBence biraz burun ucu kaldirilsa o goruntu bir nebze daha iyi gorunur gibi geliyor bana.
Orta derken kesi yapilan yerimi diyorsunuz. Sizin eski burnunuzun onden resmi varmiDaha çok burunumun orta kısmını toplamamış gibi. Dışarda duruyor çünkü
Eski resminizi atarmisiniz acabaDaha çok burunumun orta kısmını toplamamış gibi. Dışarda duruyor çünkü
Canım doktorun acemi mi acaba gözü hiç mi görmüyor iki delik arasında bulunan septum kikirdagini biraz daha içe doğru alması lazımdı ancak bunu yapmamış bariz ortada profilden cektigin resimde anlaşılıyor uc kalkikligi iyi dediğim gibi ışte septumu almamış o yüzden o bölge dışa doğru bombeli duruyor çok geçmiş olsun.mutlaka düzeltmesini yapsın bence bu arada kbb cimi doktorunuz.plastik cerrah böyle bırakmaz benceKızlar bu gün 26. Günüm sizce nasıl duruyor yorum yapar mısınız
Eski mesajlarina baktim arkadasin devlet hastanesinde kkb doktoruna olmus sakin yanlis anlamayin kkb doktorlarini kusurlu bulmak degil amacim bi arkadas sormustu kkb mi estetik cerrahimi diye onun icim yazdim eski halini bende merak ediyorum benimde drum bana sekli konusunda baska hayaller kurma dedi yani buruna gore sonuc cikiyor ortaya bende arkadasin fotografini o yuzden gormek istiyorum gercekten yapilacak bisey yokmuydu yoksa gercekten doktor hatasi mi ?Herkes eski halini merak ediyor. Arkadas israrla nedense atmiyor eski fotosunu.
Benim doktorumda basindan soyledi. Fazla kuculmez dedi mesela. Burun deliklerim icinde kuculmez dedi. Kalin derili oldugum icin beklentiye giremedim. Ne cikarsa bahtima dedim. Plastik cerrah tercihim oldu. Genelde gorsel acidan plastik cerrahlar daha iyi.Eski mesajlarina baktim arkadasin devlet hastanesinde kkb doktoruna olmus sakin yanlis anlamayin kkb doktorlarini kusurlu bulmak degil amacim bi arkadas sormustu kkb mi estetik cerrahimi diye onun icim yazdim eski halini bende merak ediyorum benimde drum bana sekli konusunda baska hayaller kurma dedi yani buruna gore sonuc cikiyor ortaya bende arkadasin fotografini o yuzden gormek istiyorum gercekten yapilacak bisey yokmuydu yoksa gercekten doktor hatasi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?